38

анонимен

преди 5 години

ДО 28 ЖАЛКО, ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА СИ ОТГОВОРИШ САМ. АМИ ТЕ ВСИЧКИТЕ И СЪСЕДИ СА ГОТОВИ ДА Я СМАЧКАТ, ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРИМИРЯТ, ЧЕ ОТНОВО РУСИЯ СЕ ИЗПРАВИ НА КРАКА И МОЖЕ ДА СЕ БРАНИ А НЕ ТЕ КАКТО КАЗВАТ ЩЕ ГИ НАПАДА. РУСИЯ НЕ Е НАПАДАЛА А СЕ Е ОТБРАНЯВАЛА. КАКВО ИСКАШ ТИ ДА ВДИГНЕ ПОЛАТА И ДА ЗАГОЛИ *** И ВСЕКИ ДА СЕ ИЗРЕЖДА НА НЕГО ЛИ???

37

Анонимен

преди 5 години

Пак ли захапахте Русия бе писарушки? И малките промити мозъчета Американизирани.Започнаха да ни поучават! Колко лоша била Русия! Само не казвайте.Че Натовските агресори са добри! Опасали целия свят! Само че Русия не е за тяхната уста!-:) Ха сега си учете уроците. И не се бъркайте в политиката на големите!

36

Анонимен

преди 5 години

Вие на Хитлер неможахтее да му скъсате нито един шушон 2 години бяхте зад Москва ...И чакахте помощ от САЩ , че тях ли ще биете ? могъщия САЩ ли :) Я върви си лягай нежен.

35

Анонимен

преди 5 години

До36. Да е само Събев нищо не е. Така като Събев мислят милиони в България.

34

Анонимен

преди 5 години

До 37Гнусаряя си ти. Ние винаги даваме факти, а вие винаги псувате защото боли истината.Аре ходи си лягай в селския креват и слушай руския си канал. Антибългарии седнали да ни поучават .

33

Да внимаваме

преди 5 години

Събев да внимава какви ги дрънка,зер Путин е станал много нервен напоследък и бързо спуска чакмака!

32

Анонимен

преди 5 години

До 32Лихмусс не защото провежда учения неук рибок, а защото е нападала всичките си съседи и то неведнъж. И не само тях :) Аре стига се правихте на ударени и да въртите и сучитее. Вече никой не ви се връзва.

31

Анонимен

преди 5 години

До 30 НАТО говореше, че Русия строй бази по границите си!? Когато стройш в пределите си се казва КОЗАРМИ! Ама що да не манипулират пилешки мозаци като теб?

30

Нико

преди 5 години

Туй генерал съби събеф е закъсало за парички и се чуди от къде малко милостиня да изкара та говори простотии утре и щерките си и жена си ще джироса на пияцата белким заработят за малко ракия вервайте му.

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 30Ха ха ха ха бе калкан, ти казваш че Русия е агресор защото провежда учения на своя територия ли бе ?

28

Анонимен

преди 5 години

Русия и отбранително :) Две несъвместими думи. Всичките и съседи знаят, колко е отбранителна :) Нато да дислоцира ядрени ракети по целия периметър на Източната граница на Съюза. Няма какво друго да спре тея империалисти.

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 28С кои съседи не се разбира ? Да не става въпрос само че за *** ?

26

Анонимен

преди 5 години

До анонимен25 "НЕ СПРЯХТЕ С ТАЯ ПОПАГАНДА, ЧЕ РУСИЯ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ОКУПАТОР В СВЕТА" - Да те питам - защо Русия не се разбира със съседите си? Сам си отговори на въпроса.

25

Хасфалт

преди 5 години

Елементарно е да се проследи съотношението на самолити, кораби, ПВО и т.н. между САЩ и Русия и човек да си даде сметка, кои са с отбранителна циленасоченост и кои са с агресивно нападателна. В тубата има сухи статистики.САЩ са агресори

24

Анонимен

преди 5 години

Събчо е бивш, ама още му плащат...

23

анонимен

преди 5 години

НЕ СПРЯХТЕ С ТАЯ ПОПАГАНДА, ЧЕ РУСИЯ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ОКУПАТОР В СВЕТА И СВЕТОВЕН ТЕРОРИСТ. АБЕ ЛУМПЕЛИ САЩ КОЛКО ВОЙНИ СА ВОДИЛИ ДО СЕГА И КОЛКО ДЪРЖАВИ СА СЪСИПАЛИ. НЕ БЯХА ЛИ ТЕ ПОДСТРЕКАТЕЛИТЕ ЗА 2-ТА СВЕТОВНА ВОЙНА. ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ РУСИЯ ЩЕ СЕ БРАНИ ЗАЩОТО ОТНОВО СА СЕ НАСОЧИЛИ КЪМ НЕЯ. ОГРОМНА ТАЙГА, ГОЛЕМИ РЕСУРСИ, ВОЕННИ ЗАВОДИ ПОД ЗЕМЯТА И КАКВО ЛИ РАЗРАБОТВАТ ТА АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ ЗНАЯТ. ЕЙ ТОВА ГИ ПОДЛУДЯВА ГЕЙОВЕТЕ ОТ САЩ. И НИЕ ПЪК ИМ ПРИГЛАСЯМЕ. ЩЕ НИ НАПАД РУСИЯ. *** БЕЗБРОЙ.

22

Realist

преди 5 години

"Едно от посланията на военното учение е срещу северните страни. По този начин Русия показва, че ще доминира в Арктика, защото ученията обхващат Северния ледовит океан и Тихия океан".*********************На това се казва Натовец и при това Бьлгарски... Където и да направи учение Русия, все заплаха за некого. Аре у лево и да те нема, пропагандист по-зле от Работническо Дело. За това никой не ви верва а после пищите че Руснаците били водели пропаганда и лъжели. Гиди мискин с мискините.

21

Анонимен

преди 5 години

Събчо, пак за постове ли плачеш, двули-чни-ко? Колегите ти не искат да чуят за тебе, фурнаджийска лопато.

20

Бате Гойко

преди 5 години

"... уточни бившият военен представител на България в НАТО."Какво друго да каже Събев? За това му плащат.

19

Цецо

преди 5 години

Военният бизнес е сред най-големите в света, докато ежегодно се заделят милиарди от бюджетите на всички страни за него нещата няма да се променят, постоянно ще има военни конфликти и опасения от предстояща война... за съжаление, това е простата истина!