37

Бсп са гадове

преди 5 години

До 28. Нещо яко, ама много яко си се объркал. Или сънуваш, събуди се!

36

Анонимен

преди 5 години

А бе тука пари се крадат,ти за пенсионерите,приятел!

35

А за пенсионерите ?

преди 5 години

А за пенсионерите забравихте ли след като минаха изборите ? Забравихте ли обещанията си (заради които ви избраха) за 300 лв. минимална пенсия, повишаване на всички пенсии и падане на тавана на всички пенсии ? Всъщност таван на пенсиите няма в нито една друга европейска страна. Какво стана с парите за пенсиите?

34

Анонимен

преди 5 години

Пак червените с куфарчетата пари шетат из Европата! Не сме забравили! Ще се върнат изпрани и изгладени!

33

Анонимен

преди 5 години

До Комунистите ограбихаСтига ни занимава с тея комунисти,бе!Кажи къде е повишението на пенсиите и заплатите,което обещахте?

32

Анонимен

преди 5 години

До Комунистите ограбихаКомунистите са в ГЕРБ,а не в БСП,в БСП няма толкова комунисти.,макар че е нормално да има,защото са социалисти.

31

Анонимен

преди 5 години

На БСП-то това им е главното упражнение: експорт после импорт на пари!

30

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

29

Анонимен

преди 5 години

Аз само да попитам - това не е ли косвено признание, че министърът от герб е некомпетентен и не си върши работата?

28

Анонимен

преди 5 години

До Провалилата се БСПБСП е сто пъти по-демократична от герберите!Искаме демокрация,а не диктатура!

27

анонимен

преди 5 години

А защо прокуратура не казва, че интерпол все още не издирва Ветко и Маринела, за да могат да си укрият паричките!

26

Провалилата се БСП

преди 5 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

25

Московски

преди 5 години

A къде са "интензивните действия" по казуса с една шейна ?

24

Пол Уидиот

преди 5 години

Бягайте от тази скапана държава и не чакайте наивно избори след избори, на които чинно да избирате разни тарикати. Кога ще проумеете, че те са все едни и същи и няма надежда да се промени нищо. Цялата система е изгнила до мозъка на костите и всеки който не се евакуира от БГ ще гние бавно заедно с нея.

23

Анонимен

преди 5 години

Какво ни занимавате с един, който се възползвал от системата. Все пак имаме най-хуманният сът в света. Коце Маца ги определи като такива. Уведомете ни как хидрологът на републиката, вече е енергетикът на републиката със 70% от ТЕЦ-Варна и едно марионетка за шеф от правителството на въртоглавите!

22

Анонимен

преди 5 години

*** Румен РАДЕВ ще покрие комунистическия брат така, като прикри баща си, който с мощния си и екзотичен Мерцедес E55 AMG сгази като куче един инвалид!

21

Ха-ха

преди 5 години

Я, и Божанката се е изказал. Почти като Божинката. Горнооряховски кадри ...

20

до 16

преди 5 години

До АнонименКъде е акта за бащата на Радев ? Президента да обясни ! ..........какъв акт? той мерцедеса не е виновен. тя инвалидната количка го е ВРЪХЛЕТЯЛА !

19

Анонимен

преди 5 години

Важното е да ги разследват и арестуват. По добре избягал навън, отколкото такъв оправдан от съда.А и дали така си епредставял нещата. Винаги нащрек. В чужда държава, и парите ще му вземат, и по скоро пак ще ни го върнат.Въпрос наа време.

18

Анонимен

преди 5 години

Другарки и другари,в подтекста отново прозвучава " Кой ми *** в гащите"? От време оно на БКП,бандитският преход е режисиран с изпълнител стройните структури на партийната полиция ДС,по примера на КГБ " Икономическата власт в ръцете на комунистите".Време е САЩ и ЕС да назначат наблюдаващи прокурори на знакови дела свързани с политици,техни близки и олигарси,бивши пребоядисани комунисти!