18

пешак

преди 5 години

До АнонименНа генерал Съби, гостискате със зъби!

17

Анонимен

преди 5 години

Съби се зъби на Русия!И от такива зависи дали ще живеем или върху китната ни Татковина ще поникнат ядрени гъби!Русия няма защо да ни напада.Но гарантирано ще удари по пристанища с иджиси и летища с натовски фърчила!НАТО обгражда Русия,постоянно самолети и дронове обикалят и даже влизат в руското въздушно пространство,съсредоточават хиляди танкове и десетки хиляди военни по границите на Русия и какво чакат?Да стане някоя грешка и ние да бъдем поле на бойни действия?Русия им показа Кузькину мать!

16

антиджендар

преди 5 години

До 11 СирилРано си се надрусал бе жендир !

15

Стефанов

преди 5 години

Знаем позицията на Събев - ИЗЦЯЛО защитава американските интереси в България. Особено за старите самолети F-16 - да сме ги купили, пък после, след години да купим нови. Клиентиска работа до безсрамие! Наглост и безочие граничещо до национално предателство. Единствено е прав за това, че Русия изгражда нови мощни оръжейни системи и това с основание буди тревога у съседите й, особено след направеното в Грузия, Крим и Украйна.

14

Анонимен

преди 5 години

Ей го профила на баш предателя.

13

Анонимен

преди 5 години

Събе бе, не ти прилича бе чуек. Не помниш ли га викаше "Вечна дружба" и "Слава на ЕсЕсЕсСеСеСер". И после да ми се обърнеш на другата страна и да викаш "Слава на Америка !" Не си читав бе чуек. Ама никак.

12

Анонимен

преди 5 години

Някоя страна ако нахлуе - това със сигурност ще е САЩ. Този генерал кога е станал такъв. Поне до полковник е растял, щото е бил твърд привърженик на Русия. Аман от пеперуди.

11

Анонимен

преди 5 години

Русия трябва да се държи в постоянен стрес, за да изгаря ресурсите си чрез армията.После идва "Перестройка 2" !

10

Анонимен

преди 5 години

Даже пуситата райът са по храбри от тоя страхливец ако Путин тръгне насам тоя ще отлепи с 200 нанякъде. Компетентните органи да го прибират да му лекуват фобиите.

9

Тинчо

преди 5 години

Да не забравяме нашите офицери исторически са били нацисти. Трябваше не в Полша в България да направят лагер. Щеше да изкарат някой лев от секънд хенд дрехи и обувки. Нато обслужва единствено САЩ, и няма лошо то си е бизнес.

8

Брунер

преди 5 години

До ТHE ПатриотПо следите сме ви, знаеме кои сте.Скоро че ви таковаме макята!

7

Шерпа

преди 5 години

За платените от НАТО и САЩ плебеи-това е мантра...Заплаха от Русия.Иначе няма заплати,няма премии...Както Плевнелиев бивш,така и Съби бивш без особено някой да се интересува от мнението им,периодически плюят отрова така,както са ги учили покровителите!Нали трябва да оправдават пенсиите си!Мислете,не вярвайте сляпо.А на блюдолизците,облечени в президентски,премиерски и военни одежди-предателството на националната кауза и интереси-няма да бъдат забравени.Иде време разделно...

6

Анонимен

преди 5 години

Това ли е признанието, че НАТО не може да ни опази границите. Колко повече войски трябват милиони, милард,и трилиони. НАТО да наеме войси от междугалактическото бяло братство за да спре плановенте на Путин, който иска да прилапа Байганистан.

5

Анонимен

преди 5 години

До ТHE ПатриотНароден съд за предателите като теб.

4

Както

преди 5 години

е казано кучетата си лаят, керванът си върви.

3

ТHE Патриот

преди 5 години

народен съд за натовските предатели!

2

Анонимен

преди 5 години

Еничарите от атлантическия клуб на соломон пак изпълзяха..

1

ТHE Патриот

преди 5 години

американските окупатори и случи ВЪН!