7

Ас

преди 5 години

Този, който се осугурява на 2600 лева плаща данък в размер на 260 лева (10%, макар и сметката да не е съвсем точна). Този, който се осигурява на 500 лева, плаща 50 лева данък. Тоест като % данъкът е еднакъв за всички, но така или иначе богатите плащат повече. Кое му е несправедливото на това? Плоският данък ако се пипне, автоматично повечето хора ще почнат да се осигуряват на минимална заплата и да крият данъци. Няма смисъл.

6

Wse

преди 5 години

Нали всички сме равни. Или взимайте поравно от всички или не пипайте плоския данък. И малкото средна класа искат да ощетят.Дайте всички да взимаме 500 лв поравно и да сме щастливи *** социалисти.

5

Анонимен

преди 5 години

Ей пак ли започнаха да пищят тези! Плоския данък не ощетява никого,той е просто % от заплатата. 10% от 1000лв=100лв, 10% от 7000лв=700лв. Кой е ощетен? Или друго си е 10% от 1000=100лв и 50% от 7000=3500,така е по-честно,нали? А защо не можещите и изкарващи честно парите си не ги облагане и с 80%?Махнат ли плоския данък аз се махам,терминал 2 и ще плащам прогресивен данък на запад,защото ще знам къде отиват данъците ми! То и в момента знам,но това не ми харесва...

4

GHT

преди 5 години

тоя от КНСБ що не каже на маолумните си последователи как обикаля по скъпи и екзотични дестинации, и какви пари пръска там. Не си знае мярката. Харчи като луд - все едно бере парите от дърветата. Абсолютно бохемче е. Винаги нафиркан и със скъпо питие в ръката. Не щади средства.

3

СТОЙ ТА ГЛЕДАЙ...

преди 5 години

...КАК ЩЕ СТАНЕ ТАЯ РАБОТА...БКП отдавна се погрижи да има плосък данък, за да се краде мощно.Тук в България всички крадат супер мощно!

2

Muradoff

преди 5 години

Тя самата държава ни го слага, че сега плоския данък виновен

1

добър ден

преди 5 години

Да но не ощетява на Винету приятелите....