66

Анонимен

преди 5 години

Нагъл до безкрайност.

65

Анонимен

преди 5 години

Затва ли го отнесе Миню Стайков.Като не иска да плаща 50 процента на месец на Суджука и компания.20 процента е твърде малко Миню.

64

Анонимен

преди 5 години

Суджук , ти си луд.

63

...

преди 5 години

Хора, правят ви на африканци, събудете се...

62

Анонимен

преди 5 години

Хванати контрабандни цигари за 1 трилион лева, после били само 5%

61

Поклон пред Радой

преди 5 години

Простакът е кремък корав и могъщ,Простакът е демон без лик, весдесъщАкула на сухо, безкрил, а хвърчи.Удариш на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, не знае пределИ стига простакът до своята цел.Защото простаци край него вървятИ дават му знаци и дават му път.Надкласов, безкласов, без род и съюз,Без ден да протакаш, дори да кървиВойна на простака до смърт обяви.За срам на Европа, на всичките насКогато докопа в ръцете си властПо-страшен от спина, по-жилав от ракаСега за сега се оказа простака. Радой Ралин

60

БЪЛГАРИЯ

преди 5 години

Безнадеждна история!

59

КЛ

преди 5 години

Още малко усилия. Само така. Останаха само 4,7% от производителите на нелегални цигари, които не се отчитат на личната партия на Негово Премиерско Величество.Догодина - 0%. Наслука.

58

жжж

преди 5 години

53.ами нормално. Ами този все още не е включен в контрабандата с цигари.е, сега вече и НЕГО ще включат.

57

Анонимен

преди 5 години

Как добре знае колко точно са контрабандните цигари. Друго си е като има добро осчетоводяване на бизнеса.

56

до 55

преди 5 години

Да бе, ГЕРБ Цветанов я сформира онзи ден, а управляват от вчера.Не чустваш ли че ставате жалки и смешни, а и номерът отдавна се изтърка.

55

Анонимен

преди 5 години

Фабриките с които се препитаваха БСП ги нямааа, очаквайте още удари.

54

Анонимен

преди 5 години

Ей го на- Днес пак сме първи: В класацията за най-много избити граждани по пътищата от цяла Европа,а тоя пак се Фали, ама за нещо друго, дето си е затварял досега очите...Уж Асфалт,асфалт,ама...Ако има класация за най-корумпирани политици в Европа-познайте кои ще са първи в класацията.

53

Анонимен

преди 5 години

До ПитащГЕРБ не е на власт от 10 години, не лъжи червен ***!

52

Питащ

преди 5 години

За десет години управление Бочко и обкръжението му са изтеглили огромни заеми. Само през 2015 г. са изтеглени 16 милиарда лева. Обаче за десетте години управление, България достигна на първо място по корупция и на последно място по стандарт на живот. Ще бъде ли потърсена някога съдебна отговорност на "управлявалия" десет години министър-председател и обкръжението му ?

51

Анонимен

преди 5 години

Нека да предположим за момент,че Б.Борисов е прав. Нищо обаче не се чува за борба с контрабандата на меса, плодове и зеленчуци, а тя е по-голяма от тази при цигарите.

50

Анонимен

преди 5 години

Дали в някоя друга държава имат кофопомпаджия за премиер, неграмотен и нахален, който освен всичко друго е бил и Мутра.

49

Ванката

преди 5 години

Данъчните пак ли са ровили в ***? ха ха ха ...Как бе, как ги измерихте тез цигари? До вчера работеше цяла фабрика, която "хванахте" - ами колко още не сте "хванали"?

48

Анонимен

преди 5 години

С какво се бил похвалил маркучоносителят Бойко Подрисов ?

47

Анонимен

преди 5 години

...които разкриха напоследък 4 нелегални цигарени фабрики...Да проспиш една фабрика,две фабрики,три фабрики,а те станали Четири фабрики и чак тогава да се светнеш-ХАХАХА. Ми то ако не е имало подкрепа от най-високи инстанций как става тая работа,бе аджеба?Алчност,бездарие,безхаберност,некомпетентност,из'мекярщина...да продължавам ли?Като се хвали някой, поне да имаше един висш политик в затвора.Ама то корупция в БГ-нямало-той лично го каза наскоро.