46

ха-ха

преди 5 години

А нещо за нарастващата цена на хляба да каже Борисов?

45

Анонимен

преди 5 години

Нищо не борят освен лакомията, но без успех, просто преразпределят пазара на техните си хора! На всички чичета от снимките по една минимална пенсия и безплатна карта за фитнес и три пъти в седмицата общественополезен труд, че добре са се оформили!

44

Анонимен

преди 5 години

За да има контрабанда на цигари, задължително има митничар, полицай, граничен полицай, прокурор и разбира се - политически чадър", каза още Борисов-----. А като има защо не са в затвора или не ги знаете кои са. На Балъци ли ни правите. Тези всички са се отчитали в черната каса на някоя партиика да ли ще са БСП ДПС ПАТРИОТАРИТЕ ИЛИ ГЕРБ все тая. Най лошото е че са спряли да ви пълнят гушите и веднага се разсърдихте.

43

Анонимен

преди 5 години

Абсолютни измишльотини, с които се въвежда в заблуждения цялата публична бг и европейска общественост. Такива междувпрочем са и данните за ниския външен дълг, за увеличаване на износа и прочие нагласени статистически показатели. Отвън да е красиво, пък вътре е гнило.

42

стЪКМистика

преди 5 години

Някой обръща ли внимание, че всяко правителство сменя директора на НСИ на стъкмистиката де.А сега сещате ли се защо им е толкова важно той да бъде верен на Партията?За да нагажда числата според Повелителя!

41

Разкриха ???

преди 5 години

От години са били тези фабрики, цялата махала знаела само "службите" сега разбрали.Или наближават избори и ГЕРБ притиска пак за пари че трябва да купуват гласове.Който не плаща на мафиоза ББ... под ножа

40

Iceblast88

преди 5 години

Сега хем контрабандата ниска и има пари в държавата, хем вдигаме данъци и измисляме нови. Последно кое от двете е вярно? Ако наистина има излишък и се събират повече пари защо не махнем ДОД на работещите, а? Така всички ще видим полза от работата на Бай Тиквонии!

39

до 20

преди 5 години

Фабриката за цигари на Бойко Боисов-Тиквата и Румен Николов-Пашата в Крайморие не е никаква тайна. Тя е факт.Но в България няма Прокуратура и затова няма кой да разследва.Както никой не разследва случаите Ало Ваньо и Мишо Бирата.Нито сбирката на Кокинов, Миро Мършата и Борисов в къщата му в Банкя.

38

promo

преди 5 години

това е вица на седмицата, хахахахах

37

Анонимен

преди 5 години

КАКТО СА ПИСАЛИ ОЩЕ ИЛФ И ПЕТРОВ:БОРБАТА С КОНТРАБАНДАТА Е РАБОТА НА САМИТЕ КОНТРАБАНДИСТИ.

36

Анонимен

преди 5 години

Те не ги различават, когато събират празните кутийки из улиците и кофите. Пак са сигурно около 30 %.

35

Анонимен

преди 5 години

А всички мислеха, че любовницата е от третия пол.

34

Анонимен

преди 5 години

КАЗА СЕ, ЧЕ НАСКОРО РАЗКРИТИТЕ НЕЛЕГАЛНИ ФАБРИКИ ЗА ЦИГАРИ НОСЕЛИ ПО 10 МИЛИОНА ПЕЧАЛБА НА СЕДМИЦА.ТЕ ВКЛЮЧЕНИ ЛИ СА В ИЗСЛЕДВАНЕТО?

33

Анонимен

преди 5 години

ОТ 1.10.2010 Г ЗАПОЧВА РАЗСЛЕДВАНЕ ЕВРОПЕЙСКА ПРОКУРАТУРА.

32

Анонимен

преди 5 години

ЛЮБОВНИЦАТА И КЪЩАТА В БАРЦЕЛОНА ВЕДНАГА В ОЛАФ.

31

Анонимен

преди 5 години

ДО КОЯ ПРОКУРАТУРА- ИМА ЕВРОПЕЙСКА СЛУЖБА ЗА БОРБА С ИЗМАМИТЕ- ОЛАФ- СЪЩАТА КОЯТО СПРЯ ПО ДВЕ НАПРАВЛЕНИЯ ЕВРОПЛАЩАНИЯТА НА БСП.

30

до 20

преди 5 години

Абе ти си бил тотално неграмотен бе - има я и къщата, има я и любовницата - любовницата е Борислава Йовчева, бивша Мис-Бикини.Ама това герберастките тро лове сте много зле.

29

House M.D.

преди 5 години

Той откъде знае колко са контрабандните цигари, че да изчисли процент?

28

Боко Тиквата

преди 5 години

Хайде да ги закръглим моите влогове на 10 милиарда,па ще си ходим при дъщерята в Щатите.

27

зян стана

преди 5 години

Нелито тъкмо се стягаше да си купи едно китно островче на Малдивите и Цвъки и завидя. На, пусна момчетата със черните кубинки.Един ден ще тропнат и на вратата на Нелито.Сега социалистите гризат нокти и хвърлят боб да видят кой ще е следващата свидна жертва