7

www

преди 5 години

Че той по принцип няма други ангажименти, освен да разхожда Деса по света на наша издръжка! Е и да подпише от време на време някой указ, ама без да чете, че иначе много се бави.

6

Хъ

преди 5 години

Доносникът Георги Марков правилно каза по една медия - като го изберат, той АВТОМАТИЧНО ще бъде освободен от досегашния си пост, така че целият цирк е за забавление на простолюдието.

5

Анонимен

преди 5 години

Като оня викал ти да не си бил в часа му череслучаино та знаеш какво е викане се едно твоя инструктор нее вика човека говори друг е проблема че на тоя не му се слуша и зел та не спрял на стопа нали арсов не искаш човек които знае и може двоино повече дори от твоя слави ганев е на светлинни години ако ти си спазваш няма дори да се обади а това че ти си философ и искаш да си над закона това време отдавна свърши избии си го от главата иси учи метерологията вечния студент на 43

4

Сега е момента

преди 5 години

г-н *** да се направи на голям и да се пъчи на бате си Бойко

3

Анонимен

преди 5 години

До ПацоАко си служил в казарма, за което се съмнявам, щеше да знаеш, че на един генерал няма как да викаш "***".Виж някой старшинка или милиционер (това е полицай сега) , можеш да го наречеш така. А такива има в герб доста.

2

;-)

преди 5 години

Положението е: "Де ще идеш, че няма да подпишеш!", но Резиденто взе да го обръща на "морал". Тъпчо.

1

Пацо

преди 5 години

*** Радев пак се изложи...за кой ли път