55

Бае ви Прое

преди 5 години

Тогава аз,макар да съм стар ша отвлека ердоган,ша го накарам да прекопай нивата и напасе кравата и няма да го пусна,докато не изчисти кокошарника от цвъки!

54

Анонимен

преди 5 години

До House M.D."2. Защо е използван русизмът "зад граница" вместо българският израз "в чужбина"."Защото както ти, така и другите обичат, да се правят на "интирезни".

53

Чунчо бг.

преди 5 години

Е кви ги дъвчи тоз маимун у Немско че и у Бугарско? Да го дават на Турците за да ни е читав комшолука. Като се ритат Атовете Магаретата да стоят настрани.

52

статия вАфера

преди 5 години

МВР ОХРАНЯВА УНИЩОЖАВАНЕТО НА ДОКАЗАТЕЛСТВА ПО ГРАНДИОЗНА КОРУПЦИЯ РАЗКРИТА ОТ БИВОЛЪ. ЖЕСТОКА ДИКТАТУРА НА ТЕРИТОРИЯТА НА МАФИЯТА!Колегите ни Димитър Стоянов и Атила Биро се прибраха благополучно след като прекараха нощта с белезници насред полето, без телефони до 4 сутринта. Родната полиция ги натръшка защото си вършеха работата и опитваха да спасят от унищожаване документи по "ГРАНД КОРУПЦИЯ С ЕВРОФОНДОВЕ И ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ, ВАРНЕНСКИЯТ КМЕТ ЛА

51

bolbov

преди 5 години

До 43 .Сравнението не е глупаво,най-вероятно четящият е такъв.Казано по-точно ***.

50

1

преди 5 години

До Анонимен-53, не се и учудвам,*** е способен на това.

49

Анонимен

преди 5 години

До ДДТИмаш предвид, че България е извършила арменския геноцид?

48

ДДТ

преди 5 години

До турция=терористАрменския геноцид е извършен от кюрдите.А и 1915г. България, Турция и Германия бяха в един съюз.Ако е имало геноцид вината е разпределена на по 33,33333% за трите страни.

47

Ха-ха

преди 5 години

Жената е трябвало да се осведоми, че нашите издирващи органи малко по-бавно вдяват :)

46

House M.D.

преди 5 години

От статията не става ясно:1. Откога Хасан, Мехмед и прочие са германски имена.2. Защо е използван русизмът "зад граница" вместо българският израз "в чужбина".

45

Анонимен

преди 5 години

Мехмед незнам дали ще отвлече,но нашите управляващи са отвлекли румънски журналисти,вече и на тях посегнаха!АРЕСТУВАХА ЖУРНАЛИСТИ, РАЗСЛЕДВАЩИ КОРУПЦИЯ С ЕВРОФОНДОВЕ В РАДОМИР! РУМЪНЦИТЕ ГРЪМВАТ НОВИНАТА, В БЪЛГАРИЯ ГРОБНО МЪЛЧАНИЕ!В европейска държава полицията просва на земята и закопчава с белезници журналисти, които работят по разследване, финансирано от Европейската комисия, за разкриване на злоупотреби с еврофондове. Тяхното разследване е стигнало до приближен на премиера на европейската държава, който пък е пръв приятел с шефа на Европейската комисия. Ето това се слу

44

Анонимен

преди 5 години

Поредна доза тъпизми и сълзливи драми за женички. България е суверенна държава, това какво мислят по въпроса Дойче Веле, Днес.бг и други розови медии няма никакво значение. Интерпол не може да издава присъди, единствената легитимна институция по казуса е българския съд, той ще реши дали има основания за екстрадиция или не, за целта от Турция трябва да изпратят доказателствен материал - толкова по въпроса. С реване не става, трябва и акъл, а в този сайт той стряскащо липсва.

43

Анонимен

преди 5 години

Използват ни за да ударят я руснаци, я турци като им спират проекти за потоци или задържат хора или каквото там дойде. Няма лошо, ама каква файда за нас да се бъзикаме с комшиите? Шенегн ли, евро ли видяхме? Само мрънкане и заяждане и все претенции

42

до bolbov

преди 5 години

Съзнаваш ли колко глупаво сравнение правиш? Такова изкривяване само дърт *** може да извърти!

41

Жоро

преди 5 години

Голям залък лaпни, голяма дума не казвай! Меид ин БГ ага. Евтиното море ще им излезне скъпо. Че и арогантни, в третия свят били ходели. Човек като отиде на по-хубаво и бързо забравя от къде е тръгнал.

40

Една от Видин

преди 5 години

Това са си вътрешноислямски отношение - между кюрди и турци и ние, като Българи не трябва да им се мешаме. Да му се връчи депортация на кюрда и да бъде пуснат да се маха сам в срок от 24 часа да е напуснал страната ни. Не бива да заемаме страна в случая, защото това не са нормални хора!

39

Анонимен

преди 5 години

Аз искам да знам какво стана с турчина ,който уби мотоциклетист в България и след това избяга от домашен арест.

38

bolbov

преди 5 години

А бе герберусти,каква щеше да е съдбата на България, ако румънските власти арестувана и предаваха български комити на Турция?!

37

Факт

преди 5 години

ПКК СА комунисти-терористи.КВО има да ги жалиме?Ново Сарафово ли искате?

36

Анонимен

преди 5 години

Мехмет от Германия арестуван в България след присъда на Турски съд. Ако присъдата е на китайски, значи няма проблем.