62

До67

преди 5 години

Ограничен, стига си крякал изобщо не си убедителен!

61

Анонимен

преди 5 години

Внушение е когато човек престава да има способност критически да анализира ситуацията. Всички са зомбирани. Не им трябва истината а красива или некрасива илюзия. Това се вижда по всекидневните коментари по вестниците.

60

Анонимен

преди 5 години

До45. СССР после ОНД, сега Русия имат военначни бази в Сирия от 1970г. И при никакви условия не ще я напаснат. Ната вървят нещата.

59

манджата е пресолена

преди 5 години

Все пак трябва да има някаква мярка,когато се говори за противници на Кремъл. Противници на Кремъл бяха Збигнев Бжежински и Джон Маккейн,сега противници на Кремъл са Греъм Линдси,Джон Болтън,Кърт Валкер,Тереза Мей и т.н-това са известни и влиятелни публични фигури.А да кажеш за такъв ***-наркоман,че е изтъкнат противник на Кремъл-това е далече от истината.Разбирам,че за подобни изхвърляния се плаща ,но все пак е прекалено!

58

Анонимен

преди 5 години

Руската отрова, най-здравословната отрова в света.Междодругото имам приятел украинец, та той ми е разправял същите работи за Украйна, избиват и тровят си неудобните като стой та гледай. Мразят се 2те държави, но работата им остава по съветски стил.

57

Анонимен

преди 5 години

ДА СЕ НАЛОЖИ ПЪЛНО ИКОНОМИЧЕСКО ЕМБАРГО НА АНТИХРИСТКА РУСИЯ НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО ЗА ХРИСТИЯНСКИТЕ ДЪРЖАВИ ЗАЛЯЛА ЕС С БЕЖАНЦИ ОТ СИРИЯ !!!!

56

Adam

преди 5 години

Моссад са го отровили

55

Анонимен

преди 5 години

Много де радвате, ама еди днес, като дойдат и ви кажат - тук не е България а Русия и вие сте вече руснаци ю, а не България, друго ще приказвате.

54

Василев

преди 5 години

Путин е ционист!Русия е ционистка държава!Православието в Русия умря със смърта на Никола Втори!!!Агент Питър Галахар!ЦРУ!!!

53

ZORO

преди 5 години

много странно - всичките не напълно отровени ,само малко , как един не отровиха истински

52

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 55Глупости на търкалета. Ако искаха да убият някого едва ли щяха да го тровят с отрова, която не може да го убие. и да наемат не знам кой си не знам от къде си. Пълни невероятни глупости. По-големи глупости отдавна не бяха разпространявани по медиите.А това, че вие вярвате на подобни глупости трябва да ви постави нащрек за възможността ви да разсъждавате като нормален човек. Критично.

51

до 49

преди 5 години

Дс не ти се напукат петичките от злоба бе трътльо. Докато работиш за нас, ще мълчиш. Ако живееш в София на север от Патриарха пък въобще не си квалифициран да пишеш пък било то и лозунги. Бегай към факултето, че и без това си мързелив.

50

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 45Велик е сирийския народ и президента Асад, заедно с руснаците , армията на Асад ще унищожи и последните останали терористи от ИДИЛ, финансирани от западните служби.

49

Анонимен

преди 5 години

Мокрите поръчки на Кадиров излизат на Путин много скъпи и затова премина на отровни субстанции, които може по-добре да дозира - смъртоносни или сплашващи. После пращаш двама "туристи" с един спрей и гледаш в нета катедралата на Солсбъри на живо !

48

Azz-ът

преди 5 години

Презобили със " спейс" _а...Да мрът.

47

45

преди 5 години

НЕ ЛЪЖИ. НЕ ЛЪЖИ. НЕ ЛЪЖИ.ПОЛИЦАЙ ОХРАНЯВАЩ АНТИПРАВИТЕЛСТВЕНА ДЕМОНСТРАЦИЯ, БЕШЕ ЗВЕРСКИ УБИТ. ТОЙ ДОРИ НЕ БЕШЕ ВЪОРЪЖЕН. МОМЧЕНЦЕ БЕЗМОЗЪЧНО И ДРОГИРАНО МУ ОТРЯЗА ГЛАВАТА. КОЛЕГИТЕ МУ НЕ СТОЯХА СЪС СКРЪСТЕНИ РЪЦЕ СЛЕД ТОВА. ТАКА, ЧЕ ТИЯ ГЛАВОРЕЗИТЕ, КОИТО ПОДКРЕПЯШ ВСЯЧЕСКИ ЗАПОЧНАХА НАСИЛИЯТА.

46

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 49Гледай ти да не пукнеш от злоба и яд.Фобията е болест, русофобията също е болест, лекувай се, иначе зле за теб , има психиатри.Крим е руски,свикна ли, да не получиш инфаркт сега???

45

КуКлус

преди 5 години

Всеки може да отрови един пикльо ....ако Русия искаха да се отърват от тоя на дали някой щеше да чуе за него повече !

44

"ИЗТЪКНАТ

преди 5 години

ПРОТИВНИК" на Кремъл??? Въпросът е, Кремъл противник ли му е? Кремъл има много противници. Страничката "Сплес" е показателна от дрелка до шорошистите. Една идея. Искам всеки път, когато русофоб се претрепе в западната си кола на бълг. пътища да се обвинява Русия. Специално важи за титани евросметани от днес.бг и дневник.бг. Ко става с протестите в София? Нахлуха ли въоръжени някъде си или са започнали стачка заради лошите условия по охрана на труда?

43

Анонимен

преди 5 години

Нашичките са по-назобени и от тоя. Верват на всяка глупост.