35

до Трол

преди 5 години

От ЕС само гърците са на далавера! За всеки лев, който ние получаваме, под най-различна форма после ни вземат двойно!

34

1

преди 5 години

До ддт,отличен коментар,пкк е призната в САЩи ЕС,за терористична организация.

33

Трол

преди 5 години

до ТролАми представете си, че само внасяме тогава, без да получаваме и лев от ЕС!

32

до Трол

преди 5 години

какви пари от ЕС бе човек? И ти ли вярваш на манипулирани данни? На всеки е ясно, че вноската ни е по-голяма от това, което ни подхвърлят! Пък даже и да дават някакви пари. Колко от тези пари стигат по предназначение? Ще стигнат ли тези пари за издръжката на стотици хиляди мигранти с които турция може да ни напълни за отрицателно време? Ще стигнат ли тези пари за покриване на золумите, които въпросните ще вършат тук? Слагай на везните и мисли! Ако можеш де!

31

Мустафа

преди 5 години

До Киро Х: Аз съм на 47 години. При нас, мусюлманите е редно и съвсем нормално, младоженецът да е с 40-50 години по-стар от булката.

30

Трол

преди 5 години

До НапълноАко го предадем и ни спрат парите от ЕС, Турция да гарантира, че ще ни даде тези пари!!!P S: О чакайте забравих Турция има само тоалетна хартия, тя пари няма!

29

Киро Х

преди 5 години

До Мустафа: За булката ти разбрахме, а ти на колко години си?

28

Българина

преди 5 години

Аз ако съм на тази ше съдя България и турисрическия оператор за заблуждаваща реклама. Едва ли на сайта е било сложено турското знаме? Все едно юдеин да си мисли че отсяда в хотел в аусшвиц пък то било в лагера..... Неприятно е някак...

27

bolbov

преди 5 години

Ужасът не е само за тази съпруга,а за цяла България,която се ьправлява от недостойни предатели.

26

inatut

преди 5 години

Да не изпадаме в подробности, но Фарук Бекташ, германският гражданин, който сгази мотористите на Драгоман, намерен ли е - не, с червена бюлетина ли се търси - да.. Та и дойчовците не са много за защитаване..Отделно тоя кюрд е с червена бюлетина, Германия отменила ли я е - не, отменена е в последствие... еми да са. Може ли да си с червена бюлетина и да минаваш граници със Самолет, може ако си тъпоъглен..

25

Напълно

преди 5 години

подкрепям Турист! Бойко може да е всякакъв, но много добре знае какво ще ни се случи, ако не върнем на Турция обвинените в тероризъм. Ще ни напълни с мигранти, както направи с Гърция. По няколко хиляди на ден. Да го връщат по-бързо този кюрд та да си понесе наказанието!

24

Турист

преди 5 години

Бойко защитава интереса на България.Ако даваме обежище на кюрдите за една седмица тук ще дойтад поне два милиона.В сравнение с кюрдите нащите роми са като Швейцарски инжинери...

23

Bmw

преди 5 години

Терористите в затвора

22

Анонимен

преди 5 години

Хахахах, банкянския васал на Ердоган как бързо - бързо е арестувал Мехмет!Иначе престъпници с години се разхождат необезпокоявани и никой не ги търси, но когато е султанска заповед, васала козирува и стриктно изпълнява на мига

21

СДСраст

преди 5 години

70% от бежанците са кюрди,тях не ги искате ,а за Мехметчо милеете.Нали ако нашите служби го му дадат свобода да си вее знамето в България за една седмица ще дойдат стотици хиляди ,че и милиони тук......

20

Един турчин

преди 5 години

Мисля,че Германското правителство не може да не е знаело,че е издирван и просто са си измили ръцете, и са го оставили да бъде хванат в България.Иначе би се получило напрежение между двете държави.

19

Трол

преди 5 години

Бат Бойко е под голям натиск според мен за този случай, от една страна ако не предадем Мехмед на Турция, Ерсдухан много ще се ядоса и може да пусне мигрантите към България, но ако го предадем тъй като е германски гражданин може да ядосаме баба Меркел и да не спрат парите от ЕС, а и да си навлечем проверки за неспазване на европейското законодателство, може също да последваме Унгария и да ни натиснат "Ядреното копче", за да не можем да гласуваме по решения на ЕС!

18

ддт

преди 5 години

ПКК е международно призната за терористична организация ,хубаво е че службите работят.

17

Анонимен

преди 5 години

Немците нещо се объркаха- мигрантите пресичат незаконно ама нали давай да мине, че ги искали, тоз юнак Интерпол го търси ама нали бил кюрд и давай да мине. Абе хора има закони и ред- ние на немците ли да го обясняваме? Стига двойни стандарти и упреци

16

СДС

преди 5 години

След като Боко , въпреки решението на БГ съдът да не екстрадира турски граждани, го направи--Вярва ли някой в тази държавица? Държавата на Боко е държава на нискочели мутрагени достигнали до държавната власт.