47

Незнам вече

преди 5 години

Проблема е че няма ред в тази държава. Всеки си прави каквото си иска ама на нашите бедни гърбове. Разбирам съда корумпиран , съдебната система корумпирана , избирателната система корумпирана , изпълнителната системата корумпирана , законодателството корупирано всичко е в полза на бандитите срещу народа. Имам чувството че няма ред няма равенство. Обществото е разделено на две нива или три ужас аз не знам за какво живея. Аз съм само инструмент който се използва.

46

www

преди 5 години

ЗАМЕНЯМЕ СТАРИТЕ ПА++ЗИТИ С НОВИ....

45

иван

преди 5 години

кражби и рекет сдаден,кражби и рекет приет!

44

Мхм

преди 5 години

Ако тези политици само се изхранват от политиката и няколко обещания които едва ли спазват , ми то те не вършат добра работа. Да дойдат и видят как се работи за 600лв от 8 до 18 часа . А те работят от 8 до 12 или 15 и си заминават. Кажат една две приказки на пресконференция и после си взимат 2500лв. И ако след 15:00 имат извънредно някое място да посетят да чуят проблемите на хората в един кои си раион , после обещават че ще бъде изпълнено и после нищо не са направили.

43

Православен

преди 5 години

ОСТАВКА!

42

плеймейтка

преди 5 години

На третата снимка Желязков като розово прасенце. Жена, деца има ли? Много ме интересува.

41

Анонимен

преди 5 години

И ние обикновените хора имаме дипломи и може да управляваме 100 пъти по добре от колкото Борисов и неговият състав. Даваме оставка на всички там и вмъкваме нови доверни хора. За да решим проблема с корупцията трябва да атакуваме сърцето на корупцията и всичко идва от парламента. В нашето правителство ще има закони , правосъдие. А при герб това го няма. Много неща са за промяна времето е дошло.

40

И ТРИМАТА 'УБАВ

преди 5 години

СА ДЕЦА НА ВИДНИ КОМУНИСТИ.ЧЕТИТО ВИ НАЗНАЧЕНИЕ НАРОДЕ!ОТНОВО ДС ПЕЧЕЛИ!

39

новите лапачи

преди 5 години

честити нови цени на хляба!

38

Гост

преди 5 години

Аз паднах, друг ще ме смени, какво тук значи някаква си личност,, какво е искал да каже вапцаров, с това , едни си отиват други идват и са все същите, кръв и пясък, ама Спартак го няма, и какво ще се промени, нищо , от не кадърен по не кадърен , ай сега ще чакаме да видим кой ще е поредния екшън , че и тези да си идат, всички са аут , е и като ги смениха да не би сега асфалта ще е по качествен , и няма да се краде,, дали престъпнастта ще намалее и пр,

37

Това е мн сериозно

преди 5 години

От тази промяна зависи подобрението на животите ни. Сега политиците ги е страх да не си изгубят уютното топло местенце в парламента. Гледах новините. Имаше един гербаджия който викаше ,, Я по спокойно с оставките '' . Май нещо го хвана страх този гербаджия да не загуби мястото си. Нещо май започват да се страхуват. Еми като управляват кофти и лъжат , мамят такъв ще е резултатът. Връща им се те са си виновни сами.

36

Анонимен

преди 5 години

Борисов умишлено назначава силнокомпрометирани хора за министри за да може да ги държи изкъсо и когато примката около него се затегне да ги изрита. Обикновени бушони - нищо повече.

35

Анонимен

преди 5 години

Защо ГЕРБ назначава винаги за министри хора с IQ на фикус.Може би за да не засенчват Воджа.

34

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха, Росен Желязков вавоеба - министър.

33

Анонимен

преди 5 години

БОРИСОВ И ГЕРБ МАФИЯТА КОЯТО СЕ СМЯТА ЗА НЕДОСЕГАЕМА.БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГЕРБ, БОЙКО БОРИСОВ, ПЕЕВСКИ И ЦАЦАРОВ В ЗАТВОРА. НЕКА ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ, НА КОИТО ИМ СЕ ВИЖДА КРАЯ И ГЛЕДАТ ДА НИ ИЗТОЧВАТ ОЩЕ. БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГЕРБ, БОЙКО БОРИСОВ ,ПЕЕВСКИ И ЦАЦАЛОВ В ЗАТВОРА

32

Оценките

преди 5 години

Ще дадем оценки на новите министри в края на мандата им след 3 години. Трябва да видим как се справят. Успех!

31

3

преди 5 години

3 стари навън , 3 нови вътре. Промяна няма се същото ще си е.

30

Оценките

преди 5 години

Ще дадем оценки на новите министри в края на мандата им след 3 години. Трябва да видим как се справят. Успех!

29

Анонимен

преди 5 години

големи експерти голямо нещо!1. Другарката Петя Аврамова - инженер по топлотехника! Тук само пишат "инженер по професия". Е да де, но нищо общо със строителството. Най-голямата и заслуга е че е областен координатор на ГЕРБ2. Министърчето на МВР - най-голямата заслуга му е, че е бил шофоьор на определени мутри от СИК. И тъй като на власт е друга мутра от СИК, то това минава за плюс. В нормални страни щеше да е сметосъбирач.3.За Росенчо пък е любовник на Бъчварова и така...

28

До 23

преди 5 години

Стига си писал навсякъде едни и същи глупости!