61

До 44

преди 5 години

Да, ама не! ЕС промени условията, след като вече бяхме сключили договора. Русия беше започнала да работи по проекта беше доставила тръби, плащала наем за складове и после ние казахме, ааа, променяме правилата.

60

Анонимен

преди 5 години

Всичките герберасти гласусаха ЗА Article 11 и 13 с което се слага началото на цензурата в Интернет.Само за справка - БСП гласуваха против. Браво на Станишката.

59

анонимен

преди 5 години

ВоЛене,да не забравиш ХАПЧЕТАТА!!!! Да ги пиеш редовно че пак ще те хванат лудите!!!!!

58

до 50

преди 5 години

До до 44, може да лъжеш вашия електорат от лош матрял с амнезия..ха.ха ЮП беше спрян от Ореха подкрепян от БСП,Атака и ДПС!!!

57

Аз

преди 5 години

Смятайте в какъв съюз сме, щом трябва да се пазим от него! Пълен абсурд, за какво ни е?

56

Крим не е руски

преди 5 години

Сидеров не е сред авторитетите на България та да му се иска мнението. Тоз осъден хулиган кой го натиска та звъни...ха.ха.ха. Сега трябва да бъде съден че е руски шпионин и предател.

55

Анонимен

преди 5 години

абе волене ,голчо ниеден ти не разбра ли ,че той не може да защити българия а ти - унгалрия

54

ДО СИДЕРОФФФ

преди 5 години

КОЙ ЩЕ ПОПИТА ЗА НОВАТА ПРИДОБИВКА НА ДОГАН - ТЕЦ ВАРНА - ПРИДОБИТА -70% СОБСТВЕНОСТ ЗА 3000.00 ЛЕВА - НИЕ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ/ДЪРЖАВАТА/ ЩЕ МУ ПЛАЩАМЕ БЛИЗО 28 МИЛ ЛВ ГОДИШНО ЗА ДА ПОДЪРЖА НЕЩО КОЕТО БИЛО ХИПОТЕТИЧНО НУЖНО

53

обещанията?

преди 5 години

В страната ври и кипи, затънали сме до шия в тинята, ще се месим в работите на Унгария. Нас си оправиха, съвети дават и Унгария да оправим.Ало, патриотите! С обещания за достойни доходи спечелихте гласове на изборите. Какво стана с доходите, че сме на дъното в ЕС?!

52

Анонимен

преди 5 години

Когато Борисов спря ЮП, Бъчварова се похвали колко далновиден бил Борисов и че САЩ най-после разбрали колко България им била вярна.

51

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе е проблем,че сме с Германия,проблема е,че партията е неправилната,да се връщат БСП!Стига тормоз над народа!Ако излезем от ЕС,ще ни разкъсат.

50

до 44

преди 5 години

Южен поток беше спрян от Борисов. Отърча, човекът в САЩ през 2013-та година, поиска помощ да се върне на власт и условието беше - да спре южен поток. И го спря. Не подписа лично спирането му, доведе си един американски сенатор, който заедно с посолството на САЩ и натиска от Брюксел /които бяхя в играта също/ принудиха Орешарски да подпише спирането на юп.После Борисов сам се хвалеше с това.Я Бъчварова даде пресконференция и обяви, че спирането на ЮП БИЛО НАЙ- ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ НА БОРИСОВ.

49

Анонимен

преди 5 години

Кой ни брои за хора в Европа че да защитаваме някой ако не беше стратегическото ни място и базите на НАТО да са ни изритали още утре щото на всички им е ясно какви сме *** и нямаме място в този съюз

48

Анонимен

преди 5 години

До АнонименГледай си работата,на Сидетров не му вярвам,защити със зъби и нокти оня олигарх трафикант на дрога в парламента да не му удържат данъци и да заграби 56 милиона от народа и само Симеонов се опъна от тяхната партия и не допусна този лобизъм.

47

Анонимен

преди 5 години

Въпреки, че Сидеров напоследък никак не е за пример, в случая е прав! Унгария и правителството на Орбан трябва да бъдат защитени и от България, защото имаме еднаква съдба.

46

детский сад

преди 5 години

Напротив! Трябва да порицаем Орбен и ще спечелим похвала! Другарко, пък Милош мери прозореца с топката....!

45

Анонимен

преди 5 години

Божееее,спаси ни от тая пасмина герберска!

44

До 34 - лъжеш

преди 5 години

Орешарски спря и замрази Южен поток и тръжните процедури. Причината е, че проектът не отговаряше на изискванията и стандартите на ЕС и не се спазваха процедурите, които се изискват. Те не бяха синхронизирани с Брюксел, а това е задължително, ако потокът минава през Европа. Тогава, вместо да се съобрази със забележките и те да се поправят, Путин се обиди и каза, че спира Южен поток. После се обърна към Турция, която не е страна от ЕС и там европейските стандарти не важат.

43

Анонимен

преди 5 години

Герберите ще ни предадат отново,майка им предателска ***!Само деградация и падение откакто са на власт,сега от Меркел се намъндахерца на щатите,тея гербери няма да мирясат,да се връщат БСП!Унищожиха държавата и населението,съсипаха всичко,нагли са,Господ да ги накаже според делата им!Боже,помогне ни!

42

Нено

преди 5 години

Тоя наркоман до вчера пееше "гербери крадливи" и защитаваше Орешарски, а сега пръв фен-гербераст се оказа.