65

Анонимен

преди 5 години

Свалете Меркел и всичко ще се оправи. Тая стара кратуна също като Хонекер повтаря едно и също и ще свърши като него.

64

Василев

преди 5 години

Такива хора като Орбан са бъдещето на ЕС. Те единствени могат да отскубнат ЕС от пагубното влияние на САЩ.Агент Иван Карпов! ГРУ!!!

63

SS

преди 5 години

Приятелчетата на Путин подкрепиха Орбан и флагман на путинската антиевропейска флотилия както каза земноводното Тафров изглежда ще дойде да е Полша, която от години се разтапя от любов само при произнасянето на думата Русия.На подобни експерти дядо ми казваше да си ги биеш от UQ ако ме разбирате.

62

Анонимен

преди 5 години

Води ли политиката на Орбан до яки чуждестранни инвестиции? И не такива мижави като у нас. БМВ открива до една година завод за 1 млрд евро в Дебрецен... Какво още? Какви санкции, какви сороси, какви 5 лева?

61

чичо Гошо

преди 5 години

Сменете заглавието на статията-"Води ли до евроскептицизъм политиката на ЕС да заселва трайно маймуни в Европа?"

60

Анонимен

преди 5 години

Вярно е, че Орбан е бил стипендиант на Сорос и браво, че не е позволил да му промият мозъка!

59

Анонимен

преди 5 години

Естествено, понеже мъдрият българин гледа 20 години напред, та е цъфнал и вързал.

58

Орбанист

преди 5 години

Води към еврооптимизъм.Евроскептицизъм подклаждат възторжените наивни чиновници от Брюксел, които не могат да погледнат 20 години напред.

57

Анонимен

преди 5 години

Е той и Орбан е пил от Соросовото бре, даже и стипендия са му дали.

56

ХХХ

преди 5 години

Орбан, Путин...такива лидери трябват, а не пияниците Меркел и Юнкер които пият от Соросовото !

55

Анонимен

преди 5 години

Ами като вижда опасността, да се маха. Никой не го спира, напротив.

54

Sopa

преди 5 години

Орбан знае, че ЕС е потъващ кораб и, че е време да се помисли за родината си и за унгарското население. Той много добре знае, че няма как да интегрира и култивира всичките тези резAци. Казал съм го пак го повтарям ЕС ще се разпадне до 2-3 години! Дано и на нашите им светне лампичката и да спрат да федеросват всички "началници" от ЕС.

53

Анонимен

преди 5 години

О, "белите държави"?! Ще падна от смях!Кои са те? Франция и Германия напоследък май не се числят много-много към тях, като им погледнеш цвета на населението по улиците. Същото важи и за Великобритания. Много хумор и забава има тук. Смешно е и това, че се обсъжда статия, в която наистина нищо не пише. Голяма фантазия имате, щом от нея сте си направили извода какви правила на белите държави нарушавала Унгария.Смях и тролаж сте. При това - жалък!

52

Анонимен

преди 5 години

Интересно ми е как обсъждате материал, в който на практика новината липсва."Страната бе обвинена в нарушаване на правилата на Европейския съюз за демокрацията, човешките права и свободата на медиите."Това са общи приказки. Важно е какви са конкретните обвинения към Унгария и доказателствата за това, че са извършени нарушения от държавата. За такива в статията няма информация въобще.

51

Циник

преди 5 години

Робърт П.Бърнет ( американски стратег ..из книгата му "Новата карта на Пентагона" изд.2000г.!)"Глава - "Теория на 4те потока"...трябва да се осигури постоянен приход на мигранти (за Европа) от Азия и Африка, 4 - 5 000 000 годишно , с цел създаване на нова paса с тъмен тeн,и максимално IQ 90...достатъчно интелигентна да извършва квалифицирана работа...но недостатъчно, да разбира - какво и се случва!" край на цитата!---------*** Орбан е лош!

50

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 49:Ако беше бял, щеше да ги знаеш ... няма да си издаваме тайните пред някви малцинства я!

49

Анонимен

преди 5 години

До 43 АнонименИ, кои са тия правила на "белите" държави ?И, до колко са "бели " тези държави ?

48

ПЕНКО

преди 5 години

КОЙ,КОГА И КАК Е ОПРЕДЕЛИЛ "ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ " КАТО ПОСТУЛАТ: " ТОВА СА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ И НЕ МОЖЕШ ДА ИМАШ ДРУГИ" ???!! "ЗАПОВЕД | -АЗ СЪМ ТВОЯТ БОГ И ДА НЯМАШ ДРУГ " !!! ЕС ОТ СВОБОДНИ НАРОДИ ЛИ Е СЪСТАВЕН ИЛИ ОТ ЗАВИСИМИ ДО РОБСТВО ОТ ДЖЪРМАНО-ФРАНКИТЕ ??? КАКЪВ Е КОНТРОЛА НА ЕВРЕИТЕ/БАНКОВИ -КАТО ЛАГАРД/ ВЪРХУ "ЧИНОВНИЦИТЕ НА ЕС / ???

47

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 45:айде пак да прочетеш коментара вместо да демонстрираш неграмотност като някой атакист, русороб... къде виждаш сравнение ?

46

Анонимен

преди 5 години

Позицията за ЕС отдавна е известна.ЕС е голямото разочарование. И това вече всички го знаят.Европа е добре да е обединена. Но не в този формат и с тия лидери.