87

Анонимен

преди 5 години

Бащата на Карл Джеръси (Самуел) е български евреин, ветеран от Балканската война................разбра ли сега???

86

Анонимен

преди 5 години

До 89Даже не знаеш името на човека измислил първия компютър :)) Ама то не е чудно за анадолец. Друго много важно кога вашата вчерашна Империйка е победила някоя голяма такава :) Няма да се сетиш ...Защо няма. Седиш на пясъка , защото хубавото в европа е заето :)) Ако ме разбираш голям нос.

85

Анонимен

преди 5 години

Карл Джеръси е имал български корени................я виж в wikipedia, тогава ми спори!!https://bg.wikipedia.org/wiki/Карл_Джераси

84

Анонимен

преди 5 години

Българин създаде компютъра и хапчетата с/у забременяване, .Ахахаха....ако Карл Джераси с баща Самуел Джераси и майка Алис Фрийдман е българин, то явно си прекалил с хапчетата. Както е тръгнало ще обявиш за българин и Азис и Софи Маринова....хахаха.Абе толкова ли си нямате бележити българи, че прибягвате до кражби? Македонците май са прави за вас като казват, че сте си потомствени крадци...

83

Анонимен

преди 5 години

Христо Смирненски е казал цитирам,, българското народ сикими народ"

82

Баядзит светкавицата

преди 5 години

По принцип аз съм брачет със амчъказлйското българско пропаднало племе... жалко че изколих само мъжете.

81

Анонимен

преди 5 години

До 85Българската империя е била , когато Турция е била в сънищата на разни арабухии и кюрди. Вашата империйка е 1300 години след на всички империите . Т.е. сол ташацитее на азия и Европа :) С никакви постижения. Банда варвавии, които никой не обича. Аре бегайй да си навреш големия нос в кадаифаа :) Гегаа

80

Анонимен

преди 5 години

Ама 6лири ли е долара още? Какво стана с оракулите прогнозирани 10 за миналия месец?

79

Анонимен

преди 5 години

Османската Империя се е командвала не от султана, ами от везирите, а те не са били турци................били са евреи или италианци!!!Толкова за "великите турци" .......................хаха!!!!.А везирите ги е командвал султана .. .хахахаха

78

Анонимен

преди 5 години

До осман пашундерр. От както константинопол беше Български и ни пасяхтее конете :))) общо взето вие нищо не сте дали на света. Много и глупави :) Ние сме създали език, учение, духовност , държавност , покръстване , компютър и тн.Вие едно нищо - 0 . Арабухии с чужди имена. Толкова. Запомни го това.

77

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 82Нали си гледал оня турски сериал "Великолепният век"?Там единия везир беше венецианец, помниш ли???

76

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБългария няма приятели................само врагове, това излиза, ама и вие сте в тая група, на враговете на България!!!

75

Анонимен

преди 5 години

Американците и евреите не са идеални и те................но в сравнение с турците са по стока.Поне са измислили доста полезни неща, имат и много добри учени, за разлика от вас.....................вие - турците само султани, паши и кадъни имате!!!

74

Анонимен

преди 5 години

Османската Империя се е командвала не от султана, ами от везирите, а те не са били турци................били са евреи или италианци!!!Толкова за "великите турци" .......................хаха!!!!

73

Анонимен

преди 5 години

Грандомани и дървени тикви са турците...............не приемат ни логика, ни аргументи...................те си знаят пашите и султаните!!!

72

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 74Казах ти 100 пъти, ама ти не слушаш.....................и евреите са малко, ама командват целия свят................не е въпроса в бройката, а в качеството!!

71

ergen4ev

преди 5 години

аз мислех че всичко там става само с благословията на аллах а то имало и по голям от негоспоред неговите думи защо им е валута след като имат вяра ?обаче май вярата сметки не плаща ...

70

Анонимен

преди 5 години

До долния с 1300+ ало гьотверен баба ти знаеш ли кое е ? Бившата наложница на дядо ми Кара Махмуд .... амчъказлъ

69

Анонимен

преди 5 години

Дори по-малко сме били българите, под 4 милиона................и пак сме оцелявали, сега пак ще оцелеем !!!

68

Хан Крум

преди 5 години

Ердо си повярва и се помисли за пророк. Не напразно в древния рим до триумфатора е стоял роб и му е повтарял на ушенце memento mori / за непосветените последователи на исляма това означава - помни, че си смъртен / сега Ердо ще "вее" на супата. кой му е крив като иска да бъде барабар Петко с мъжете. Американците ще го сдъвчат и повърнат за отрицателно време.