67

Анонимен

преди 5 години

Даже везирите им по време на Османската Империя не са били турци, ами са били евреи или венецианци.........да им дават акъл...............ама те не го знаят това комшиите!!И само султани и паши са им в тиквите...................трагедия са те, турците!!!

66

Анонимен

преди 5 години

До 67Ние сме на 1300 + години. Много сме ги слушали , как ще изчезнем. Аре бвгайй в анадола, като е кеф. Смешньоо

65

Осман паша

преди 5 години

*** народ слаба държава сме....Турция-две крачки от бг.там ако се случи нещо..първо бг ще изчезне от картата!!Ние за това сме...*** народ слаба държава!

64

Анонимен

преди 5 години

ДО 59

63

Анонимен

преди 5 години

ДО 50НЕ СЕ ВЪЛНУВАЙ ТОЛКОВА, ЩЕ ПОЛУЧИШ ХЕРПЕС.А ИНВЕСТИТОРИТЕ ЩЕ ИНВЕСТИРАТ В ЕВРО, УСПОКОЙ СЕ.

62

А СЕГА И ТУРЦИЯ

преди 5 години

ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ВЗЕ РЕШЕНИЕ ЕВРОТО ДА ИЗМЕСТИ ДОЛАРА ПРИ ВСИЧКИ РАЗПЛАЩАНИЯ.РУСКАТА ЦЕНТРАЛНА БАНСКА СРЯ ДА КУПУВА ДОЛАРИ.КИТАЙ СЕ РАЗПЛАЩА САМО В ЮАНИ. 60 СТРАНИ ИЗПОЛДВАТ ЕВРОТО.СКОРО ОТ ДОЛАРА ЩЕ ПРАВИМ ТАПЕТИ.

61

Анонимен

преди 5 години

Турция тръгнала да си го мери със САЩ и Русия...............помислиха се комшиите за велика сила..................толкова им е акъла, по добре да си гледат сериалите със султаните и пашите.............ама тя Османската Империя няма да се върне , колкото и да сънува Ердоган - султан!!!

60

Анонимен

преди 5 години

НА АРАБИТЕ ПОЛОВИНАТА ИМ ГЕНИ ИДВАТ ОТ ОТДЕЛИЛА СЕ КАСТА ОТ ИНДИЯ :D

59

Анонимен

преди 5 години

И други неща сме направили българите.Вие турците какво измислихте???Освен харемите, локума и халвата..............питам,а сега кажи!

58

Анонимен

преди 5 години

В СЕВЕРНА КОРЕЯ Е СЪЩОТО И ТАМ СДЕЛКИТЕ СА РАЗРЕШЕНИ САМО ВЪВ НАЦИОНАЛНА ВАЛУТА :DДНЕШНИЯ ДЕН НЕ Е ХУБАВ ЗА ТУРЦИЯ ЩОТО КАТО НАПРАВИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ВСИЧКИ СДЕЛКИ ДА СА САМО В ТУРСКИ ЛИРИ ИНВЕСТИТОРИТЕ ЩЕ ПОЧНАТ ДА БЯГА :D

57

Анонимен

преди 5 години

До ТурчинаБългарин създаде компютъра и хапчетата с/у забременяване, за да може да пълните кадъните си, без да се притеснявате, че ще им надуете тумбаците!Това малко ли е............аркадаш?

56

Анонимен

преди 5 години

Да, ШибиРиби (с номер 54) е прав, идва време за независим Кюрдистан скоро.

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 53Горкото момиче, туркинята, едно хубаво миньонче ,стана ми жал за нея, че не й дават родителите й от Истанбул да се жени за българин...................айде да не й пиша името тука, че не искам да й правя лошо на момичето, пък може пак да я дръпна!!

54

Анонимен

преди 5 години

И имате много грехове вие, турците, и към българи, и към арменци..................Аллах знае , затова ви наказва...............докато си изкупите греховете!!!

53

ШибиРиби

преди 5 години

След 2-3 години кюрдите ще си създадат държава в източната част а западна Турция ще се присъедини към България . Мдааа. И Ердоган ще продава кебапчета и дюнери на димитровградския пазар

52

Анонимен

преди 5 години

до 51! Бля бля бля, мечти и приказки от 1001 нощ аладин и вьлшебната лампардия!

51

Анонимен

преди 5 години

Ние , българите и арменците, може да сме малко, но сме качествени, вие-турците сте много на брой, но за нищо не ставате!!Не е въпроса само в бройката...............аркадаш!!!И евреите са малко, но са умни и командват целия свят!!!Схвана ли???

50

Анонимен

преди 5 години

Познавах една туркиня...........хубава кадъна.............живее в София, дръпнах я няколко пъти, добре се раздаваше момичето, доволен останах, и тя ми каза така:"Искам да се оженя за българин, и се махнах от Истанбул, защото цялата ми рода са много изостанали и искат да ме женят за турчин, а аз не искам , искам българин."Горкото момиче...............да я карате насила да се жени за турчин.............ей, много сте изостанали!!!Живеете си в Османската Империя.............а тя отдавна пропадна.

49

Анонимен

преди 5 години

Има и свестни м/у вас-турците, но са много малко...............повечето сте.............голяма трагедия............самочуствие без покритие!!И аман от ваште султани и паши!!!

48

Анонимен

преди 5 години

Сега ми е кеф как бай Ердоган - СУЛТАН ще скапе държавичката ви, после чичко Тръмп ще ви закопае съвсем, а Путин няма да си мръдне пръста да ви помогне, а ще ви гледа сеира отстрани, защото той помни как свалихте руския самолет!!!Голям кеф...............ще си налея да го отпразнувам с няколко уискита.............тия дни!!!