30

АзГ

преди 5 години

"ще имат право да носят оръжие", а ще имат ли право да ИЗПОЛЗВАТ оръжие ?

29

Jas

преди 5 години

Звучи добре, но опасявам се, че заловените така или иначе ще ги откарат до европейски брегове с помощта на Frontex Reisen, a оттам ще връщат изключително интензивно максимум 1на всеки 5000 обратно до родната му джамахирия! Вълка сит, агнето цяло! Прах в очите на европейския гражданин.

28

Анонимен

преди 5 години

ГА ПУСКАТ ЕМИГРАНТИ РЕАКЦИЯТА Е - ***- ГА СПИРАТ ЕМИГРАНТИТЕ- СС ПОЛИЦЕЙЩИНА- ВИЖДАМ НОВИ СТАРИ ОПОРНИ ТОЧКИ.

27

Тоягата

преди 5 години

То стана малко Сетила се Мара да се побара и след две години да знаеш няма да е утре. Дето се вика след две години Я камилата я камиларя Ще падна от смях. Тия хора в тая група са обречени

26

Х

преди 5 години

Важното е да имат право да стрелят на месо

25

Анонимен

преди 5 години

ААА,ще ги гонят да ги прибират по граничните бразди както прави Фронтекс в морето нали?

24

Тъпи

преди 5 години

Нов Хитлер се е появил .@

23

Анонимен

преди 5 години

Това е първата крачка. След това ще бъде въоръжени сили на ес, а нациоаналните армии ще бъдат като националната гвардия в сащ, за всеки щат отделни формирования. Защо си мисля че ес от икономически съюз ще се превърне в политически субект като сащ

22

Додо

преди 5 години

Прави сте! 100% fake news и е като с компютрите, дето не били компютри, а компоти, и нямало да ги изнасяме, а да ги внасяме! Ционисткия Нов Световен Ред, командващ Европейския Съюз чрез прокситата си Меркел, Юнкер и Макрон е впрегнал цялата налична армия, барабар с ВМС на ЕС да се грижат за безпроблемното преминаване на ислямските кучета в Европа, както и за финансите за перманентното им заселване, посредством източване на социалната система на страната гостоприемник чрезпомощи!

21

Анонимен

преди 5 години

Това прилича на фалшива новина...

20

Анонимен

преди 5 години

От колко години Борисов им говори това ?!Но все не го чуваха!

19

Анонимен

преди 5 години

Ами, те вече влязоха бе?!

18

annybody

преди 5 години

Ще трябват още милиарди да се увеличи състава на "комисията за уж-репатриране", пък поне още две години според скоростта на "ефективната" Брюселска бюрокрация, пък обжалванията в СтрасТбург и повелята на Хелзинки, ами то и Дъблинското "споразумение" люто ужилено...Медийният "комфорт" е прекрасен, ама сегиз-тогиз все ви лъсва дупето - но атомните физици и горките пострадавши от вас колят, газят и бомбардират не Убийците-меркелици-макронки, а хората, които ви хранят и все още търпят.

17

Църньо

преди 5 години

Супер ето кой ще ни спасява.

16

Ега ти будалите

преди 5 години

Каква работа отварят на полисията,вместо те да натирят,управляващите

15

Стига бе

преди 5 години

От евробрюкселските еврозелки граничари и войници НЕ СТАВА, тия могат да организират само паради на лица с нетрадиционна ориентация!!!!Само това остава - да дойдат еврограничари на българската граница, да пускат мигранти!!!Тия никого няма да задържат, а насила ще ги дърпат да влизат у нас!!!Това е ПРЕДАТЕЛСТВО, вън от България, предатели и продажници!!!

14

Европейка

преди 5 години

До две години ще има още два милиона ***,размножаващи се всяка година.Охрана ВЕДНАГА и депортиране на три милиона нелегални хрантутници.

13

X

преди 5 години

Първо ги канят, после ги гонят, откачена работа.

12

Анонимен

преди 5 години

"ЕС праща въоръжени отряди да гонят мигранти"---А-а, усетиха се, че им трябват Динковци ... :)

11

Анонимен

преди 5 години

МИ НАЛИ ЕДНИ ЗАСУКАНИ ГЕРМАНСКИ МОМИ ИМ НОСЕХА КОШНИЦИ С КИФЛИ?