89

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо 89Значи според теб за да разбереш колко е богат Путин и каква заплата получава е достатъчно да станеш руски гражданин? Брей, брей!!! Трябва наистина да си много умен.

88

Анонимен

преди 5 години

Русия-"тюрма народов",където няма човешки права и свободи,където избиват неудобните,където се управлява с указите на един диктатор.

87

Анонимен

преди 5 години

Към всички русофили и руски слуги у нас:"Здравейте смешници!".

86

Анонимен

преди 5 години

В демократична Европа и в още по демократична Америка полицията посреща демонстрантите с цветя. Там не закриват акаунти в интернет на хора които изразяват позиции различни от официалната. Не гонят инакомислещи журналисти. А Навални какъв опозиционер е? Той е анархист който само подстрекава - Да протестираме , да стачкуваме, да демонстрираме, ама какво следва - не се знае.

85

waffen

преди 5 години

Нямам съветски телевизор.

84

love

преди 5 години

Бий ме обичам те Просто любов

83

Анонимен

преди 5 години

ММА боецът Дж. Монсон, депутат от партията на Путин: "Путин е неприлично богат за заплатата, която получава. Как е придобил това богатство? Не е нужно да си Айнщайн, за да проумееш, че Русия е олигархия. Мисля, че Путин е станал богат благодарение на връзките си с олигарсите."На 28 май Монсон получи руско гражданство и бързо разбра какво представлява Русия.Путин е неприлично богат, а путинофилите тук са неприлично ***!

82

Анонимен

преди 5 години

КОГАТО ПРОЧЕТА ЧЕ ЕВРОБАБИ СА ТРЪГНАЛИ ДА БЪРШАТ ОТХОДИТЕ НА РУСНАЦИТЕ ЗНАЧИ НЕЩАТА СА СЕ ОБЪРНАЛИ, ДО ТОГАВА- ПОТОКЪТ НА МИГРАНТИТЕ КЪМ СКАПАНА И ГРЪМНАТА ЕВРОПА.

81

Анонимен

преди 5 години

ДАЛИ В РУССИЯ Е ДЕМОКРАТИЧНО- СИГУРНО Е ТАКА, СЛЕД КАТО РУСОФИЛИТЕ ТВЪРДЯТ, ДАЛИ Е ПО ДОБЪР ЖИВОТА- СИГУРНО Е ТАКА- АМА ЗАЩО ДАЖЕ И МИЛИОНЕРИТЕ ЖИВЕЯТ В СКАПАНАТА И РАЗПАДНАТА ЕВРОПА, ЗАЩО НАРОДЪТ НА РУСИЯ ПОЛУЧАВА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ОТ 280 ЛВ, ДО 2018 Г 240ЛВ- ТОВА ЗАЩО, АКО НАРОДЪТ Е БЕДЕН НЕ Е ЛИ РЕДНО ДЪРЖАВАТА ДА НАПРАВИ НЕЩО И КАКВО.

80

АБЕ

преди 5 години

ДЖЕНДЪРАЦИ,ДЖЕНДЪРАЦИ,ВИЕ СТЕ ГОЛЯМИ ПУСТИНЯЦИ-ДУПЕ ДАВАТЕ РОДИНА ПРОДАВАТЕ.....ПОДАРЪК ЗА 87

79

Анонимен

преди 5 години

Хайде пак цитати от любимите на Сорос и САЩ вестници в Русия.Абе ни ви ли писна с тези статийки долнопробни?Политическото насилие в Русия бият политици, журналисти...Нещо да кажете за арестуваните журналисти, които предупреждават нашата доблестна полиция за унищожаването на документи и в замяна биват арестувани за 6 часа, като са лишени от право на адвокат, обаждане по телефона и ред уж гарантирани свои права?

78

Анонимен

преди 5 години

Политическото насилие в Украйна бият политици, журналисти...

77

антифа

преди 5 години

Леете крокодилски сълзи за любимеца на западняците Навални. Руската полиция не употреби срещу него, нито лютив газ, нито палки, нито насъскани кучета. А защо не пишете за полицията в Хамбург, която на срещата на Г-20 най-брутално разгони с палки, с насъскани кучета, с лютив газ, с десетки водни пръскачки, с няколко полицейски танка, 1000 мирни демонстранти, протестиращи против Г-20 и против своеволията на полицията? На един демонстрант му бяха сложили белезници, проснаха го на земята, хванаха го за белезниците, и го влачиха по земята до полицейската камионетка. И това ли е руска пропаганда?

76

Край

преди 5 години

Дали наистина някой си мисли че ЕС и България са по-демократични от Русия. Путин е избран пряко и мажоритарно от руснаците за разлика от Юнкер и Борисов. В Италия мафията сменя премиери в България си има държава. Брендо?Демокрация А???

75

Анонимен

преди 5 години

НЕ Е ВЯРНО- ТЕ НЕ ЗАСТРЕЛВАТ ОПОЗИЦИОНЕРИ ПРЕД КРЕМЪЛ, НЕ ТРОВЯТ ТИЯ ДЕТО СА ЗАБРАВИЛИ ДА СЕ ОТЧЕТАТ, ВСИЧКИТЕ ИМ МИЛИОНЕРИ НЕ СА ОЛИГАРСИ/СЪЩО КАТО НАШТЕ/, ТЕ НЕ РАЗСТРЕЛВАТ И НЕ ТРОВЯТ БАНДИТИ ВЗЕЛИ ЗАЛОЖНИЦИ, БАБУЛИ ТРОШАТ ВРАЖЕСКИ ТАБЛЕТИ, А МУЖИКИ БЛЪСКАТ ВРАЖЕСКИ КОЛИ, ДЪРЖАВАТА НЕ ТЪРГУВА С ВРАЖЕСКА ВАЛУТА, ПО УЛИЦИТЕ СЕ ДВИЖАТ КОЛИ САМО РОДНО ПРОИЗВОДСТВО- ЦЯЛ СВЯТ СЕ КРИЕ ЗАД САМОЛЕТА ИЗТЕГЛЯЩ СВЕТОВНАТА ИКОНОМИКА- ТУК ПРИ НАС ИМА ТЕЩО СТРАННО ЛЮБОВ КЪМ ЦЯЛА ДЪРЖАВА.

74

Хм

преди 5 години

Като гледам как в Германия бият противниците на Меркел,случващото в Русия не изглежда кой знае какво...

73

Анонимен

преди 5 години

СТИГА С ТАЗИ ЕЛЕМЕНТАРНА АНТИ РУСКА ПРОПАГАНДА,АМИ ВЗЕМЕТЕ НАПИШЕТЕ НЕЩО ЗА (ДЕМОКРАТИЧНИЯ) ИЗРАЕЛ ДЕТО ВСЕКИ ДЕН В ИВИЦАТА ГАЗА Ч*ФУТИ СТРЕЛЯТ И УБИВАТ НЕВЪОРЪЖЕНИ ХОРА ПОЗВОЛИЛИ СИ ДА ИЗЛЯЗАТ ДА ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ НЕЗАКОННАТА ЦИОНИСТКА ОКУПАЦИЯ НА ПАЛЕСТИНСИТЕ ЗЕМИ. ТЕ ЗА ТАЯ 9ДЕМОКРАЦИЯ) ПО ЕВРЕЙСКИ НАПИШЕТЕ НЕЩО.

72

Хм

преди 5 години

До АнонименНе бъди толкова сигурен,че ако изразиш отрицателно мнение за ГЕРБ няма да ти се случи нищо!Най-първо забрави за държавна работа.Ако си честен частник пък ще разбереш що е то държавна машина и как действа на ползу гербу.Гербаджиите напълно са усвоили опита на БКП от едно време и го прилагат със замах,както го прави и ДПС в съответните региони.Ама не е изненада-кадрите им са все бивши комунисти от средния и долен ешалон.Горния е в БСП.

71

А бе

преди 5 години

Имам чувството,че тия нарочно ходят да ги бият,за да се легитимират.Щото иначе идеи за развитието на Русия нямат,ако изключим най-"брилянтната"-Русия веднага да се предаде на Запада.Само че това веднъж вече бе направено и доведе до плачевни резултати.По-добре война докрай,отколкото унищожение без бой!Враговете на Русия няма да могат да танцуват на гроба и,защото ще са мъртви.Все е нещо.

70

прекрасна статия

преди 5 години

Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от руската демокрация. Благодарение на вас, станах неин горещ привърженик и си я гледам и си я слушам по сто пъти на ден. Желая успех на руската демокрация! Моля, пишете по-често за руската демокрация! Доставяте огромно удоволствие на цялата аудитория!