58

Анонимен

преди 5 години

Тука един и същи *** си сипе клетвите само и си пише плюсове.

57

кой е Сабри Сабри

преди 5 години

Съби, все още сме живи тези които те помним и те познаваме. Ти, Съби НИКОГА не си бил нито комунист, нито евроатлантик. Ти, Съби си просто нагаждач. Но си и лъжец. Все пак, ние помним и знаем. Е, получи своите награди за послушанието - колежи, постове, пари... Но това ти отне и последните остатъци от офицерска (да не говорим за генералска) чест. В крайна сметка, Съби ТИ НЕ СИ НИТО ГЕНЕРАЛ, НИТО ОФИЦЕР, а Български - още по-малко. ТИ Съби, си ***.

56

Анонимен

преди 5 години

Ама имаме едни генерали мамата си трака. Един в служба на турците, друг превъртял на тема руска агресия трети нещо друго и мислим, че имаме водачи. Имаме свинари /не Иванко/

55

Анонимен

преди 5 години

Този генерал нещо се разминава с разсъдъка. И ттой е гушнал от сребърниците и сега бълва брътвежи.

54

АнтиКравария

преди 5 години

Пребоядисан генерал натовец. Колко ли му плащат? Дано да е добре, че да си заслужава, но колкото и да му се плати едва ли има цена, която да си заслужава предателството към България и защитата на чуждите интереси, а не на нашите. Ей такива, като него ще ни докарат до положение да бъдем пушечно месо и територия на военни действия при евентуален конфликт. Каква опасност от Русия, какви 5 лв бе дежендъри? Кой започна превъоръжаването и дрънкането на оръжие около руските граници да попитам?

53

ПЕНКО

преди 5 години

КАТО ВОЙНИК СЕ ЗАКЛЕХ ДА ВОЮВАМ С Н А Т О- В ЗАЩИТА НА БЪЛГЪРИЯ !!! НЕ СЪМ И НЯМА ДА НАРУША КЛЕТВАТА СИ !!! УЧУДЕН СЪМ ,ЧЕ ГОВНЬОРАЛ СЪБИ Е ДАЛ СЪЩАТА КЛЕТВА , НО БЕЗ ДА ПИТА МАЙКА СИ Е СТАНАЛ -" Н А Т Ю РЕЛ " !?!? КОЛКО ТАКИВА ИМА В РОДИНАТА / НАЧЕЛО С ПРЕЗ И ДЕНТА / ???

52

тъп-анар

преди 5 години

Заплахата иде от вас,продажни,копел-даци

51

Waffen SS

преди 5 години

Обявено е, че то обхваща 14 млн. кв. км площ, като територията на Русия е 17 млн. кв. км. В него участват 297 хил. души от военните сили на Русия, 3200 души от Китай.Освен да кажа възхитен съм и силно впечатлен

50

Анонимен

преди 5 години

Поредния предател,сатанист,на хранилка при Шорошко.За тоя АК 47 НОМ

49

Анонимен

преди 5 години

много фуражки взеха да дават акъл, това е вредно за развитието ни

48

Анонимен

преди 5 години

ДОКОГА ще канят такива "експерти" и "умници"??????????????? ДОКОГА ще ни разправят приказки за "доброто" нато и "лошата" Москва????????????????? Алллоооууууууууууууу..................вече сме в 21 век и НА ВСИЧКИ Е ЯСНО, ЧЕ отан-ците са най-кръвожадното и мракобесно образование на света за ЦЯЛАТА ЧОВЕШКА ИСТОРИЯ!!! ПОЗОР......ПОЗОР.......ПОЗОР..............ПОЗОР!!!!!!!!!!!!!!!

47

Патриот

преди 5 години

добрият натовски терорист е само размазаният на пихтия !

46

Абе Събчо

преди 5 години

Събчо, натовска подложке, ние българите и без учения протестираме за пенсионната реформа, ти за Русия се косиш! Остави мечката сама да си оправи бърлогата, ами виж твоите кукловоди няма ли да ни платят за базите, които ползват! НАТО е нападателен блок, демек вълк в овча кожа, ако не е така какво прави до границите с Русия! Да съм на мястото на Путин досега да съм ви кремирал с няколко Сатани, но никога не е късно!

45

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен29 "С кои съседи не се разбира ? Да не става въпрос само че за *** ?" - Явно не следиш политиката. Затова ще ти отговоря - Грузия, балтийските републики, Полша, Румъния, Молдова. Защото извършва провокации под мотото, че там има рускоговорящи. За имперските амбиции това е напълно достатъчно. А ти ми отговори защо Кьонигсберг се казва Калининград? Ами грузинския конфликт? Ето това е имперска политика в развитие. Аз съм наясно, че си с промит мозък, но това си е твой проблем, нали.

44

Активист на БКП

преди 5 години

Наполеон и Шикалгрубер не уплашиха Русия ,та Рижко ли !?

43

Анонимен

преди 5 години

Да си говорим без заобиколки - кремълските разбойници подготвят военен преврат у нас

42

Анонимен

преди 5 години

Руснака ще гони до дупка.Ако някой го нападне! И натовците го знаят това отлично! Има и възможността и куража да го направи!-:)

41

Анонимен

преди 5 години

alooou natototo zaplaxata ide vseki den ot iug ei putkiiiii

40

Анонимен

преди 5 години

Да31. Това , че са на полюса и имат бази е нищо. Ще дойде момент и срещу подпис ще освободят тази теринолия. За сега да стоят там и да рупат консерви и това което са си насадили.

39

Анонимен

преди 5 години

До 40 Можем да си казваме, каквото искаме от историята. - Полша , Украйна, Грузия , Молдова, Румъния, България, Чечения, Армения ...Колко искаш можем да цитираме. Въпроса е че ти няма какво да кажеш за Европа :) Ние не сме американизирани и Българизирани и си знаем историята овчарр.