41

Анонимен

преди 5 години

Орбан и поляците вдигнаха рев и за храните второ качество дето ги пласират тук, туй е мнението на Меркел за нас да ядем отпадъци.

40

До 18

преди 5 години

Подаден е сигнал, че фирма ще унищожава разобличаващи документи. ГДБОП започва разследване. Поставен е таен пост да следи какво ще се случи с намерените чували. През нощта, 3-*** души се приближават до чувалите и започват да ровят в тях. По сигнал от тайния пост на място пристигат полицейски патрули и арестуват тримата. Те се представят двама са журналисти и един е адвокат. Отведени са в РПУ за установяване на самоличността им и са снети обяснения какво правят в района. След това са освободени.

39

Анонимен

преди 5 години

И през двете световни войни бяхме на страната на Германия и загубихме огромни територии и плащахме репарации, и сега се намериха поредните продажници да ни държат в същото блато.

38

К

преди 5 години

Откъде топки при Боко ?

37

до 33

преди 5 години

Без минус, но мисля, че точно Орбан направи такова предложение за Вишеград, заедно да пазим границата и т.н.! Нашият юнак не прие, за да не му се карат Меркелка и особено Ердоган!

36

до 33

преди 5 години

Когато Орбан беше тука лично покани Борисов за се присъедини към Вишеградската четворка.Нашичкият отказа. Защо ли? Защото еврофондовете са му по-скъпи от България.

35

Анонимен

преди 5 години

Точно така трябва.Крайно време е тази разпасана *** по селата,която се смята за част от "българския народ" да бъде опитомена.

34

Анонимен

преди 5 години

Управлява ни най-продажната пасмина.Те се натиснаха да се откажат от Южен поток, само да са на власт, та ще защитават друга държава.И майките си ще продадат, за да останат на власт. Да делкат еврофондове.

33

Анонимен

преди 5 години

До Володя УляновАма те си мислят,че това е СССР и имат носталгия,а това е съвременна Русия,където управлява запада и КГБ си сътрудничи с ЦРУ,Нашето място е в Европа и ЕС.

32

Анонимен

преди 5 години

Да ни бяха поканили във Вишеград, че да ги защитим, а те си се изолираха в групичка и странят от нас сакън да ни си усложнят с балканците положението. Така, че съчувствие напълно и искрено- да, но демонстрации чак- не!

31

Тучо

преди 5 години

Когато Бойко е на повече от 1000 километра, Волен започва да се прави на мъж! Ако го чуе какво говори, след като се върне, ще сложи тежката си лaпа на лявото рамо на Воленчо и ще изръмжи: - Та, кой е премиер на Европа бе, мушмурок?!!!

30

Край

преди 5 години

Меркел управлява България с намесника си тук - Борисов. Той така управлява всеки един град у нас. Бойчето -слушка Мути - парите се дават на него. Кметчето на всеки град в България е послушно на Премиера защото иначе проектите му все не са добри. А също така ако не е от герб е и мноооого корумпиран. И сега Бойчето да направи бунт срещу Мути. Може чак когато госпожата изпусне ножа и баницата.

29

Володя Улянов

преди 5 години

Тия лакей на Путин не изпускат случай да се покажат като такива. Срамят паметта на предците ни които биха дали всичко да са част от Европа, а не на Отоманската империя. Уви мечтата им не се е осъществила приживе. Сега, когато ние сме в Европа като, че ли желаещите да си останем в Руската империя станаха страшно много. Вярно как да го е срам някой който смърка кока.

28

Анонимен

преди 5 години

Нищо странно няма.Борисов винаги е реагирал продажнически.Не свикнахте ли?Колко мандата ви трябват още, за да го разберете?

27

Хан Тервел

преди 5 години

Странно е, че не реагираме като тях (Вишеградската четворка) . На практика България има същото мислене и интереси, ние сме близко до тези държави, а не до западните (бивши колониални империи). Възобновяването на Крайовската тройка (България, Румъния,Сърбия)беше много правилен ход и би ни запазил от прекомерното влияние на агресивните и безпардонни велики сили. Трябва да работим по активно в тази посока и в тясно политическо сътрудничество с Централно Европейските държави.

26

Край

преди 5 години

Ми че той Бойко на Меркел се крепи. Парите от ЕС ако ги даваха на Яне Янев - щеше сега е трети мандат премиер. Как друг вземе властта в България - на другия ден обявяват в Брюксел че е мнооого корумпиран и фондовете спират.И сега искате Той да защител Орбан - може -ама в друг живот.

25

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Вън от ЕС Преди време Васил Василев каза ГЕРБ ,те кончина не могат да стопанисват ,тръгнали държава да управляват .

24

Анонимен

преди 5 години

До Хан ТервелДа напишат едно писмо до Меркел, а не да чакат на Тикви и микви що не напишат да не живеем в диктатутура. 3начи тия крепят един диктатор и се страхуват сами да се изкажат пред парламента, да не ги изгони диктатора от софрата.

23

до хан Тервел

преди 5 години

Нашите не смеят `гък` да кажат. За разлика от поляци и чехи, които още вчера са обявили, че ще налагат вето за всяко решение на Брюксел срещу Унгария. Вишеградската четворка се защитава достойно и няма нужна продажници като Борисов да правят нещо. Още в началото трябваше да се реагира. А не след дъжд качулка.

22

Хан Тервел

преди 5 години

Хубаво би било да изразим подкрепа на най-смелия мъж в Европа и истински патриот . Дано се вземе такова политическо решение.Орбан е истинското лице на Европа, а Меркел е обратната страна на лицето.Гласувам с V като Victor (Orban)-той е нашият победител!