10

Анонимен

преди 5 години

а какво ще стане с евроценностите? Правата на човека, свободното придвижване на хора и стокии като ги спрете на границата, в България ли ще се върнат?

9

Българина

преди 5 години

А защо това не го правят национашните граничари и армия!?!?! Сетих се целта е юдеите да вземат реално и охраната в своите ръце освен европарламента. Така ще изместят есичко национално до разграждането на всяка една държава. Европа е обречена. Бъдещето е на изток европа е бъдеща клоака и гето.

8

Анонимен

преди 5 години

Ще опукат едни пари, ще вземат командировачните, малко алкохол, разврат и екскурзийка!

7

fake news

преди 5 години

ама как така въоръжени???? това е репресиращо.никакви пищови като в англия. по една пачка пари и раница с телефони да им раздават на имигрантите като ги хванат. така те сами ще ходят до полицяйте!

6

Анонимен

преди 5 години

"Ахтунг, ахтунг, хенде хофф". Ще има пак филма "Граница" и Берлинската стена. Обаче няма кой да се прави на демократ и да ги прибира и да прави пропаганда с тях. Дори Дойче Веле ще ги нарича недемократични нахлуватели.

5

бай ганю

преди 5 години

ЕС стана жертва на собственния си успех,живо и умряло драпа към свободата и благоденствието,човешките права и т.н..що ли никой не бягат в русия ? уж са толкова велики..?дълбоко се съмнявам че подобен план може да се осъществибасирам се 100 кинта че нищо няма да стане

4

Анонимен

преди 5 години

Разгеле, сетиха се ... ама късно.

3

Само питам

преди 5 години

С какво ще бъдат въоръжени отрядите ? С надуваеми кукли или с плюшени мечета?

2

Ха-ха

преди 5 години

Тия са е.гати смешниците!Години им трябваха,за да стигнат до нещо,което трябваше да бъде направено още в самото начало!Пределно ясно е,че се решиха да направят тая малка стъпка,защото почувстваха заплаха за властта си!Очевидно натискът трябва да бъде засилен и сегашната власт в ЕС сменена,за да се достигне до единственото правилно решение-затваряне на границите за мигранти и репатриране на вече пристигналите.А за удовлетворяване на нуждата от работна ръка си има други решения.

1

да

преди 5 години

Сред дъжд качулка,хуните вече са тук.....