342

ЕДНОКНИЖНИЯТ

преди 5 години

НЕ Е КАНЕН. Реклама му правят. Държавите трябва да имат представител. Боко се навря сам за ООН. Нищо общо с Ам. президент. Не надценявайте Бокича, моля ви се.

341

Прост мърморко

преди 5 години

И какво от това ?! Защо трябва да съгласува с мего-да не му е подчинен?!А-а-а,той е свикнал от армията да му се докладва и да му се иска разрешение,ама не е познал! Такъв презодент,който служи само за параван на БСП не сме имали...

340

33

преди 5 години

Кой е решил това!?Откога Тръмп кани в ООН?Иначе даси го кани на обяди и вечери колкото си иска!България е държава още преди някой да е чувал и знаел за Америка,както се знае.Не сме протекторат на никого и пред никого не скланяме глава!

339

Бъз

преди 5 години

Като премиер Борисов има толкова много проблеми за решаване, а той хврък брък, все навън. Иска да се изживява и като държавен глава, без да е такъв. Сега хукнал за ny, а чергата му гори. Интересни хора. Ненаситни за власт.

338

NEKOISI

преди 5 години

До СимеоновI KAKVO OT TOVA?

337

Споко

преди 5 години

Не се тревожете толкова много и на Радев ще му се отвори парашута и ще го поканят в САЩ .Тази година за деня на благодарността президента Тръмп вместо пуйка ще помилва селския мисирок.....

336

Александра

преди 5 години

Има една хубава българска поговорка : "Хвани единия, удария другия" - евтино шоу!!!

335

venix

преди 5 години

България ще е един от съдомакините на срещата на високо равнище "Глобален призив за действие за справяне със световния проблем с наркотиците"!!! И как точно ще стане това като самия Бойко Борисов е начело на ОПГ, която произвежда и продава наркотици.

334

кире

преди 5 години

президента всеки ден плюе по държавното управление-къкви интереси ще защитава в оонРАДЕВ ЗА НИЩО В ДЪРЖАВАТА НЕ Е ОТГОВОРЕН ,ТОЙ СЕ ДЪРЖИ КАТА ЧЕРВЕН ПОЛИТОЛОГ--***

333

Димитрий

преди 5 години

Да се направи президентска република и да се приключи въпросал

332

Павлов

преди 5 години

Ще стане интересно,ако на Боко му сложат прангите за добре дошъл,като израз на борбата с дрогата.

331

Еееххх

преди 5 години

На спявка, а? 😂Боко нещо напоследък гледа като пребозал. Явно има нещо, или така си гледа, ***.

330

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Симеоновбаце си вади компира и резко му дреме за некв зелен чорап.

329

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

ал бънди не знаел че боко тиквата ше ходи при тръмп. явно е искал да му пробута чифт чепици. или поне, зелени чорапи. да звъни на другарките на позитано да почват с протестите на бабите на внуците на ощетените от пропуските в читалищната дейност.

328

Анонимен

преди 5 години

оппа, шефа извика пионката си в САщ, не ни чака нищо добро

327

af

преди 5 години

Звучи разуно - Боко добре знае как стои въпроса с просизводството и разпространението на наркотици. Правилно е да го повикат!

326

Анонимен

преди 5 години

Боко отива на курс по английски

325

Симеонов

преди 5 години

След като Тръмп е поканил Борисов , ясно е кой ще отиде в Америка.А фуражката няма за какво да се сърди,той си е руска креатура, да го кани Путин, е ако не Путин поне Лукашенко.Но и те нещо не го оценяват,кой ли оценява слугите.Впрочем Плевнелиев му го обясни ясно-в международен план *** е една кръгла нула.Що се отнася до безкрайно оплювания от руските под логи Плевнелиев,то той се радваше на огромно уважение на запад.Само с Обама срещите му са над 30.

324

158

преди 5 години

Тъпите мутри и калинки си правят с държавата каквото си поискат!

323

голям задръстеняк

преди 5 години

този комунистически парашут не е в час те в Маскве не го искат той за Ню Йорк пита