87

Дребнав и заядлив

преди 5 години

Дребнав,заядлив и малко комплексиран е нашият президент Радев, но не му се сърдиме, толкова си може ......

86

Активист на БКП

преди 5 години

Другарят Радев няма да позволи на шофьора на Мето Илиенски да стане министър на МВР! Точка !!!

85

Анонимен

преди 5 години

Президента Румен Нинов!

84

Анонимен

преди 5 години

Вгледайте се по внимателно в този субект.тато на млади години.а дали е случайно

83

септемвриец 1923

преди 5 години

другарю радев не може така да бавите освобождаването на г-н маринов та нали цялото изпълнително бюро на бсп и всички депутатиот нашата партия чакат само вази и да тръгнат по села и паланки начело с другарката нинова и да създадем по примера на Левски революционни комитети затова моля ви другарю радев подпишете освобождаването му

82

щом спазва закона

преди 5 години

Е, процедурите са затова за да се спазват.Този път може да се каже че не се е изцепил.В правото му е. Може да се изчака ден два.Въпроса е че тролетариата на Кутев заработи достойно.Сега виждаме че средствата не стигат за агитките пред НС.Може да се каже даже че е било от полза народу.

81

смехрко

преди 5 години

Надминахте геройте на Донев голям българин и творец тримата *** и глупачката:))))))))))))))) копие сте им

80

смехрко

преди 5 години

Много добър пример и висок Морал давате и показвате :)))))))))))))))))) .С лъжите компроматите който фабрикувате и с действията си:)))))))))))))))) Последен пример укриване и подправяне на факти .Справка тейко ти:)))))))))))))))))))) Спа процедури и народе идваме при вас:)))))))

79

Комунисти = мафия

преди 5 години

Мафиотите, мутрите и чалгата се пръкнаха от БКП/БСП след 1990. . То не бяха рекети и убийства при тяхното управление. . Разграбиха държавата с червените куфарчета.. Разбиха и ограбиха предприятията. . Разграбиха здравната каса и пенсионния фонд. . Изнесоха парите в офшорки и т.н. . Сега са милионери с хотели по морето (всички са техни) и из цялата страна. . Станаха рентиери и работодатели, като дават най-ниските заплати в ЕС. . Повечето фирми са техни и изстискват българите до дупка.

78

Мен

преди 5 години

Коментарите по темата нямат много общо с темата, с темата е изсмукана от пръстите колкото да се пишат коментари против Радев и да се заработва. Заетост да има!

77

Анонимен

преди 5 години

Едната част от " протестирашите " са платени от Василев и БСП, другите - от Пеевски и ГЕРБ.

76

Провокации

преди 5 години

Протестът е организиран и платен от Цв.Василев. Пристигнала е и голяма група от рокерите на руския президент Владимир Путин "Нощните вълци", които готвят сериозни провокации, за да се обяви извънредно положение. Очакват се и 2 български паравоенни милиции - Воински съюз и БНО Шипка, организиращи лагери за военно обучение на млади екстремисти.Те са паравоенни русофилски формирования, с лидер Владимир Русев (псевдоним Валтер Калашников). Подписва се като подполковник, но е старшина от запаса.

75

До 82

преди 5 години

Аз признавам само един истински държавник! Онзи, който разката фамилията на червената мафия, чиито рожби са ГЕРБ и БСП. Още треперят, вече толкова години, само при споменаване на името му!

74

акуд

преди 5 години

радев ние всички знаем, че от теб нищо не зависи. но пък може да обясниш на баща ти, че когато има инвалидна количка без значение дали в нея има инвалид или възрастен човек е редно да се дава предимство дори когато то е твое, а не да се блъска.......

73

До 62

преди 5 години

Миризлива червена гербаджийска с виньо! Тия опорки на мен не минават! ГЕРБ и БСП са двете лица на една и съща монета! ГЕРБ не са десни и никога не са били!Има само една дясна формация в момента, която герберските и бесепарските *** се мъчите всячески да оплюете, но няма да ви се получи! ГЕРБ и БСП - Горчиво!

72

Анонимен

преди 5 години

Троловете на БСП въртят една и съща мантра как Герб били крадци, до ден днешен няма и едно доказателство, както има тонове такива за БСП и връзките им с мафията.

71

До 80

преди 5 години

Пеевски и Василев се " скараха " за пред електората. И двамата са назначени от ДС за бизнесмени.

70

Протестите - смях

преди 5 години

Банкерът Цветан Василев финансира мащабни протести срещу властта от 16 септември. Те се организира от лидера на организацията "Боец" Георги Георгиев, след срещата им в Парачин. Уговорени с Василев са стратегията и финансирането на протестни акции срещу управляващите, които се организират в социалните мрежи.Георги Георгиев е в основата и на рестарта на радио "Свободна Европа" у нас, който също се финансира от собственика на КТБ.

69

До 77

преди 5 години

БСП(К) - Лукановият клан, ГЕРБ - живковият клан на БКП. Бойко и Корнелия - Горчиво, Горчиво!

68

Анонимен

преди 5 години

Президент с рейтинг 67% две години след избирането му. Феномен!