322

Анонимен

преди 5 години

Фуражката за кво ще ходи в NY? Лицеви опори ли ше прави?

321

Анонимен

преди 5 години

Радев що не си сяда на село, ами си тръгнал да се вреш дето не ти е работата.Щеше да си джиткаш с мерцедеса и да си мачкаш инвалидите на воля.

320

Анонимен

преди 5 години

Да видим сега като толкова се напъва да ходи , дали Тръмп не го иска там , за да му покаже червен картон.

319

Анонимен

преди 5 години

Другарю *** къде се буташ и ти в групата на голмайсторите бе? Виза имаш ли за САЩ - нямаш и няма и да ти издадат! Руските *** никой не ги обича.

318

Решетников

преди 5 години

И на мен не се обади ,нито пък ми иска разрешение ....

317

Е

преди 5 години

Този противоконституционен номер вероятно го е уредил Цецинката. Той ходи в САЩ да закусва, а Бокичът само гледа отдалече, облизва се и си закусва у дома. И сега 2 в 1 - хем на президента мръсно, хем на "шефа" четка (телена - насажда го на проблем да гази Конституцията). Пази ме, Боже, от приятели ...

316

Авицена

преди 5 години

Голям наглед е тоя Бойко .Бил е добър ученик,най-добрият в класа.Мълчи действа и получава отличен от дългогодишния му учител.Само , че учителят е звездичка в небето.Но е бил добър ученик,най-добрият в класа и получава отличен в часовете по естествознание.

315

Иии

преди 5 години

При цялата тази дандания и интрига с визитата до ny, не ми стана ясно дали Борисов ще бъде участник или слушател на сесията на ООН. Когато се натягаш толкова за такива международни форуми, добре е активно да участваш, а не да се усмихваш само като Мона Лиза.

314

Аааа

преди 5 години

Нямаше ротации когато катето беше секретарка на росенчо и 5 години наред се кипреха на годишната сесия на ООН. Сега изведнъж катето измисли ротациите, за да се подмаже и направи кефа на Борисов. Хич не й пука, че постъпката й е крайно некоректна. Иначе как може катето ще подържа статуса на мултифункционерна министърка. Става за всички постове.

313

Ротация по български

преди 5 години

Бойко е "по-хахален " , по-дебел е и има лактите на борец . Без никакво съмнение сега е негов ред . А Радев като военен , да си спазва уставите и "за КОН а" ?

312

Корнелия

преди 5 години

Пу, язък! Деса няма да може да си покаже тоалетите.

311

Така е

преди 5 години

Борисов е получил ЛИЧНА покана от президента Тръмп.Какво повече да се коментира?

310

Анонимен

преди 5 години

Бойко-трафиканта какво прави на този форум?

309

Шефа

преди 5 години

"Поканения" от Тръмп , тръгва за САЩ като аслан , но ще се върне н.а.***.н!

308

Анонимен

преди 5 години

Защо пък трябва да знае??? Као зависи от него---НИЩО!

307

Гацо Бацо

преди 5 години

Стига са обиждали политици тия *** долни с измислени епитети.Просто в САЩ не уважават кауни

306

6. Днес - провокации

преди 5 години

От "24 часа" са задали следните въпроси към президентството: "Дали президентът е информиран за готвени провокации в сградата на "Дондуков" 2 в деня на отворените врати, за каквито МВР вече е предупредило НСО, след като са засечени разговори между мъже, които се готвят да влязат въоръжени в президентството? Според информация в медиите целта на тези провокатори ще е да поискат от президента да обяви извънредно положение в страната - има ли основания за такова действие?"

305

Анонимен

преди 5 години

Бойко не е отишъл дасе види с Тръмп а по скоро да се отчете пред демократите и по точно Съвета по международни отношения (Давид Рокфелер ,Алън Дълес и много други). Не е лесно да си играчка на големите

304

5. Днес - провокации

преди 5 години

От МВР не са коментирали информацията официално. От СДВР обаче са създали организация за спокойното протичане на протеста. Осигурено е достатъчно полицейско присъствие, за да не се допуска нарушаване на обществения ред, съобщиха от МВР.

303

4. Днес - провокации

преди 5 години

Във Фейсбук пък се появи и извънредно съобщение от две паравоенни милиции - Войнски съюз и БНО "Шипка", които приканват членовете си за мобилизация на състава заради протеста. Това са паравоенни русофилски формирования. Техен лидер е Владимир Русев, който се представя с псевдоним Валтер Калашников. Той се подписва като подполковник, но е старшина от запаса. Истинското му име е Дончо Русев. Владимир е неговото църковно име. Тези милиции организират лагери за военно обучение на млади екстремисти.