21

Анонимен

преди 5 години

Баш пък Сидеров ще става адвокат на Орбан. Нещо много се хиса активен. Защо не беше активен, когато Борисов подписа антибългарския договор с Македония?Защо не беше активен, когато Заев ни плюеше за Илинденско-Преображенското въстание?За Македония нашите патриоти се бяха скрили в миши дупки.Както и за много други неща.Сега реши да се прави на герой.

20

Геш

преди 5 години

До Анонимен Това за Орбан *** го кажи на унгарците и ще ядеш едно нещо дето и котките не го ядат !!!

19

СДС

преди 5 години

1. Всички критикуват ЕС и зоват да се разпадне. 2. Критикуват ЕС, но искат да станат евродепутати. 3. Критикуват ЕС, но се борят и в : България, Унгария и Полша, ако са приближени на управляващите , само тогава - ПЕЧЕЛЯТ, САМО ТЕ ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ. 4. Никой не казва : Аз съм против парите, които ми плаща ЕС; Аз съм против консултантските пари, командировъчните, подаръците , ПЕНСИЯТА и безброй безплатни вечери - които ми дават затова , че съм евродепутат. Е, НА КОЙ ДА ВЯРВАМ?

18

Активист на БКП

преди 5 години

А вярно ли е,че Димитър Стоянов от в-к Биволъ е арестуван за журналистическо разследване в Радомир ,заедно с румънски журналист???

17

Анонимен

преди 5 години

С нечуван полицейски произвол режимът Борисов прикрива тежка корупция и злоупотреби с евросредства.

16

Анонимен

преди 5 години

Орбан,като е такъв мъжага,защо не поиска Унгария да излезе от ЕС?!***.

15

Геш

преди 5 години

До Стою ТРЯБВАТ ОЩЕ И ТОПКИ които нашият евнух ги няма !!!

14

Анонимен

преди 5 години

Орбан е патриот от душа, на него не му трябват адвокати. Орбан е велик политик и прaви нещата както му идват отвътре - роден лидер ,както и Путин, а вие сте едни жалки позьори.

13

Анонимен

преди 5 години

КОЛКО ХОРА УБИХТЕ ВЪВ ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА ПОСЛЕДНИЯ МЕСЕЦ ТУЙ КАЖЕТЕ

12

аз

преди 5 години

Сидеровм пак почна с номерата!)

11

Стою

преди 5 години

За да подкрепиш Орбан , пред ЕС е нужно неговото родолюбие и отдаденост към народ и Родина т. е трябва да си със самочувствието на независим и решителен. Но къде у нас държавник = на Орбан ? Орбан , като ръководител ,е на светлинни гидини пред нашия.

10

Вън от ЕС

преди 5 години

Той народа си не може да зищити Орбан ще защити какво стана с ЮП бе търбуси. Имаме широки магистрали ама тесни възгледи, харчим повече а купуваме по-малко. Имаме по-големи къщии по-малки семейства, повече удобства, но по-малко време.Имаме повече образование, но по-малко разум, повече зна-ния, но по-лоша преценка, имаме повече експерти, но и повече проблеми, повече медицина, но по-малко здраве...

9

Анонимен

преди 5 години

"Кой поръчва бирата той плаща."

8

Онзи

преди 5 години

Няма как. Изразяваш мнение против евро-гейските ценности, спират ти кранчето.

7

Анонимен

преди 5 години

Тиквата срещу големите началници !!! това си е "мисия невъзможна" .

6

АНОНИМЕН

преди 5 години

АЛОО ГОСПОДИНЕ НЕ ЧУ ЛИ ИЗКАЗВАНЕТО НА БОРИСОВ " СИМПАТИЧЕН МИ Е ОРБАН НО НЕ МОГА ДА ГО ЗАЩИТЯ ЗАЩОТО ПАРИТЕ ГИ ДАВА МЕРКЕЛ" КАКВО ОЧАКВАШ ОТ НАШИТЕ ТИКВИ *** БЕЗ ИЗРАЗЕНА ПОЗИЦИЯ НИКЪДЕ. ЗОМБИРАНИ КЪДЕ ДУХНЕ ВЯТЪРА И ТЕ НАТАМ. СОБСТВЕНО МНЕНИЕ ЙОК.

5

Анонимен

преди 5 години

Страхотно! Само че. За тази работа.Се искат топки!-:)

4

Анонимен

преди 5 години

Всички заедно на протест пред Народното Събрание в Неделя 16.09.2018! ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЪБИДУМ!!!

3

приоритети

преди 5 години

Дреме му за източна Европа.Отива вместо президента в сащ на среща в оон,където по принцип ходят прецедентите.Зорът е да се снима с Доналд.Дано го огрее,та да миряса.

2

Анонимен

преди 5 години

Бойко слуша баба си, а не народа