15

Българина

преди 5 години

България е турски вилает много отдавна. Имаме си двама валии, дпс и дост. Може и трима да станат. Тук мит си имат агенти във всяко едно министерство и всеки областен град. Лошото е че не го пише по кпп и летищата и е малко заблужаващо за туристите къде се намират всъщност та да си правят сметката...... Трябва да сложат по границите от онези кафяви табелки за исторически забележителности с надпис Туркие! И тел за оплаквания с код за анкара

14

Анонимен

преди 5 години

"Не, той не е член на тази партия и никога не е участвал в каквито и да е акции на тази партия в Турция."Хммм ...значи един съд в Турция нямало какво друго да прави от скука, та един ден са казали: "А бе чухме, че нейде из Аламания е имало един Мехмет Я. Хайде да го осъдим на 12 години затвор, ха другари??" И са го осъдили ето така, за развлечение ... предполагам.

13

Анонимен

преди 5 години

Разликата между Турция и балканският бантустан булгейристан е тази, че в Турция има закони и държавата преследва престъпниците навсякъде по света. Докато в балканската котчина булгейристан можеш да извършиш какво си престъпление искаш и никой ни ще те потърси, ни ще те съди. В статията ясно се казва, че е осъден от турски съд на 12 години затвор, значи е престъпник, който се издирва от закона.

12

Анонимен

преди 5 години

Разбира се, че ще го поднесат на тепсия на Турция, България е със свалени *** в това отношение, Борисов само изпълнява и се усмихва като пу*ка !

11

танту за кукуригу

преди 5 години

Ми не може само турците да ни съдействат и да ни ловят Митьовците и Бенчовците.Ясно е, че ще искат нещо насреща.

10

Анонимен

преди 5 години

100% още в Германия са знаели, че този човек се издирва, и при това много по-рано. И сега изведнъж идва на почивка и нашата полиция го спипва, при това с предварителна информация кога и къде ще се появи. Тук има нещо гнило.

9

Анонимен

преди 5 години

Никога не членувал!!! Работя в германия със кюрди и всеки месец всеки праща пари за пкк аз съм жив свидетел.

8

Анонимен

преди 5 години

Германия в бъдещето...двама полицаи спират кола , документите за проверка моля.Поглежда документите и казва на колегата си... Мехмед виж какво смешно име Гюнтер Шрьодингер ха-ха Ха-ха

7

Тато из Правец

преди 5 години

До ХахахаЩо ? По добре ли ти звучи ,,Българинът Ахмед Доган,,? Или Лютви Местан...Или Ширин Местан ...Или Кеворк Кеворкян...

6

Активист на БКП

преди 5 години

България- най -несигурното място за туризъм ! Или ще те убият ,или ще те затворят ! И това ми било европейска държава !!!

5

Хахаха

преди 5 години

"Германецът Мехмет..."==============

4

Додо

преди 5 години

Аман от пропаганда! Да се маха от България "германският гражданин", пък ако ще в Анадола да отиде! Важното е да се разкара от Родината ни. Тук място няма!

3

PKK ZAFER!!!

преди 5 години

Спокойно, ЦРУ и Мосад имат нещо предвид за турция! Пешмергите от свободен Кюрдистан ще помагат!

2

Анонимен

преди 5 години

Наистина ли мислите, че трябва да почнем да се кахърим сега и за този някакъв си Мехмет? Да си беше стоял при баба Меркел

1

Анонимен

преди 5 години

Няма да го отвлекат, просто мъжът и ще бъде предоставен на турците с любезното съдействие на тиквата както и едни военни преди време които сгрешиха като потърсиха убежище у нас.