29

Анонимен

преди 5 години

А какъв точно е проблема на Орбан?Страната му е привлекателна за мигранти, почти колкото България.Прекалено е малък за да прави собствена политика в рамките на ЕС. Не иска да следва, да води няма кой да му даде. Има брехсит, да тръгва по пътя на унгароексит. Нас какво ни засяга това?

28

Анонимен

преди 5 години

Ще доживеем ли България да има твърда позиция по някой въпрос? Нашата позиция е по бансянски хлъзгава да не се разбере какво мислим.А ние мислим /Борисов/ ако може да минем за пореден път между капките и да се целуваме ли целуваме с Юнкер. Понеже нищо друго не сме научили. И ТАКА ПО-ЛЕСНО СЕ КРАДЕ.Баце за 3 мандата поне един закон да беше прочел. Ама четенето много го затруднява.

27

Анонимен

преди 5 години

Унгарците поне са в Шенген, а нас ни държат за кълбетата. Не можем да скачаме на меркелите из Европата щото сме ама много бедни и скъсани. Нинова се пъчи, но трудно ще удържи ако е на власт

26

до 24

преди 5 години

Ббаба ти Меркел ще ти тресне на тебе 100 000 тюрбана да виждаш много тюрбани наоколо можеш да си вършиш работата и без да вряскаш много-много и еврофондовете ще ти текат и всичко ще ти е наред.

25

Анонимен

преди 5 години

Ако някой спасява Европа от арабската напаст това е само Орбан и Унгария. Направиха го през 15-ти век, правят го и днес. А нашия дупедавец е готов да се подложи на всеки срещу заплащане.

24

Питам

преди 5 години

Някой иска ли позиция по въпроса за Орбан или нашите политици са решили до запълнят още някой ден в НС с глупости.

23

до 21

преди 5 години

Всички държави от Вишеградската четворка твърдо застанаха на страната на Унгария. Само ние блеем. Като ни тръсне баба ти Меркел 50 000 тюрбана и ще се оцъклиш. Но иначе да пеете колко е велик Баце - можете.

22

Анонимен

преди 5 години

Интересно, дали Маджарите щяха да се сопат така, преди да ги приемат в ЕС и дали щеше Орбан да получава бонуси от Путин за енергийните си нужди !?Такива *** тарикатлъци никой няма да толерира !

21

Анонимен

преди 5 години

Достатъчно е само да се погледне какво представлява Борисов на последните си снимки. Няма нужда да си психиатър, за да му сложиш диагноза.

20

Анонимен

преди 5 години

Нинова и Борисов за Унгария ли работят сега, Орбан работи за Унгария щото, те каква работа имат да го обсъждат не трябва ли да работят за България.

19

Анонимен

преди 5 години

Не знам раждало ли се е на друго място такова долно продажно мекотело като Борисов.Тоя е психопат, и никакви лекарства не мога да му помогнат. Лошото е, че всички сме принудени да търпим идиотизмите му, понеже психопати като него си го избират.

18

i

преди 5 години

Как си мечтая да дойдат на власт БСП И ДПС...

17

annybody

преди 5 години

Хайде пак си показа си плювалника от джакузито, набързо инструктира беквокала с опорната си точка и клъвна по някакъв си там повод любимия си Боко.Ами отдвна не ни е интересно - Боко ви рече да си направите с президента дружна партия, да си печелите изборите тия дни - да си ги платите, и да си управлявате - кой ви пречи!Напълно забравихте защо сте уж в Парламента - поредната ви законодателна инициатива е за 200 лв. ваучер за "култура" на шведи.Блюм в гьола, не ни пречите!

16

Анонимен

преди 5 години

По добро от ББ още не е измислено, БСП са си турбопрестъпници, МАФИЯ, която лека полека ще бъде смазана.

15

Анонимен

преди 5 години

Нинова е усетила, че Европа иска да се отърве от Троянските коне и тунеядците, както направи навремето Горбачов.Разликата е че ако навремето за бившите соц страни това беше добре дошло, то сега точно те са тези които искат да се запази ЕС - От всекиму според възможностите, на всекиму според нуждите !

14

Анонимен

преди 5 години

немога да разбера какво очаквате от банкянската марионеткаама той не е виновен а 80% *** дето си го избраха и му се радват

13

Анонимен

преди 5 години

ОСТАВКА, ИЗБОРИ и никога повече болни и неграмотни на власт!

12

Анонимен

преди 5 години

Не е необходимо да си с Нинова, за да разбереш, че съдът беше прав с присъдата си за лъжите на Борисов! Този екземпляр е опасен за националната сигурност! Може да лъжеш на карти, може да послъгваш на дребно, но вече имаме патология, видима и на международно ниво! ОСТАВКА!

11

Авантюристката

преди 5 години

БСП и ДПС са най-вредните партии в България. Има и други, но те поне нямат особено значение и скоро може би няма да съществуват. ГЕРБ са слаби управленци, но алтернативата е още по-зле.

10

Anonimen

преди 5 години

Аз искам да попитам след като решенията ви нямат правна стойност за чий ... лежите толкова години на наш гръб? Събирайте си партакешите и без това от вас полза няма