45

Анонимен

преди 5 години

До 43. Къде е Великобритания . Империя по цял свет. Къде сравняваш Унгария е по малка и от България.

44

Анонимен

преди 5 години

Доган, Орбан, Мария Лю пен, Ципра и разни други. Взеха пари от Москва да бутат ЕС.КАК ЩЕ ГИ ВРЪЩАТ КАТО НЕ ГО БУТНАХА. Сега Орбан да дана отчет на Путин.

43

Анонимен

преди 5 години

Орбан винаги може да изкара Унгария от ЕС, щом не иска да спазва правилата на белите държави ... както може сам да види от англичаните, никой няма да го спре.. ама нещо не иска, що ли ? :)

42

Анонимен

преди 5 години

От както сме в ЕС. ЗА МЕН Е ПО ДОБРЕ. ПЪТУВАМ БЕЗ ДА СПИРАТ ПО ГРАНИЦИТЕ. В ДЖОБА МИ ИМА ДВЕ ВАЛУТИ. ПО РАНО ПО ПЕТ. СТАНДАРТИТЕ НА ЕС СА ПО ДОБРИ ОТ БДС. или ГОСД КАКТО ИМНОГО ДРУГИ. Така, че съм оптимист. Не че няма да се разпадне , а ще се разшири на изток и на юг / ще влезе БОСФОРА в Европа.Русия няма , какво да предложи на Европа която е с население от 560 000 000 души.

41

Анонимен

преди 5 години

уж експерти сте викнали, а те бивши ДС агенти и лапачи на държавна хранилка ...Орбан не го бият заради мигрантите дето така или иначе не искат да стоят в Унгария, бият го заради олигархията дето създава.... май е време да се махаме от тук, щото Боко е същия

40

нищо нямате в главит

преди 5 години

Е като е европеец и голям демократ ,какво прави Орбан една седмица при Путин --плаши европейците в Брюксел че има и 2-ри път ,еми да върви то е ясно и на маимуната ,че го играе пета колона. Бойко и той сега ходи по въже заради кресливите / но малко / патриоти сега отдалечи Бг. от ЕС намери да подкрепя Орбан баш в този момент ,кофти си изигра картите само за да управлява до края на мандата с патриотите.

39

Анонимен

преди 5 години

Толкова е тоталитарен ЕС, че за почти всичко трябва единодушие.Можеш да излезеш, когато си поискаш. Водиш едни преговори и си готов. Слагат ти пак граничните пунктове и си оставен на собствената си воля. Ако щеш, не пускай никого. Пълен тоталитаризъм, ви казвам.

38

Анонимен

преди 5 години

Аз лично общ дом с някакви крадливи популистчета тип Боцко или Орбанчо не ща. Единственото хубаво е, че маджарите излязоха дори по-големи балъци от нас. Ние поне наш Боцко го усетихме що за стока е, ония още не могат да се усетят как ги врътка Викторчо. Ял стипендиите на Сорос, сега пръв анти-Сорос активист. И тоя ще спасява "общия европейски дом", дето за 90% от българите е до плажа в Аспровалта.

37

Цецо

преди 5 години

Главният проблем е в Брюксел, мисля, голяма част от евродепутатите и ръководството на съюза не са в час с реалностите, които Унгария чрез своя президент постави директно на масата! Вместо да ги разгледат и да се замислят за адекватни решения се втурнаха да наказват!!!!

36

нищо нямате в главит

преди 5 години

Само да ви обясня ; ЕС е създаден от свръх едрия световен капитал той е едно улеснение за търговия с групата много богати пазари на ЕС --улеснението е и за Щатите и за Китаи и за всички нововъзникващи ,тигри и др. иконом зверове... ,,,,,,,,,,,,,Неудобен е за Русия ,което зависи изцяло от Русия ако се отвори и спре с противопоставянето ,веднага се променя положението. Та заради 2-3ма Орбановци няма как да се развали тази идея ,бъдете сигурни ,че ще бъде само лош спомен и нарицателен пример..

35

Анонимен

преди 5 години

Острови на благоденствието няма да има в Европа, ако си обграден отвсякъде от африканизирани и помюсюлманчени държави! И Орбан е наясно с това, борбата е за общия ни дом ЕС.

34

Анонимен

преди 5 години

Унгарците.Си бяха демократи.Още по времето на соца. И не цепеха Бъсма на никого! Най малко пък сега на Брюкселските търтеи! Не може да няма разногласие в този измислен "съюз" бе хора! Аман от послушковци бе!

33

Анонимен

преди 5 години

Ама като зеленчуците в Брюксел му казват да не задушава съдебната система, той пак за бежанци говори. Ако го погнат за разни корупции, пак за бежанци говори.Абе, личи си, че е стипендиант на Шорош, добре го е научил стария финансов тарикат :)

32

Анонимен

преди 5 години

А бе Орбан не е против ЕС и не иска разпадането му! Той просто казва на зеленчуците в Брюксел "не ислямизирайте Европа", а те му отговарят "ти си против нашите ценности".

31

Анонимен

преди 5 години

Ами, да се преселят немците в Унгария бе, какъв е проблема. Да не се стряскат. Пък ако и Орбан излезе от ЕС, пей сърце - и стена ще има, и всичко, около Острова на благоденствието.

30

Анонимен

преди 5 години

Спокойна ще е Унгария... Аз лично им желая Орбан да ги управлява още 4 мандата, така и така не ме кефят.

29

Анонимен

преди 5 години

Те събориха комунизма, те са единни и ще съборят Юдео-масонския екперимент ЕСАхахаххаа, ти сериозно ли. Абе, какво пушите бе, пичове :)ЕС преглътна Великобритания, че е една от най-големите икономически сили, че тия регионални мусолинчета ли няма. И като напуснат ЕС, какво ще правят, моля? Собствен съюз, може би? И с кого ще търгува този съюз? Особено ако ония решат да си изтеглят заводите, примерно? Какво ще правят Ласло и Кшищоф тогава? Ахахахахахха...

28

нищо нямате в главит

преди 5 години

Дакато търчите да обединявате отдавна обезбългарените стари български територии , ще ни вземат и София и то накрая буквално ще ни я вземат, не ,че в момента цялата енергетика не е в чисто руски ръце-- за каъв патриотизъм какви казарми и 5-самолета... само зор за комисионни виждам това са псевдо патриотски лакардии.Ако Европа ни спре парите ще ни върне директно в каменната ера и ,ако ни затвори границите ще се самоизядем от глад и мизерия..

27

Циник до 12

преди 5 години

....дреме ми какво мислиш ти ( минусите ти говорят ) А за останалото - ако ще и мотивите му да са грешни ( макарче не са ) Унгария ще е спокойна...докато в Германия хората ще се стряскат от бутилка шампанско.

26

нищо нямате в главит

преди 5 години

Точно за това Русия,, инвестира ,,във всякакви патриотични организации ..номера е да има много патриоти с различен акъл всеки срещу всеки --тогава голямат Русия просто си налага своя интерес ,в момента силна Европа я държи на въже/ до известна степен/ ... но при един разпад ,цяла Европа ще попадне под тотално руско влияние без Англия--може би англииските стратези точно за това искат отделяне ,докато е време, те са си вечен съюзник със щатите ,Австралия ,Канада...и винаги са против Русия.