122

аз

преди 5 години

Реално не ги убива Русия предателите, а тези, които искат да обвинят Русия! Но се надявам скоро да почнат!

121

sofeto

преди 5 години

Всичко в "Рашата" е гадно и ОТРОВНО!

120

Анонимен

преди 5 години

Руска ***. Може пък да е прекралил с бояршник.

119

Анонимен

преди 5 години

Нещо като Зифт в по-съвременен вариант.

118

ПЕНКО

преди 5 години

ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КРАСОТАТА НА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИЯ ЕЗИК : " МОЖЕ БИ ; ВЕРОЯТНО ; ЕДВА ЛИ НЕ ; ПОЧТИ; ОТ НЕНАЗОВАН ИЗТОЧНИК; ВСИЧКИ ЗАПАДНИ СМЯТАТ ТАКА; СОЛИДАРНИ С ТВЪРДЕНИЕТО НА ..... !!!!!!!!!... И ЗНАЙТЕ !!! ИМА ОТВЕТЕН ЕЗИК НА НЕСАГЛАСИЕ ...ОТРАЗЯВАМ ГО САМО С ТОЧКИ . !?!?

117

Анонимен

преди 5 години

Щом го казват "Пуси Райът", значи трябва да е вярно.

116

Чичко партчко

преди 5 години

Още един кандидат за грант от УСА се е опитал да се отрови. По голяма полза щеше да има ако беше се отровил тъпака.

115

Анонимен

преди 5 години

да беше в чужбина да го тровят, а той в Русия, ако са решили да го ликвидират има толкова място в Сибир, никой няма да разбере къде са го заринали в някое блато...

114

Анонимен

преди 5 години

Пак ли с един наркоман ни занимавате?????Тоя псевдо-дисидент Путин да не би да му е давал дрогата насила!!!Смешни станахте.....................рософобите !!

113

edin

преди 5 години

"Изтъкнатият", "влителния противник на Кремъл" и други подобни епитети се леят из родните медии а до днес даже и най-запалените пребоядисани тукашни комсомолци не знаеха че сред пуситата имало и един ***. В момента в който някой се обяви срещу Путин и става световно "известен" или свръх "влиятелен" руски опозиционер. После се оказва че само 0.00001% от руснаците са чували за него и още по-малко биха гласували за такава персона.

112

Пако

преди 5 години

Не може да бъде. Той Путин само без да иска ги трови.

111

Шороший

преди 5 години

Или в Русия има свръхпроизводство на "Новичок" или *** слуги намериха начин да се сдобиват с медийно внимание . До вчера никому неизвестен *** , от утре медийна звиздЪ имаща вниманието на световни информационни агенции .

110

Анонимен

преди 5 години

А доказателства има ли или е като Скрипаловата афера на английското разузнаване

109

Анонимен

преди 5 години

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ГО ВИЖДАМ ТОЗИ

108

Анонимен

преди 5 години

Само вижте кой е "автора" на статията ;)))От автора можете винаги да съдите за нивото ;)))

107

Анонимен

преди 5 години

Някой се опитал да го подтикне да се нагълта с хапове??? Та съвременните феминистки само това правят непрекъснато, но никой не ги обвинява за нищо... Тоя се е депресирал от факта, че въпреки, че е дисидент, не е вървежен сред рускините и се е нагълтал с хапчета. По същата причина, когато младите хора повярват на феминистката пропаганда, че да си хомо е фешън, а после се окаже, че да си хомо е тъпо и никой не та и*б*ава за нищо ако си хомо и посягат към хапчета, дрога, режат вени и т.н.

106

дрис.бг

преди 5 години

хахахах ей боже нямат спирка тия русофоби.........какви ли не глупости се тиражират. има ли нещо на тоя свят за което да не е отговорен Путин или Русия ????кое е то кажете. Абе нали уж мужици изостанали пияни били, пък по цял свят тровят, пращат хакери и потъпкват човешките права. Истината е че зад всичко по горе стоят англоскаските изверги1- причина за всички страдания на Земята

105

Гери Гер

преди 5 години

До АнонименНапълно съгласна.

104

Анонимен

преди 5 години

ОТДЕЛЯНЕТО НА ШОТЛАНДИЯ, КОЕТО СЕ ПОДГОТВЯ СЛЕД БРЕКЗИТА, ЩЕ БЪДЕ ВЕРОЯТНО ДЕЛО НА ПУТИН.

103

Д-р Г.

преди 5 години

Евтината пропаганда, за съжаление не е само тук. Повсеместна е, във всички географски посоки и исторически времена. Което води до мисълта, че щом някой се харчи за нея, значи има друг, който и се връзва. Включва религия, идеологии, пр.