71

Един от Северозапада

преди 5 години

Видях една карикаура: Борисов звъни на вратата на президентсвото, и вика-Роско, слез да ти бия чембери!А зад него Цветанов му суфлира:-Румен, Румен е новия!!!!!!!!Та така, уважаеми Гербери, времето, в което Президентът беше просто печат на Герб, отдавна свърши.Но, усещането в обществото е, че съвсем скоро Баце Бойко пак ще вдигне кръвното и ще хвърли оставката.колкото и да не си го признава сега.Почакайте до януари-февруари.А и нещо пак го хвана раздвоението на личността за Орбан.....

70

Анонимен

преди 5 години

Борисов си мисли, че може да подрежда Президента както мести пешките-калинки, за да му е удобно на него. Нещо взе да се изпуска неконтролирано и доставя радост на публиката, от която го пазят!

69

Провалилата се БСП

преди 5 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

68

Анонимен

преди 5 години

Къде отивате бе писарушки?Оставете го да си изкара мандата.Па после го спрягайте за каквото се сетите! Ей нямате спирка! -:)

67

Истината е

преди 5 години

Че кръгове формирани от бившето ДС с помоща на КГБ и до днес тровят България.А най гнусното е , че го правят безплатно.

66

Анонимен

преди 5 години

До До Бранко"само нарцис ще предаде родината си за своя облага"Тоест всеки втори))

65

Анонимен

преди 5 години

ОП, а не ОО

64

Анонимен

преди 5 години

До БранкоОхххх... Много е трудно да се сетим защо. Достатъчно е да видим кои останаха, кои са недосегаеми, кои се превърнаха в "политици" и кои са недосегаеми милиардери. Както и да го усуквате, ББ е част от организираната престъпност. Явно не знаете какво е ОО, по дефиниция.А Луканов са го изработили, защото е знаел твърде много. Луканов би бил полезен на всяка заинтересувана страна, с изкл. на българската мафия, токова е просто.

63

До Бранко

преди 5 години

Бойко им беше солоташак , ако помниш този лаф.Точно защото не го включваха в далаверите си го избраха.Той е перфектната кукла , хем от средите , но устоял на изкушението и любимец на жените.Психолог го е избирал , само нарцис ще предаде родината си за своя облага.

62

До 63

преди 5 години

Мутрите се избиха най вече от лакомия , но шефовете им(Поли,Васил,Павлов и др.) станаха непокорни и неудобни.И стига сте усложнявали историята , няма нищо загадачно , само убийството на Луканов е сложно за разбиране.Там са или КГБ или ЦРУ.

61

Бранко

преди 5 години

Не,ББ познаваше хора, но никога не е бил мафиот.Добър приятел беше с Румен Пашата,но никога не е бил участник в мафиотски сделки.

60

Ужас

преди 5 години

Кога ще разберете , че нито Радев или Бойко са важните в България.Тук едно посолство си има сокол и той задава посоката.Гадното е , че има много идеалистични предатели , които работят за чужда държава , но се имат за големи патриоти.След Костов , всички са едни и същи.Той беше последния работещ за България премиер.Оборете ме ако не вярвате.

59

Бранко

преди 5 години

57.Никога няма да разберете кой кога и защо бяха ликвидирани така наречените мутри.Не намирам нищо не ясно,57.Писаниците по вестниците бяха пинизи.

58

Анонимен

преди 5 години

До 57Добре де, каква ти е основната теза? Не виждам такава! Изглежда намекваш, че ББ не е мафиот и всички, които мислим така, не схващаме играта, включително CIA))

57

Анонимен

преди 5 години

Всичко досегашни схващания и социални модели за света са проверени и доказано неблагонадеждни. Не е настъпила съществена промяна от античността насам. Вече приемаме, че някои хора се раждат умствено изостанали и трябва да им осигурим специални условия, но отхвърляме, че някои се ражда по-развити от останалите и трябва да им осигурим специални условия. Хората са като цяло ***.а сг.ан, която предпочита да е управлявана от себеподобни и не понася някой да я превъзхожда. Това в природата го няма.

56

До 57

преди 5 години

Е,разбери кой съм.Колко ченгета работят под прикритие.

55

Анонимен

преди 5 години

Някой ден, когато вече е твърде късно, хората ще забележат очевидното. Че има такива, които са зли и прости по рождение, обикновено мъже, и нищо не ги променя през целия им жалък живот. Обществото им осигурява обаче всичко необходимо да успеят и властват. Те започват да го "копаят" отдолу нагоре естествено, осигурявайки си първо нелигитимна власт, а след това я легитимират, защото има хиляди други прости, примитивни и зли, които се идентифицират с тях.

54

Бранко

преди 5 години

До 52.Извинявам се,но грешно си ме разбрал.Това,че владея три езика не ме прави човек с голямо самочувствие.Няма значение кой съм,какъв съм,но винаги ще ударя една ракия с човек.

53

Анонимен

преди 5 години

До МаматаНещо не ти се разбира. Бил си в тази среда, ама не съвсем. Едно ченге не би казало, че е било в тази среда, а би се разграничило от нея. За подобни твърдения в Щатите биха те разследвали веднага. Дори CIA знае, че ББ е мафиот, оттам и ироничната поканата на Тръмп да оглавява инициативата срещу дрогата, за която се спомена по-долу. Какво ново ще ни кажеш? Всички отдавна знаят всичко.

52

Бранко

преди 5 години

До 52.Умен коментар.Мойте уважения.