49

Анонимен

преди 5 години

До ХХХХАААА"Да бе 100%! Бият ги под път и над път горкичките - където ги сварят. :)---Ама, така, де! Горките, не могат да стигнат до работа, не могат да си напазаруват, а си посмял да се качиш в градския транспорт, а са те набили. И къде ли още не. Само да им заприличаш на активист, на политик, на опозициотер без да те питат почват! :)А пък за интернет да не говорим ползваш ли (то ти личи), ти си екстремист. :)МНОГО СМЕХОТВОРНА ПУБЛИКАЦИЯ. Верваме СИ! :)

48

Анонимен

преди 5 години

До Българин. Точно така ! Да ги почваме русофилите.

47

ХХХХАААА

преди 5 години

Да бе 100%! Бият ги под път и над път горкичките - където ги сварят. Даже си представям колко е страшно в Русия:- Другарю Путин, може ли един въпрос? Ние сме от вестник *** Блят.- Не може! Туп, Туп, Пляс!**Бие му 2 токата в носа, шамар и го изпраща с шут в гърба.

46

до 54

преди 5 години

Ни щатите , ни Германия , ни Япония , никой не може да стигне сибирската империя що се отнася до насилие над хора .Това им е в генетиката на сибирските варвари

45

Грух

преди 5 години

Да, да, така е ! В Русия бият, а в САЩ не бият ! В Русия е все по-лошо, а в САЩ е все по-хубаво !Я си е бе те *** йка та с тая пропаганда !Съвсем заприличахте на СССР !

44

Анонимен

преди 5 години

"По нейни данни от септември 2014 до септември 2018 г. във федерацията са регистрирани 209 нападения срещу граждански, политически и медийни дейци."Нормално е да бъдат репресирани когато минават границата на допустимото. Все пак това е държава, а не разграден двор, в който всеки може да прави каквото си поиска скатавайки се зад демократичните принципи. Да не говорим, че 209 "нападения" за 4 годишен период е смешна цифра.

43

Пак

преди 5 години

Пълни глупости....

42

Анонимен

преди 5 години

Честит празник, българи!

41

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die Wahrheit43 - Виж, ако случайни го ръсят и си приказват, не е така. Защо ли ? Защото мнго хора го казват всеки ден. Ако тези хора "изчезнат" цялото им обкръжение, ще им запищят едни чарвени лампи, че се връщат "онези времена".

40

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

У нас не е като у вас да преследват по политически причини. Тук с какви ли не имена наричаме политиците, дори накои и ги псуват. Ако това стане в Русия, да кажеш примерно, че Путин е крадец и убиец, ще замълчиш веднага на вторият ден!

39

11

преди 5 години

До бай ганюМдааа, върви там - и ако ги плещиш същите глупости ще те задоволят с изключително здравословен сeкс.

38

РККА

преди 5 години

A у нас адвокати мародерстват в манастири,кое е по извратено..

37

а у нас

преди 5 години

A тук - делото за източване на 16 млрд !!!! ДДС , и нежеланието на НАП да разкрие имената на замесените фирми / защо ли е така ?? / , е насрочено за ............. края на януари 2020 г . . След оспорване на НАП пред ВАС / на първа инстанция са осъдени да разкрият имената на фирмите / . Кого и защо прикриват ??????

36

Край

преди 5 години

А тук няма бити и убити журналисти щото добре се самоцензурират.Може ли някой да пита Горанов за последните 10 г. Колко държавата е дала на застрахователите и колко обезщетения е получила. Ще лъснат едни 200 млн. разлика.

35

Край

преди 5 години

В Русия президента /най-овластения човек в държавата се избира пряко и мажоритарно от народа. В България премиера /най-овластения в държавата/ се самоназначава като първо реди едни листи с послушковци /Лъчо Мозъка, Цв. Цв. ЦЦачева и пр/ и после те послушно го назначават за премиер.А пък болния от ишияс Юнкер как е станал шеф на ЕС само той си знае.Та къде е демокрацията ?

34

антизападопоклонник

преди 5 години

До анонимен 26,Какви пари по-точно спечелиха руснаците от Украйна, че нещо не ми е ясно? То на първите две изречения и американци да напишеш, вместо руснаци, и англичани, и франсета, че и българи, все ще е вярно!

33

Анонимен

преди 5 години

Талибански рефлекси.Нали Русия сега е наследник на Ислямска държава.Наскоро показаха как трошат смартфони и таблети, защото били американски !

32

бай ганю

преди 5 години

в демократична и правова русия това не е възможнотова може да стане само в лошия западв русия качеството на живот е невероятно добро аз стягам куфарите и емигрирам там,някой да дойде с мен за да се наслаждаваме на човешки права,свобода на словото,идеална социална система и модерно функциониращи институции,и никакви олигарси или корупция?

31

наблюдаващотдалеч

преди 5 години

До АнонименИ си отварят вратите с ръкавици.

30

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Само в т.нар. комунистически държави има политически гонения - до една. Един убил брат си, друг опонента си, абе мазало!