302

3. Днес - провокации

преди 5 години

В BG от няколко дни е пристигнала и голяма група от рокерите на руския президент Владимир Путин "Нощните вълци". Техни български последователи вече си пускат снимки с тях във фейсбук. Един от сигналите гласи: "... на отворените врати организирани групи от много хора ще влязат под прикритие в президентството. И ще поискат президентът да обяви извънредно положение. Очакват полицията да се намеси и да настане хаос.Целта е да се пристъпи към съставянето на програмно правителство, но с този парламент

301

2. Днес - провокации

преди 5 години

Според организатора Емил Русанов, живеещ в Лондон българин, трябва да се състави преходно правителство за 9 месеца и да се свика Велико народно събрание.Източници в МВР допускат и участие на групите начело с детектива Марин Маринов, в които участват русофилски организации, известни по време на протестите през 2013 г.

300

1. Днес - провокации

преди 5 години

МВР е засякло сигнал, че въоръжени провокатори ще нахлуят заедно с обикновени граждани в президентството днес, в деня на отворените врати в близо 40 институции.От вътрешното министерство са предупредили НСО да засили охраната на сградата.Във Фейсбук от месеци се организира протест на българи от чужбина на същата дата. Искането е сваляне на правителството, но без да се разпуска народното събрание.

299

До 307

преди 5 години

Днес, пред НС и МС се опитват да правят самодеен Протест". Главни герои - някой си Емил-обществен Будилник, Георги-Боец за Свободна Европа, Агент Росен, Светослав. Колко ли му струва на банкерапродуцент Цв.Василев? Вместо да получи плесница от българското правосъдие за фалита на КТБ, с най-много ресурс и активи в най-новото време? Тази платена шепа протестъри са с див диалект и дълбокомислено произнасят:Шъ ги смажИм и изпоарИстувЪмИ сичкитИ! .Протестират и срещу Ники Михайлов??!!

298

Р.Радев няма виза

преди 5 години

САЩ не искат да издадат виза на Р,Радев. Това е положението!

297

сс

преди 5 години

Тиквата отива на разпит,всички знаем,че от 2010 г.му бе забранено да влиза в САЩ,заради...МАГНИТ...и сега се чудят какви лъжи и постановки да измислят.Видов ден идва!

296

Евря

преди 5 години

По закон трябва президентът да отиде ако той отказ е тогава примерът но поне тиквата е свикнал да го галят по тиквата затова сте отиде само в оон. Не е гален по тиквата папата вече го гали ако е мъжът на честта той сам трябва да се откаже

295

Jo6

преди 5 години

То ще са снимки, лигавене, А ЖУРНАЛИСТИТЕ ОТ ОСНОВНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ ЩЕ СЕ ОЛИГОТЯТ !!! хА,ХА,ХА

294

Илиев

преди 5 години

Пожарникарски,банкянски простотии,изтекли от шланга,който в скоро време ще пресъхне.

293

оху боху

преди 5 години

Бойко,защо не му каза по-рано.Сега Десито ще му набива обръчите на Румен.

292

Дам!

преди 5 години

"24`часа" публикува статия,че Тръмп лично бил поканил Борисов. A Тръмп знае ли, че лично е поканил Борисов? Защото: 1. За такива срещи, които не са на държавно равнище, поканите се разпращат от началника на кабинета на Тръмп, който после в началото на срещата запознава президента - "Този е ***, този е пульо, а този е Боко Тиквата"... 2. Ако Тръмп лично е поканил Борисов, то тогава ЗАЩО е било изобщо нужно правителството да вземе решение кой да води делегацията?! Гафове и лъжи,по герберски!

291

Бойко

преди 5 години

Няма да ходи в Ню Йорк, защото няма да му дадат виза. Там си имат достатъчно наркотрафиканти

290

Анонимен

преди 5 години

мухобоико отива на отчет при хамериканците да каже какво не е свършил

289

Zzz

преди 5 години

Не разбирам, защо Борисов иска да се изявява и като президент. Той би т/ о да се фокусира повече като премиер, а не да се разнася непрекъснато навън. Проблемите му са толкова много, но явно мераците му са в повече..

288

Уууу

преди 5 години

Радев е класи пред останалите политици и предшественика си. Не се зъби на Меркел , Тръмп и Русия както правеше росенчо. Държи се дипломатично и не прави гафове. Има доблестта да изказва мнението си честно и откровено. Друг е въпросът, че външно му скроиха номер с визитата в ny, където трябваше да представя страната като държавен глава. Интригата е съвсем явна и не им прави чест.

287

До 299

преди 5 години

"СЛУГИНСКИТЕ МЕДИИ МЪЛЧАТ ЗА МНОГОХИЛЯДНИЯТ ПРОТЕСТ НА БЪЛГАРИТЕ СРЕЩУ МАФИОТСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО В СОФИЯ."Ха-ха-ха! Всички TV програми показаха "великият" митинг, организиран и платен от Цветан Василев. Заедно с всички българи дошли от чужбина, митингът се състои от една шепа хора, които даже не могат да напълнят площада пред Народното събрание. Представете си колко са българите от България! Ха-ха-ха! Жалки смешници, които се напъват! Даже не искали разпускане на Парламента.

286

Анонимен

преди 5 години

Аз се сетих за нещо, което Радев би могъл да направи с колеги, но няма да го напиша, защото не ща да си имам работа с правораздаването в нашата обична Татковина...

285

ник

преди 5 години

До Анонимен протеста бил истински тоя направо ме уби- простотията нямя граници.

284

гост

преди 5 години

Радев го избра Б.Борисов ,ако не беше предложил леля Цецка, Радев щеше да види президенството през крив макарон.

283

Анонимен

преди 5 години

Курволезич излъга,че протеста няма да е истински.Простеста на хората се оказа истински,а не фалшив,явно затова са им разрешили да протестират в неделя,когато няма никой в парламента.Няма ги и лъскавите аксесоари,микрофони,кафенца,както при платените протести,оказа се,че протеста е истински