9

Анонимен

преди 5 години

Ееееееееееееееее....вие пък.....че това на нашичкия министър-председател му е КОРОННИЯ НОМЕР!!!! Сутрин едно, вечер друго, а като преспи.........това даже и Господ не знае!!!

8

до 4

преди 5 години

Ако искат да продават еврота ще дават и еврофондове, иначе да си държат еврото техен си е проблема, Орбан може да си купи долари или рубли за какво да купува еврота ако не му плащат от ЕС. Недоносчето се разпада момче Виктор Орбан ще ги сpита всички васали вътре Полша и Чехия са с него.

7

Анонимен

преди 5 години

До СОФИЯ 3Първо, г-л-у-п-а-к-о, в България, пък и по света НИКОГА ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ИМАЛО КОМУНИЗЪМ!!!! Да, опитахме се да направим един по-справедлив свят, но понеже не бяхме прескочили капитализма, попаднахме в капана. ТОВА ОБАЧЕ НЕ ОТМЕНЯ ФАКТА, ЧЕ КОМУНИЗМА ЩЕ БЪДЕ СЛЕДВАЩИЯ НОВ, СПРАВЕДЛИВ СТРОЙ и вече се вижда, че на народите им ДОЙДЕ ДО ГУША ОТ НЕСПРАВЕДЛИВИТЕ грабители-олигарси И СКОРО ЩЕ ИМ ВИДИ СМЕТКАТА!!!!

6

Анонимен

преди 5 години

Пука му на Орбан, той няма да вземе бежанци за него дори е добре да му отнемат гласа така ще се засили лобито на либералите и те ще напъхат бежанците другаде. Орбан е поне 3 хода напред пред всички в ЕС или те са просто много слаби играчи. Ако не му дадат пари, той пък няма да си ллати членския внос Вишеградците ще го последват и ЕС се разпада.

5

СОФИЯ

преди 5 години

До АнонименА не може ли просто тея *** да не ограбват народа му и да изнасилват жените им? Като това се регулира от ЕС. ТВЪРДО ЗА - ЕС, твърдо против - нелегалните имигранит!

4

Анонимен

преди 5 години

АААА сега разбрах, искате да папате от еврофондовете, но да си имате собствени политики е много хитро, даже нагло.

3

СОФИЯ

преди 5 години

Никога вече комунизъм, лицемери, отвратителни хора, продажници на народа са всички комунисти, дано час по-скоро се отървем от тях! Не ги харесвам.

2

Анонимен

преди 5 години

Да ги наказват. То не е само заради мигрантите. Толковаа ли сте тъппии всяко нещо да трябва да ви се обяснява. Процедурата е активирана подари куп действия и изказвания последните 3 гпдини. Неща противоречащи на Идеята ЕС. Ако не му харесва да напуска. И да си продава стока на изток и да влиза с Виза в съседните държави. Избора си е техен.

1

Анонимен

преди 5 години

Някой изобщо съмняваше ли се, че тая ще пропусне да е против...