25

нищо нямате в главит

преди 5 години

Европейски съюз без централизирано управбение и без отказване от по голяма част от суверинитета води до система орел ,рак и щука и до разпад ,патриотизъм ,национализъм нямат място в подобно обединение ,като ще се прави нещо да е като в щатите всеки щат има закони но е подчинен от федераната власт..Айде да се разпадне ЕС и да видите нашата патриотична доктрина Мизия ,Тракия , Македония като се сблъска с гръцки ,сръбски, румънски доктрини с немски и руски и ще видите и 10 и 15хнационални катастроф

24

Анонимен

преди 5 години

Да живее хан Орбан! Долу Бойко Борисов!

23

един

преди 5 години

ЕС лека-полека започна да води същата политика като бившия СССР. Нагази прекалено навътре в страните със своите либерални закони против националното съзнание на народите. Ако ЕС продължи с тази анти-Европейска политика, то може да бъдем свидетели на разпад, след който, най-вероятно, ще се формира нов икономически съюз на бившите соц страни + Австрия, но без Русия. Европа трябва да се насочи към консервативна политика, защото ако Европа е силна, другите страни (САЩ, Русия, Китай) ще загинат.

22

Анонимен

преди 5 години

До АЗПравилният въпрос е:КОЙ има интерес от създаване на бежанска криза и поток от бежанци, насочен към Европа и ерозирането и?КОЙ?

21

преди 5 години

До 18ЕС започна като икономическа организация. Виж как се превърна в политическа.След това виж как политици като Тръмп, Ердоган и Путин третират ЕС.

20

Анонимен

преди 5 години

До 16 34654567Бойко подкрепя Орбан за да събере симпатии за догодина изборите,той не подкрепя идеите му . Мигрантите не ги приемаме безплатно .За всеки мигрант се плаща на държавата (на Бойко). Мултикултуризма също е част от сделката за да останат на власт герб.

19

АЗ

преди 5 години

Въпроса е неправилно зададен. Правилният въпрос е "Води ли към евроскептицизъм политиката на Меркел и политическата олигархия на Брюксел към така наречените "бежанци" "?

18

До 16

преди 5 години

Ти искаш на хляба мекото Щом има ползи от ЕС ще има има странични ефекти

17

До 14

преди 5 години

Квотния принцип не работи и никога не е работил Намери инфо в нета и поствай тука колко бежанци са преместени на базата на тоя квотен принцип

16

преди 5 години

Дайда първо да разграничим икономическият от политическият ЕС. След това да видим как бяха създадени и двата. След това да видим кой е скептичен и към какво.Съмнявам се, че има българин който е скептичен към правото да си продаде труда и стоката на територията на ЕС свободно. Онова което дразни българина според мен е наглостта на политическият ЕС да му се бута в личният живот.

15

Анонимен

преди 5 години

Не е ли интересно как забравят хората 50 и някоя година като руснаците са превзели Будапеща и унгарците са били бежанци ...Ше ме изкефи руснаците пак да им припомнят по някое време какво е чувството

14

34654567

преди 5 години

Тънка ситуация за нас като народ. 1. Не ни харесва ГЕРБ и БСП, които подкрепят Орбан, искаме ЕС по някакъв начин да ги спре от крадене.2. В същото време не ни харесват и емигрантите и мултикултурализма и фактически сме на една позиция с ГЕРБ и БСП като народ.Трябва да се разбере, че подкрепата за Орбан идва само за позицията срещу емиграцията, но не и за това, че е Бойко на Унгария и всичко зависи от него.

13

Анонимен

преди 5 години

До 11Toй Абу Мусабб Али Маджахули - емигрант от Афганистан може да не иска да ходи в Унгария, но вече в влязал в Германия и от там насила ще го депортират според квотния принцип да живее в Унгария. И унгарците ако клекнат - щат не щат, ще се наводнят с емигранти.Орбан знае тия номера и за това действа от рано.

12

До циник

преди 5 години

Отново доказваш ,че си работник дето изкарва 500 лв месечно Тоя същия се извъртя като пр*ститука на околовръстото като тия в Брюксел разпределяха бюджета на ЕС и казаха на Унгария че ше получи по малко средства и тоя патриота веднага си промени мнението за бежанците

11

Анонимен

преди 5 години

Не съм чул никой да иска да ходи в Унгария съмняваме и бежанците да искат да стоят тамДругото което е,че там няма нито един бежанец но тоя такъв вои навива все едно приеха те милиони бежанци а не германците Преиграва тоя *** ,чак на моменти става тъпо

10

Фитипалди

преди 5 години

Страните от Вишеградската четворка (Чехия, Полша, Унгария и Словакия) са най-коравите и издръжливи народи на Европа. Те първи организираха анти-комунистически въстания:Унгария - 1956 г.Чехословакия - 1968 г.Полша (Солидарност) - 1980 г.Те събориха комунизма, те са единни и ще съборят Юдео-масонския екперимент ЕС.Пълна подкрепа за Орбан!

9

Циник

преди 5 години

Орбан - показа среден пръст на брюкселските дерибеи! Не се остави да му диктуват, кое е добре за народа му. Това първо!Берлинската ханъма , и битовите алкохолици в Брюксел стъпват по тънък лед.Алахотъзните навлеци - ще са главната причина - опорочения Евросъюз да се разпадне.

8

Анонимен

преди 5 години

Тоя е изключително нагъл На младини бил ляв -либерал след това минал през катарзис и станал десен консерватор -Пълен клоун Имаше по едно време един термин в Германия полска свинщина преди 2004 поляците мили и добри пуснете ни в ЕС днес свирепи и високомерни И тоя на снимката същия ,като става дума да получава субсидии от ЕС,първи нареден да се умилква иначе голям патриот ..*** пълен

7

Анонимен

преди 5 години

Ще разрушим тази зла европейска империя, както са сторили хуните.

6

gyongyhaju lany

преди 5 години

А на огромното Шкембе, покрито със синя каска, да напомня, че няма никакво място за аналогия сегашната ситуация и 1956-та, когато съветските танкове прегазиха и удавиха в кръв Будапеща!