9

Редакцията

преди 5 години

А така ! Важното е да се пише срещу Русия - надявайки се да се отклони вниманието от собствената ни мизерия . А как е в "евро-атлантическа България" - живот като в рая , пенсиите големи , заплатите още по-големи , свобода на словото, младите виждат бъдещето си в България, няма корупция , няма "мутри" и батки , няма визи за САЩ , никой не иска да мигрира от България !И понеже всичко ни е наред - пишете повече за Русия , колко е пропаднала и как иска да ни зароби !

8

Анонимен

преди 5 години

ИРАН, ТУРЦИЯ, СЕВЕРНА КОРЕЯ И РУСИЯ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ!!!!!!!!1

7

Анонимен

преди 5 години

До Рус Еднополови бракове ,гей паради ,наркомания ,проктитуция ,алкохолизъм ,балконинг Какво да очакваш от пи дераска Европа ?

6

Snorky

преди 5 години

Сталинизма в раша никога няма да умре...

5

Анонимен

преди 5 години

А на Ззапад бият демократично . С гумени куршуми ,вода,газ . И боой ,бой ,бой ама, демократичен бой . ..... Дивия Запад !

4

Рус

преди 5 години

Кой го интересува тази клоака, изобщо има ли нормални хора които искат да живеят там? Преди време бълваха статии как стандарта на живот е в небесата, как хората раждали по 3-4 деца, как имало много работа и просперитет...Но какво да очакваш от нация на пиянки...

3

ОЧЕИЗВАДЕН ФАКТ

преди 5 години

До Бият политици? Междувпрочем на тези ,нагли и закриляни ,,биячи ,,днес раздаваха социялни помощи в кашони . Големи , тежки кашони . Видими резултати от ГЕРП !

2

Анонимен

преди 5 години

Плащат им, за да ги бият.

1

Бият политици?

преди 5 години

Няма лошо!В ръцете на политиците е управлението на държавата, а също и законотворчеството.Ако не си вършат работата съвестно, редно е народът да ги побийва от време на време.У нас нещата не стоят добре - най-мързеливата и неука част от обществото бие онези, които ги лекуват и тези, които се опитват да възпитат и образоват децата им. Управляващите обаче, Бог знае защо, не предприемат ефикасни мерки! Вместо това, хрантутят с нашите пари на данъкоплатци същите тези нагли биячи.