67

Ха-ха-ха!

преди 5 години

БСП + ДПС са най-голямото зло за България! 10 години им сърбахме попарата и стигнахме дъното. Добре, че е г-н Бойко Борисов, на 3 пъти ни вади от блатото. Сега ще чакате новите избори след 3 години. Всички сме доволни от това управление, а *** нека си плюят. Само това им е останало.А, забравих - и аз ще се включа похода на БКП/БСП по планини и полянки из България, че важните им решения ще се вземат в СПА центрове. Там редовно ходят червените бабички и са много доволни.

66

Нинова и БКП

преди 5 години

Нинова и другите *** от парламента са няколко дни на СПА. Там ще бистрят политиката си - как да омаят и излъжат народа, колко лоши са тия от ГЕРБ, а те колко са добри, честни, неподкупни. Нищо, че цялата мафия, милионерите и милиардерите са техни. Ще демонстрират огромна загриженост към народа. Ще заведат червените бабички на безплатни СПА процедури. Нали те трябва да оцелеят още 3 г. до изборите.

65

Протестът вчера

преди 5 години

Вчера, пред НС и МС се опитаха да направят самодеен Протест".Главни герои - някой си Емил-обществен Будилник, Георги-Боец за Свободна Европа, Агент Росен, Светослав.Колко ли му струва на банкерапродуцент Цв.Василев? Вместо да получи плесница от българското правосъдие за фалита на КТБ, с най-много ресурс и активи в най-новото време?Тази платена шепа протестъри са с див диалект и дълбокомислено произнасят:Шъ ги смажИм и изпоарИстувЪмИ сичкитИ!.Протестират и срещу Ники Михайлов??!!

64

Искрено

преди 5 години

Умен ни е президента, но простите тикви едва ли ще го разберат. Бой по тиквените глави. Това е спасението. Браво на президента!

63

Комунизъм в България

преди 5 години

Хората бягат, защото в България ком.унизмът не свършва, както е в другите нормални бивши соц. държави.При нас съществува най-дългото комунистическо робство (74 години), начело с червените, саботиращи България! Все още всички сме зависими от тях, защото са се окопали навсякъде в икономиката, бизнеса, селското стопанство, но с крадените от нас пари. Като червени работодатели дават най-ниските заплати в ЕС и принуждават младите да бягат заради тях. Всъщност те са милионери и милиардери.

62

ХА-ХА-ХА!

преди 5 години

Комунистите са в шок и не знаят какво да правят, за да замажат гафа от разкритието, че са мафията в България. Любимец - Митьо Очите. Пуснаха червените *** да пишат всякакви глупости, опитвайки се да изместят темите. Това буди само смях и подигравки, защото всички знаем кои са и какви са. Отдавна никой не им вяра, но те си пишат едно и също като някакви латерни. Толкова сте жалки и долни всички от БКП/БСП, заедно с вашата бандитска мафия. Има надежда скоро да се стопи електоратът ви.

61

Р.Радев президент?

преди 5 години

По-глу.пав президент от Радев няма. *** на комунистите и Русия. Всички вече разбраха що за стока е. Баба Корни му диктува какво да говори и все едно слушаме нея.Когато говори и не гледам в екрана на TV, имам чувството, че говори някакъв бавнор.азвиващ се - едва-едва, бавно, несигурно, неубедително, само мрънка, почти ме приспива. Не казвам нищо лошо за тези болни хора, но президентът трябва да е мъжествен и убедителен, а не мрънкало. Тотално разочарование!!! Да го сменяме!

60

Анонимен

преди 5 години

Жалко е, че този сериозен президент който имаме за първи път в нашата нова история, става жертва на едни безкрайни интригантски и долни игри от страна на ГЕРБ и разбира се в основата им стоят Боко и Цветан. Постоянно се опитват да го унижават, да го блъмират и да му вържат ръцете с без това и минималните правомощия, които има. Но хората виждат всичко, затова и добрението му е най-високото в държавата.

59

Анонимен

преди 5 години

До 67Никой не може да свали от власт ГЕРБТи си успял да оцвъкаш де що статия си намерил.То само с копи-пейст не става, трябва и акъл.

58

Червените милионери

преди 5 години

Малка частица от червените милионери ограбили България: Р.Овч.; Корнелия Нинова - Лъжата ; Г.Гергов; Гуцанов-Медузата; Бриго Аспарухов; Манджуков; Гущеров; агента Гоце - Първанов; Вес.Лечева, Баневи и още много червени милионери, откраднали милионите си от българския народ.А оглупелите червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нинова, питай мъжа си защо се вдигат цените на горивата. Той е виден ръководител в Лукойл и би трябвало да знае.

57

Анонимен

преди 5 години

Никой не може да свали от власт ГЕРБ не само сега, а и в близките десетилетия.Просто те са корумпирали и превзели Държавата отвътре.Тя е тяхна - на мафиотските им фирми, а не на българите.Парите, които Европа дава, не стигат до българите, а попълват сметките на герберстките крадци и престъпници.

56

Анонимен

преди 5 години

Румен Радев е отхвърлил предложението Цачева да ходи посланик в Черна гора. В първоначалния вариант министърът на правосъдието Цецка Цачева е била посочена за представител на България в Черна гора. Колегата ѝ Ивайло Московски пък поискал да бъде посланик в Берлин. Министърът в оставка настоявал да иде на дипломатическа работа в Германия заради семейни проблеми.Според неофиицална информация Румен Радев отхвърлил и двете предложения.

55

Анонимен

преди 5 години

До 44Тоя протест си беше чиста гербаджийска провокация.да бе, верваме ти :))) Толкова сте *** в бсп, че и един протест не можете да направите.

54

Гвоздей

преди 5 години

Когато един *** *** като Радев, започва да се изживява като политикположението става наистина смешно :)

53

До 53

преди 5 години

То и с мутро - милиционерите така.

52

Анонимен

преди 5 години

Има ли новини от днешния КОРУПЦИОНЕН СЪВЕТ на партизаните от ГЕРБ и обеднели Притиоти ??

51

До наивниците

преди 5 години

избрали *** за президент.От военен работа не чакай, те цял живот са свикнали да не работят, а да мислят само за пиене и курвазлък, така че тежко и на Майка България.

50

Анонимен

преди 5 години

Плюса ми е само заради Даниела! Да си знаеш!

49

Даниела Тренчева

преди 5 години

Българският народ прояви неочаквана мъдрост и прозорливост с избора на Радев за президент.

48

Анонимен

преди 5 години

До 49: Симитлийския и това не може.