67

Мдааа

преди 5 години

Ловя бас,че ако боко вместо Росен Желязков им бе предложил Димитър Желязков то депо тутките щяха да го гласуват.Много е нелепо всичкото това сляпо послушание. Б се оплита в немощ и всекидневни увъртания. Ето за *** нУлев..номинира след ден го снема. На този пост( боковият) се иска тежест-- но не само тегловна.Неук човек,не може да има аргументирани критерии

66

До червените тролове

преди 5 години

Абе, какво сте се загрижили и коментирате министрите на ГЕРБ???Това не е във вашата компетентност и изобщо не ви интересува. Когато спечелите изборите (на кукуво лято), тогава си избирайте каквито си искате министри. В момента това не ви засяга. Това са си нашите министри.Постарайте се да се оправите с вашия неграмотен и некомпетентен президент, че скоро ще го сменяме! Заядлив мърморко, който не върши нищо за България.

65

OK!

преди 5 години

Прекрасни нови министри! Успех на всички!

64

Анонимен

преди 5 години

Боко реди министри - мутра - изборджия, общинска тарикатка ...Теменужка Гинкова Върбакова обаче остава, вечна и непоклатима.

63

изнервен

преди 5 години

До герберюгата. Що, в другите партии какви са - чисти, неопетнени, високообразовани и кадърни. А бе, нали знаеш, дай му на *** кусури да намира.

62

Алеко

преди 5 години

До 60. Ами има такива. Ако ти не виждаш през червените си очила, това е друг въпрос. Само че нали знаеш какво се случва, когато напишеш което и да е име - веднага се намират плювачи, изкарват се компромати, намират ти и сестра.

61

така така

преди 5 години

това не са кратките им а пълните биографиикакво още може да се допълни към пълната неукост?е непише кой на кой чин е седял , папкал ли е в детската градина , за да знаем ще папка ли сега!! Ами какво може да измисли тиквосянот него освен да избере себеподобни , друго какво да очаквашда са му честити.За пореден път,стене ли дума за образование в ГЕРБ и се започва едно шикалкавене, едно недоизказване..направо студио Х

60

опааа

преди 5 години

ама страхотни биографииМаринов-цял живот охранителпазил нещо не знае какво, на 20 год става полицай /значи със средно-някакво образование/ през 2004 та вече си уредил диплома,чел докато пази на някой паркинг.Тази- по голямо нищо.. най важната образователна степен- координатор на гръбЖелязков/ противно на фамилията /:--- цял живот- секретарка / мъжка/ми.... толкоз за образованието в ГръБнищо новонищо впечатляващонищо новоабе ..както може да се очаква-поредното нищо

59

Герберюга

преди 5 години

Герберюга ли е, ще е или някой бандит, или комунист. От тази партия само при/усвояващи министри излизат.

58

Мето Илиенски

преди 5 години

Поздрави от Бали! Вчера се видехме за малко с Ветко, та имате поздрави и от него! Ако се обади Цветан го поздравете и него, щото клиентите са ни скъпи! Айде, много здраве и да се пазите от управляващите, щото от тях нищо хубаво няма да видите!

57

Анонимен

преди 5 години

Ще ми се поне веднъж герб да издигнат високообразован човек, с висока репутация и морал. Толкова ли е трудно да се намери такъв?

56

Писна ми

преди 5 години

Отивам да живея в Зимбабе. Поне там корупцията е по малка от колкото тук.

55

До 53

преди 5 години

"Всички са притиснати до стената и не могат да мръднат." Ха-ха-ха!Ти защо още мърдаш и си още жив??? Гледам, навсякъде сте се натръшкали, червени ***.Ама, вие сте недопустимо глу.пави!

54

До 52

преди 5 години

1. Първо се ограмоти и се научи да пишеш и после ставай каквото си искаш!!! 2. Ще забрана внос... - пише се: Ще забраня внос...3. ...от митниците ще ги погна много яко там... - има запетая: ...от митниците, ще ги погна много яко там...3. Второто спрем ли внос и износ... - има запетая: Второто, спрем ли внос и износ4....ще гледам да управя съдът - пише се: ще гледам да оправя съда (2 грешки)На 6 реда - 5 грешки. ***, слаб 2!!!

53

Гост

преди 5 години

Интересно дали новия транспортен министър ще промени прекрасното ежедневие на работещите служители в това министерство, които си живееха живота при Московски, идват и си тръгват когато поискат от работа, три седмици от месеца си взимат болничен и на четвъртата евентуално отиват на работа и всеки месец командировки до прекрасни дестинации и огромни бонуси??? Искам и аз работа в това чудно министерство!

52

Нормален тип

преди 5 години

До Аз ако стана лиидер - 52А и ако станеш да направиш всички престъпления да се събират и да се лежат една след друга. Сега примерно ако си притежавал наркотици, оръжие, изнасилил си и си убил, ще лежиш само за убийството. Направи така, че да ти се събират 3 години за наркотици, 3 години за оръжие, 10 за изнасилване и 30 за убийство. Така ще лежи 46 и реално ще умре в затвора. Айде успех и вдигай партията.

51

Нормален тип

преди 5 години

До Аз ако стана лиидерПичага, ще гласувам за теб, но за жалост ще живееш много малко време. Който не играе с босовете умира, а който играе просто става богат. Повярвай ми, ще искаш да си богат и жив. Всички са притиснати до стената и не могат да мръднат. Поздрави и дано да станеш някой ден.

50

Аз ако стана лиидер

преди 5 години

Ще се концентрирам първо в оформянето на законите. Ще забрана внос на наркотици от митниците ще ги погна много яко там , строг контрол. Защото ще гледам да не се правят лесни пари в България. Второто спрем ли внос и износ за лесни пари ще гледам да управя съдът , после заплатите на работниците и частни държавни предприятия ще гледам да ги обещавам по равно. Бандити = лесни пари , трудолюбиви = трудни пари , малко пари. Демотивация.

49

анонимен

преди 5 години

А старите министри уволнени или напуснали се водят? За обещетението от бюрото по труда питам

48

Здравейте,червенушки

преди 5 години

Гледам, че отново искате сваляне на правителството? Е, как така, нали вече го свалихте след тридневните "велики" протести от 16 септември? Даже извикахте подкрепа от цял свят и то затова беше толкова "мощно". Казахте, че 16-09 е последният ден на ГЕРБ и успяхте.Вече имаме ново правителство, както искахте! Време е да го оставите да работи, за което сме го избрали, а не непрекъснато да пускате фалшиви новини, да го саботирате и да ни занимавате с вашите емоции. Пазете си ги за изборите след 3 г.