42

Анонимен

преди 5 години

НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ ПОИСКА ОТ БАШАР АСАД ДА ПРОВЕДЕ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ТОЙ ДОРИ НЕ Е ПРОВЕЛ ИЗБОРИ 2007-*** ГОДИНА И Е АБСОЛЮТНО НЕЛЕГИТИМНО НА ВЛАСТ!БАШАР АСАД ОТКАЗА ДА ПРОВЕДЕ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ ТОЧНО КАТО КАДАФИ И САДАМ И ЗАПОЧНА МАСОВО ДА ИЗБИВА НАСЕЛЕНИЕТО СИ И КАТО ВИДЯ, ЧЕ ГУБИ ПРЕДАДЕ ПОДАРИ ТЕРИТОРИЯТА НА СИРИЯ НА РУСИЯ КОЯТО ДА ИЗБИЕ НАСЕЛЕНИЕТО И ОКРАДЕ ПРИРОДНИТЕ БЛАГА САМО И САМО ДА НЕ ГО УБИЯТ !!!РУСИЯ Е 100%-ТОВО АНТИХРИСТКО ЗЛО!!!

41

Анонимен

преди 5 години

Навални още ли не е осъден на 20 години затвор???На враговете на Русия.................най-тежка присъда.....................или затвор за минимум 20 години или в Сибир................или при белите мечки............да му измръзне ***, да знае че родина и майка не се предават!

40

Анонимен

преди 5 години

Значи чуека редактор на некъф новинарски портал и толкова много печели, че му изпращат специални медицински самолети да го возят по света да се лекува. Тия от централата на улицата с мекащото име поне не мой ли да им светне в глъвите неква крушка при тоя факт ? Ей така без "анти" и "про".

39

Анонимен

преди 5 години

Докато Мумията на влезе в мавзолея ще има още отровени !

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 37Ша са задавиш от бяс бе брадчед.

37

Анонимен

преди 5 години

Добре бе като преписвате новини, не го правете от възможно най Жълтата преса

36

Анонимен

преди 5 години

НАЙ-ГОЛЯМОТО МАТЕРИАЛНО ЗЛО В ЛИЦЕТО НА РУСИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕМАЗАНО!!!!РУСИЯ ЗАЛЯ ЕС СЪС БЕЖАНЦИ КАТО ИЗБИ 100-ЦИ ХИЛЯДИ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ ЗА ДА ИМ КРАДЕ И ОКУПИРА ЗЕМЯТА!!!!

35

Анонимен

преди 5 години

Тоя верния апаратчик на Путин, щеше да направи на пържола Невалнии. Нечуваме нищо за тего. Дане се е на ял вече.

34

Анонимен

преди 5 години

Като ви казвам, че хората на английската кралица и британските служби са му организирали купона с дрога, жени и алкохол.............не ми вярвате...................така се прави, хем държат под контрол опозицията на Кремъл, хем обвиняват Русия и Путин.Стари номера са това.............стари колкото света...........затова са службите на Англия, знаят ги тия игри.

33

Snorky

преди 5 години

Само да не питат Путин. Той със сигурност не знае нищо по случая.

32

Анонимен

преди 5 години

ВСИЧКИ ПУТИНИСТИ СА АНТИХРИСТИ И СЛУГИ НА ДЯВОЛА С ВЛЕЗЛИ В СИЛА СМЪРТНИ ПРИСЪДИ!!!!

31

ХХХ

преди 5 години

САЩ тровят всеки противник на Русия ......ето как се налагат нови и нови санкции на лошата Русия която трови противниците си само че според мен Вова ако искаше да ги отравя нямаше да е баш с Новичок и нямаше да са баш живи ......Но има много много прости хора които гледат и слушат само какво им се казва по тв-то и медиите ....те нямат лично мнение и виждания ...това са стадо овце ! Лесно руските агенти могат да се отърват от някой си 30 годишен *** и да го самоубият лесно ...това са глупости

30

Анонимен

преди 5 години

Руска рулетка...има човек, има проблем!

29

Анонимен

преди 5 години

Как са го чакали ли да го тровят. Има един с униформа , където обеща да ги при на пържоли всички недонолни от Путин.

28

Василев

преди 5 години

Никоя власт не обича хората на изкуството, да ги осмиват!!!Същото беше и когато Никола Комарницки направи карикатурата за Трите Прасета!!!Но никой не го вкара в затвора и да го преследват!!!Агент Йенс Коулбърг!ЦРУ!!!

27

Анонимен

преди 5 години

Чезаре Борджия ряпа да яде. Също и "Работническо дело".

26

Анонимен

преди 5 години

Според мен това е активно мероприятие на английските служби...............намират един противник на Кремъл, организират му едно парти (или купон), там има много алкохол, жени и дрога, там го напиват, дрогират и накрая ..................Русия и Путин виновни............няма кой друг.Изпипано като по учебник..............така работят англичаните.

25

Анонимен

преди 5 години

Май симптомите му повече мязат на отравяне с метилов алкохол. Ама въпрос неудобен за Дрелка и с повишена трудност за шорошоните.

24

Анонимен

преди 5 години

Русия - империя на "Новичок'а", наследник Ислямска държава !

23

Анонимен

преди 5 години

Значи не се е назобил сам кой знае с каква гадост ами Путин е виновин. Също така е интересно "изтъкнатие противник на Путин" за който за пръв път чувам как така се мотае по разни германски болници а и съпругата му кротко го чака там. Тоест кой плаща масрафа ? И са оцапали световното по футбол з глупостите си.