26

до 20

преди 5 години

В коя Прокуратура бе герберастко *** ?Тази на Цацаров, дето Борисов сам ли си го избра.Та това е публичноизвестен факт.Има документи и те се публикувани в Мрежата.Потърси си ги.

25

Вал

преди 5 години

Дон Боко Тиквоне похвали своята МАФИЯ колко била добра)))Има ли още уфсе от гетото които да му вярват?

24

наблюдател

преди 5 години

Явно демоните от ИНЗ са напълзяли статията.Нискокачествените коментари показват че качеството на Кутевците пада.Ниско заплащане вследствие загубата на "лесни пари". Трябва да бързат защото ако заловят още някой Бенчо и партията им ще затихне окончателно.

23

Филия с мас

преди 5 години

Айде другата дъвка почнахме ! Оставка мутра !

22

Анонимен

преди 5 години

Премиерът се похвали като кифладжия без кифли!Излагация!Вече и гаргите му се смеят на тоя !Половината печалба от граничната контрабанда на всичко отива в веговия джоб плюс половината печалба от легалните и нелегалните фабрики тука!А пък всички помним как през югоембаргото прекарваше в Сърбия вагони с нелегално гориво откъдето се обвърза със силната мафия и натрупа първоначални капитали!

21

до 20

преди 5 години

На ЦАЦАРАТУРАТА, дето Боко сам си я избра, ПРОКУРАТУРА ли и се вика вече?

20

Анонимен

преди 5 години

Не знам .... аз цигари с бандерол не съм пушил от поне 15 години.

19

Анонимен

преди 5 години

18- АКО ТОВА Е ФАКТ- ВЕДНАГА В ПРОКУРАТУРАТА, АКО НЕ Е ИСТИНА СЕ НАРИЧА КЛЕВЕТА.ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГОВОРИ СВОБОДНО, НО И ДА МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ ДУМИТЕ СИ В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ Е ЛЪЖА. НИЕ ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМЕ ДА ВИДИМ КЪЩАТА В БАРСЕЛОНА И ЛЮБОВНИЦАТА.

18

Коце кмета

преди 5 години

Контрабандни цигари са всички тези, от които Тиквата не получава дял. Дали са с бандерол или без, няма значение. Ако получава дял, легални са.

17

Анонимен

преди 5 години

Самият Борисов, който навремето имаше фабрика за производтво на нелегални цигари, заедно с покровителят му Румен Николов-Пашата, узрял да се бори с контрабандата ...Боже, слез си прибери вересиите !

16

Анонимен

преди 5 години

БОРИСОВ СИГУРНО НЕ СПИ И НОЩНО ВРЕМЕ ГИ ИЗМИСЛЯ ЛЪЖИТЕ. ЧЕ СУТРИН КАТО СТАНЕ ДА Е ГОТОВ. ДА РЪСИ

15

на 500 метра

преди 5 години

Пожарникарят преборил корупцията? Точно обратното! На 500 метра от Женския пазар в София, ви посрещат първите контрабандисти и ви предлагат цигари. На 20 метра от тях дремят контра-контрабандистите, сиреч полицаите, и нищо не предприемат.

14

****

преди 5 години

Контабандните цигара само 5%,и това са на твоите хора,за такива изказвания този трябва да си подаде оставката веднага.

13

Анонимен

преди 5 години

И какво ни грее нас това ?

12

Милиционер

преди 5 години

Ха-ха-ха-ха! Това е положението! Вчера се разхождам по кебапчийница "Витоша"/гордостта на кметката от Самоков/ и гледам, гледам, ми то никакви контрабандисти не останали вече! Няма, ей тъй за разкош, малко! Това правителство е просто безкомпромисно! Няма лабаво! Чета по-долу, че ще помолят и Билла да свалят цените на хляба и готово! Еехх, че хубавооо! Имам едни 5 000 лева, някой да знае да се продава ТЕЦ, ВЕЦ или нещо друго такова, че да ми стане още по хубаво!

11

Анонимен

преди 5 години

Питам се- мен какво ме касае контрабандата на цигари?И пак се питам- трябва ли да ме впечатли тая новина?Досега все бореха контрабандата и строяха магистрали, животът ми не се промени към по- добро. Не ги усетих нито магистралите, нито контрабандата, що така?

10

Анонимен

преди 5 години

вЕрва ли му някой...?! Картината е съвсем друга обаче!

9

реалист

преди 5 години

Тя контрабандата беше толкова и преди да гръмнат нелегалните фабрики. Стига сте говори глупости с цел PR.

8

Анонимен

преди 5 години

На всяка крачка по улиците, магазините, спирките, гарите, парковете, точно техните тъмни ромски гласоподаватели спират хората и им казват: " Искааааш ли?" Отварят чантите подвижни магазини и предлагат всякакви марки цигари.Да говорят за спиране на контрабадните цигари е едно, а да ги няма съвсем друго! Да му омръзне на човек от политически лъжи и лицемерие....

7

реалист

преди 5 години

И аз мога да измисля някакви цифри, но кой ще им вярва? Според теб в България всичко върви по мед и масло, но така ли е? Не. Съберете се в четворната коалиция и се почерпете за тази новина. Народа не го мислете.