39

Анонимен

преди 5 години

Балканските народи са ми много забавни като започнат да се правят на големи патрЕоти и националисти :) горките свят не са виждали пъпа им хвърлен в държавата им и горките не смеят да излязат навън да видят какво е :)

38

Анонимен

преди 5 години

Човек се наглася спрямо държавата , а не обратното. Да е научил езика, кой го спира. Като не му харесва да иде в някоя ислямска страна да си налага ценностите да видим тогава как ще е.

37

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИ аз живея в Германия,често използвам и английски,защото немския ми не е особено добър,никога не са ми правили забележка,че немския ми език не е идеален или че говоря на английски понякога,нито е имало различно отношение към мен,като към чужденец.Ако се държите като чужденци и несвободно,цепите се,то и към вас ще се държат особено.

36

Име

преди 5 години

а пък ето това е върхът! ""На много места липсва канализация, инвестиции, инфраструктура, сигурност, електричество.". липсва електричество в царството на меркел, цоцитата и юнкер? е, за зелените е окей! та, те са си хеппи, ако имат джойнт в парламентата... или както се казваше в една песен... мери джейн.... и "зелените" излитат... но да се приземим. зелените са гузната съвест на човечеството, което не е виновно за това, че му продават всичко в най-лонови тиранти...

35

Нов МВР министър

преди 5 години

Сега вече, с новия министър сигурността ще стане приоритет. Само не знам чия сигурност, на мутрите или на хората. Но нищо се, ще видим.

34

Име

преди 5 години

вижте сега... дайте да се разберемЕ! първо, това не е писано от "дойче сорос-веле", че да му верваме, като на "царо"! второто: "набези на крадци". виж ся! намеквате, че бхк на дойче веле не си върши работата по интегрирането на електората на цоциалистите на серж? ааа не така, не така! ше ви се яви юнкер с лумбагото в сънищата ви!---

33

катя

преди 5 години

Ами да се връщат в Германия. Там ще ги посрещнат имигрантите и ще им е мнооого спокойно.

32

Анонимен

преди 5 години

Най-накрая НЯКОЯ медия да каже на *** колко е скапан и той и държавата му.Ако слушаш Боко-тиквата, всичко е цветя и рози ама чужденците не са прости и залухави като телетУ ***.

31

Ceci_

преди 5 години

Е не се ли запозна с евроинтегрираните и обучени по евро програми трудолюбиви роми?

30

Анонимен

преди 5 години

Това е хубава новинаДа си тръгват всички дето ни изкупиха имотите на безценица,*** да видим сега на кого ще ги продадат,след като и кучетата вече не искат да живеят тука.Имам чувство,че нещата в територията излизат от контрол...Да живее побългарената демокрация.

29

Луда работа

преди 5 години

Да обърнеш гръб на велика Германия и да се настаниш в бедна българия е глупост.

28

Анонимен

преди 5 години

Живял съм в Германия близо 9 г. В началото ме питаха що не говоря немски. Научих немски. След това ме питаха що правя грешки. Научих още. После ме критикуваха за акцента ми.А тоя германец живял 8 г. в България и знае 3 думи. *** не счита това за ненормално, нали? Щото германците навсякъде се считат за царе. Всеки трябва да знае езика им, те не трябва да знаят езика на мястото, където живеят.

27

Атакист

преди 5 години

Искат над 1000 на месец и си мислят че държавата( ние работещите ) сме им длъжни. Забравят че са имали избор като са им обяснили лекарите че от това човек няма да стане. Ама не са ги оставили в дом казали са поемам си кръста.

26

Анонимен

преди 5 години

Тоя германец се оплаква, че 900 евро пенсия не му стигат. Ами що не попита някоя местна бабичка със 100 лева пенсия как се оправя?

25

Аз

преди 5 години

Това го четохме скоро, няма смисъл от повторение.

24

Анонимен

преди 5 години

Хора... света на свършва с държавната граница. Всеки се свободен да живее и работи където иска. Тази менталност, че разбираш ли човек тря ама непременно да си седи в държавата е нещо което би трявало вече да е минало...

23

Анонимен

преди 5 години

Този журналист е еваси кухия,бас държа,че никога не е живял в западна Европа и няма представа за реда и живота там.Тези хора,освен сигурност,спокоен живот и да си харчат парите за консумативи,по магазини,по курорти из страната,друго не искат.Евентуално някоя дребна фирма,за да си докарват доходи допълнително,за да оцеляват.Защо в другите държави е спокойно и не се разхождат бандити из селата,еваси зверилника сме и никой не си мърда пръста да оправи нещата,за да влизат повече приходи.

22

Цецо

преди 5 години

Идваха, защото купуваха селски къщи на безценица, без да проучат защо е така... сега вече разбраха! Не мисля, че някой ги е излъгал, по-скоро сами са се излъгали...

21

Камата

преди 5 години

Нашите къде да идат?.Ами нашите могат да идат в Етиопия .Там надницата им е един долар.С нашите пенсии може да си купиме цяло село там.

20

КОМУНИСТ До 16

преди 5 години

ХАЙДЕ БЕ ЕВРОПЕЕЦО ПРОДАЖЕН, ВЕЧЕ ЧУЖДЕНЕЦ. КОЙ ПОСТАВЯ ПОЛИТИЦИТЕ, Я СЕ ОПИТАЙ ДА ГИ МАХНЕШ ВСИЧКИТЕ ДА ВИДИШ ЕС, ГЕРМАНИЯ, САЩ, ФРАНЦИЯ, АНГЛИЯ КАКВИ САНКЦИИ ЩЕ ТИ НАЛОЖАТ. НАЛИ СА ГО ПРАВИЛИ. Я СЕ ОПИТАЙ ДА СПРЕШ БЕЗЧИНСТВАТА НА Р. ОМИТЕ ДА ВИДИШ ЧУЖДИТЕ НПОТА КАК ЩЕ НИ НАРЕДЯТ. Я СЕ ОПИТАЙ ДА ИЗГОНИШ ЕВН, ЧЕЗ, АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕЦОве, ВЕЦО, ве, ДЪНДИ ПРЕШЪН ИЗТОЧВАЩА ЗЛАТОТО, РАЙФАЙЗЕН БАНК, БУЛБАНК, БИЛА, КАРФУР И Т. Н КОИТО ИЗПИВАТ КРЪВЧИЦАТА НА ТОЗИ НАРОД И ДЪРЖАВА