19

Анонимен

преди 5 години

На Ралф и Бернадет им предлагам да си вземат апартамент в квартал Моленбек, Брюксел където да се насладят на спокойни и екзотични старини.

18

Анонимен

преди 5 години

У Сахара бил много евтин живота, но нямало вода.

17

Анонимен

преди 5 години

Защото са стиснати и си мислят, че живота им ще е рай, ако си купят селска къща за без пари. И в Хималаите има евтини места, също в Африка, Филипините и на юайната си. Кажете истината за нашите роми (индийски имперски римляни) приютени единствено в Източна Европа, защото никой не търпи тези гнусни цитани. Всеки им знае скунксовите номера. И на рекламните консуматорите на цитросуви плодове също.

16

Анонимен

преди 5 години

Тоа Ралфи поне втора новина за него у тоа сайт.Ногу ми е жал за тех, *** си имам мои проблеми, за да ги мислим и теа.

15

Анонимен

преди 5 години

Не са виновни българите или чужденците,че няма никакъв ред в държавата и добри условия за живот,а бандитите се чувстват като у дома си,че консумативите са по-скъпи и от европейските държави.Виновни са тези,които управляват,защото те само крадат,а управлението и проблемите са оставени на автопилот или ги решава лично диктаторската двойка.Ако бяха умни щяха да създадат ред и добри условия в селата,тези хора да си харчат парите в България,а не да ги изпускат.Да им дават лесно документи за дребен

14

Анонимен

преди 5 години

"Тотално излъгани"?!?!Чакайте малко, кой им е обещавал нещо тук, включително и сигурност? Сами са взели решението, сами е трябвало да проучат каква е ситуацията в България (включително и сигурността), преди да се преселят. Някой пускал ли им е оферти от типа "Елате в България, тук е чудесно"?Що за изказвания, че са били излъгани, кой ги е излъгал?

13

Анонимен

преди 5 години

Предлагам тази простотия да я въртите всяка седмица.

12

КОМУНИСТ

преди 5 години

Това е добра новина ! Мръсниците ни изкупиха имотите без пари за тях. Проблемите с поскъпванията и геноцида на една група хора като парламентаристи, р. Оми го дължим на техните държави и подставените им марионетки тук. На техните кражби и изпиването на кръвчицата на този народ.

11

Gogo

преди 5 години

Какво ми го давате този изтрещяк. 8 години живее в България и не може една дума до обели. Оградил се като в кафез. Не му стигали парите, Еми да не си беше правил басейн и т.н и щяха да му стигат. Много добре му е ясно за какво иде реч, но нали е репортаж и дай да метнкаме и се да се оплакване колкото ложем повече. Присъщо е не само за българина...

10

ДДТ

преди 5 години

Без Бойко - като Гърция, а с Бойко - като Афганистан.

9

Анонимен

преди 5 години

Немецът си сложил камери- сакън да не плати на СОТ. Където има СОТ нещата са по- добре и има повече сигурност. Все пак да си се върнат в Германия като не им харесва- в източната част е по- евтинко. Само Орбан си опази и народа и стандарта и има растеж и инвеститори бол- другите послушковци по Балканите- мъка.

8

Анонимен

преди 5 години

Без Бойко ще станем зле като Гърция. Това ли искате ?

7

Чоки

преди 5 години

Е,това вече е голяма загуба за стра ната ни.Напускало немско семейство.Не им харесвало.Гольовци.Да си купят вила в Ница.Там сигурно ще им е по добре.

6

Иван

преди 5 години

Този репортаж за 3ти път го пускате в последните 2 седмици. Слабо ни интересуват тези хора, дайте да оправим първо себе си.

5

елате ни вижте

преди 5 години

Славните дела на БКП-БСП-СДС-ГЕРБ и Бойко-пожарникаря..................

4

Анонимен

преди 5 години

Българина трябва се калява непрестанно!THIS IS SPART.... упс ...Bulgaria!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Наще пенсионери са длъжни да търпят електората на буда . По малките населени места е страшно.

2

Анонимен

преди 5 години

Това тук, където са се заселили, е като прерия. Индианци препускат на мустанги, каубои също, има и големи стада от от овце... Не гледаш ли лошо, си загинал. Само София не е прерия, а джунгла, там трябва да си въоръжен с мачете че дебнат анаконди и пирани.

1

Оруел

преди 5 години

Да си ходя при меркел