62

Оффффф!

преди 5 години

Защо и как позволихме простотията да ни "управлява" 45 години?!

61

Защо?

преди 5 години

Защо и как позволихме простотията да ни "управлява" почти десет години?!

60

данъкоплачещ

преди 5 години

Ако имаше държава,Ушев трябваше много отдавна да е започнал да лежи до животно.

59

Президента-силен ход

преди 5 години

а на новия министър му се желае здраве, бойко сърце, светъл ум и чисти ръце при доказателствата собствениците, охраниотелите, работниците, митничарите, полицаите пподсигурявали нелагалните цигарени фабрики, както и за ТИР-амионите транспортирали цигарите, ролята наубийството на дете със шейна получена от ТИРаджиски бизнесмен, управлявана от лилав мънистър чиите проби за алкохол, наркотици и мас в кръвта му небяха публкикувани, както дали вилата в Барцелона е зидана с камани от едни гръцки остров

58

ognyanz

преди 5 години

ген. Радев разигра гербаджиите съвсем по правилата: Ще спазвате ли конституционната процедура или не? Сега да си *** раните. Нови министри - стари проблеми. Но и нови възможности да се припечели нещо. Наред са закупуването на нови мотриси за БДЖ и концесията на летище София - задачки за новия министър на транспорта.

57

Циркът на президента

преди 5 години

За какво беше този цирк от страна на президента, след като още миналата седмица ГЕРБ са внесли същите документи, които той е искал. След това ги внасят отново повторно. Е, втория път, президентът вече най-накрая е разбрал, че е внесено точно това, което е искал. Ама му трябваше цяла седмица, за да асимилира и разбере това. Е, слава богу, днес е получил проблясък на мисълта и е разбрал! Та така, до следващия път.Тежко ни с такъв гл.упав и двуличен президент!!! Време е за смяна!

56

Анонимен

преди 5 години

Учете бе, Цветанов! Да бяхте повтаряли (като в помощното) всеки клас, пак щяхте да научите как се пише! Ама нали са ви срязала връвта, с която се държат ушите в кухото пространство, вие дори не чувате какво ви се казва!

55

Анонимен

преди 5 години

Много уставен, този член на БКП. Как спазва закона, до буква и запетайка. Бравос! Обаче прави изключения за роднини, закона е друг, ама няма кой да го съди

54

Искрено

преди 5 години

Голям си господин президент и дори глупавата тиква Цв, Цв тайничко ти завижда, че превъзхождаш тяхната баш тиква. При всяко твое изказване тиквите *** и се плезят, като вожда си - еднокнижник.

53

разобличението

преди 5 години

неопровержимо се засилват интензивните съмнения че той е завършил с отличие помощното училище във Вършец което принуждава компетентни литературни органи на Европа по този въпрос с висока вероятностна степен на истинността да тълкуват изявите му като на излечимо болен поет-писател и романист, произхождащ ор работническо-селско семейство с буйна гербална мозаъчна достаъчност.

52

Анонимен

преди 5 години

И посланици ще пращаме скорпо.Румито Бъчварова - в Израел. На първо време.За сега отива на екскурзия до Ню-Йорк.

51

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ УПРАВЛЯВА САМО С 18 % ОТ ГЛАСОВЕТЕ НА ВСИЧКИ ИЗБиратели.

50

Анонимен

преди 5 години

Ушев Цвък пак се изказал като шофьор на служебна лада. Толко си може.

49

Избор

преди 5 години

А от 01.01.2018 г. премиерът колко пъти е участвал в парламентарен контрол, въпреки че е избран от парламента. Президентът не се отчита на парламента, за това сме парламентарна република, а министър председателят! той трябва да се отчита по конституция и то много по-често от сега!

48

Анонимен

преди 5 години

Цветанов .... ти скоро ще лежиш в панделата!!

47

Iceblast88

преди 5 години

Вариант 2: Президента просто накара гербавите да се върнат във втори клас по български език и да прочетат (гада му с гад, той не е ли наясно, че в Герб никои неможе да чете или пише) как се пише молба по образец. И в двата варианта зле за Герб, но най зле за България, че такива *** са и начело. А това Президента какъв бил, еми да бяхте предложили нещо по добро, а не тази биомаса която по документи се води Стикра Свиркева.

46

Iceblast88

преди 5 години

До всички герберюги - ще ви обесня на просташки, разбираем за вас език какво стана. Великия ви Бай Тиква искаше да прецака Президента като му даде грешно написани долументи за разписване за да може, когато бушона изгори да си измие ръцете с него като каже, ето той е виновен, за назначението, защото той разписа. Значи Орезидента е виновен за бъдещите издънки на бушота, пък документите не е трябвало да се разписват защото в тях има заложен капан. Но Президента се усети на време и капана не щракна.

45

Мето Илиенски

преди 5 години

Уредих и шофьорски за министър ...Пей сърце,властта е моя !

44

Анонимен

преди 5 години

Тая сага отмина, идва другата - номинациите за Конституционния съд. И кво не и харесвате на Цецка? Има си всички данни... Изготви документи за ратификация на ИК. Ама КС я обяви за противоконституционна. Голяма работа! Ама бягали затворници през главния вход. Е, той и Едмонд Дантес е избягал, какво толкова... Ама се скапал ТР... Да ама го възстановиха САМО за 20 дни. Можеше още да не работи! Защо тоя ГЕРБ не цени Цецинка, не мога да разбера!

43

Анонимен

преди 5 години

Ха!Радост гуема у герберастията, че слагат шофьор на мутра за министър.Те такива работи най ги обичат.