42

nn

преди 5 години

До АнонименБО .....К......ЛУККК Е цвцв

41

Анонимен

преди 5 години

До СладуранкаТой е много образован човек и с много доказани качества - лични и професионални!така е. Назначи полковата *** Деса за ПР на поделението с/у 400лв на месец. Накара МВР и НСО да покрият катастрофата на баща му. Мълча като зaдник, когато поп Кирчо го нахока пред камерите. Напоследък надмина *** по наглост.

40

Предлагам!

преди 5 години

Предлагам, генерал Деса да заеме мястото на президента Р.Радев. Повече ще й отива, а и ще може да си показва тоалетите. То, сега се вижда, че мъжът й за нищо не го бива. Като си няма никаква друга работа, се опитва да работи "заяждане" и "саботиране" на правителството. Досущ като баба си Корни! Да опитаме с нея...

39

Анонимен

преди 5 години

Аз пък си мислех, че държавността и стабилността са надделяли :)Тия театрални постановки вече ни втръснаха.

38

ЗАЩО???

преди 5 години

Пита се, защо Р.Радев накара правителството да внася 2 пъти едни и същи документи, за да подпише указа. Или е много пр.ост и т.ъп, или се заяжда, така както той умее. И какво постигна с това? Смях и подигравки, както и срив на авторитета му, ако изобщо го е имал.

37

Анонимен

преди 5 години

Изместване на полюсите

36

Р.Радев много слушка

преди 5 години

Така е, като много иска да се прави на интересен и велик, сега всички му се подиграват. Същите документи, които искаше са внесени още миналата седмица. Тъ.пи съветници без акъл са го обградили. Целта беше да се прави на важен и да го дават по TV, че иначе хората съвсем ще го забравят.СМЕХУРКО!!!

35

Анонимен

преди 5 години

При т емерута Цевтанов е така - Радев и да подпише указа и да не подпише указа, все е виновен и работи срещу правителството. Това от само себе си идва да покаже, колко е умствения багаж на Цецо.

34

Анонимен

преди 5 години

Какъв разум, бе Цветанов. Просто ви накара да спазите закона. Нали в една мафиотска организация думата `закон` нищо не значи. Крайно време беше да я научите.Като ви избират прости като вас така става. За три мандата не научихте, че в тая страна има закони.

33

Анонимен

преди 5 години

Разумът на Радев надделя , а инат проявиха други.

32

Сладуранка

преди 5 години

Генерале, Президентът Радев не е шофьор на самолет! Той е много образован човек и с много доказани качества - лични и професионални!А Вие специално, се научете да пишете и да се изразявате на български книжовен език, защото имате много грешки смислови, граматически, пунктуационни и т.н.

31

Край

преди 5 години

Точно така Куроедов - още много има да го ядеш. Сега ти дават да избираш мажоритарно и пряко само президент - без власт. Властта ти я подреждат едни други хора.

30

Край

преди 5 години

Радев е пряко и мажоритарно избран от българите - кой от тия е избран така. Без мажоритарен избор - тия хора в парламента са НИКОИ. Послушници на ББ/КН/АД.

29

Генерал Куроедов

преди 5 години

Шофьора на МИ-17 няма никаква реална и приложима власт и правомощия..Може само да чете Наздравицата за Нова Година, и да връща закон, ако не му допада...ПОВЕЧЕ НИКАКВА ВЛАСТ НЯМА, летеца Радев .

28

анонимен

преди 5 години

цецо със 6 апартамента,който нанесе безумна щета на българските граждани със простащините си и българия беше ОСЪДЕНА В СТРАСБУРГ ДАВА СЪВЕТИ СЕЛЕНДУРИНА.

27

Анонимен

преди 5 години

Един въпрос: Новият министър ще чертае ли графики с намаляваща и сведена до нула престъпност?!

26

месара

преди 5 години

другарка "истина" нинова, как така не е взела думата, да не би да е между хората, или на СПА процедури.....?!

25

ХАХА

преди 5 години

До АнонименЦВ е долен ***

24

annybody

преди 5 години

Случихме на проактивни безделници в президенството (включително "генерал" Деса), които много си падат по микрофони, прожектори и завирането на носовете си нявсякъде, където не им е работа; все ги сърбят да 4вършат" работа, и като нищо не правят, поне пречат където и както могат.Веднъж се наложи и "президентът" да свърши нещо, и той се възползва от чудесната възможност да саботира правителството със сакралната думичка "закон" - както той си я разбира.Добре, че е Деса да "оглави" мигрантите.

23

Анонимен

преди 5 години

На никой реално не му пука :) вие си говорете каквото искате :)