57

Ануз Свинктерсон

преди 5 години

Тея бсп още крадат старомодно и на дребно. Други са герб. Модерни апаши.. КТБ, Олимпик, саниране и рекет над едрите бандюги. Трагикомичен цирк от крадци и професионални мошенници граби страната 30г...

56

шапка на тояга

преди 5 години

Те всичките социалисти са клиенти на прокуратурата, ама съдиите са отгледани кадри на социализма. Така че спете спокойно. Социализъм е имало, има го и ще го има!

55

така вече не може

преди 5 години

Туй ГЕРП ако я карат така всички братя социалисти ще вкарат в затвора.Сега, то брата на Георги Стоилов може да е избягал, но броените пари свършват и после няма да може да развива дейност.Както и много други знайни и незнайни герои на социализма.Да даде Путин да се върнат с подводница и да започват революционна борба щото то всеки ден хващат по някой социалист . . .

54

До 53

преди 5 години

Коя икономика бе, пиленце заблудено?Да не би тази на САЩ или Русия или опази боже да си се объркал, че ние имаме икономика и тя е в някакъв си подем?

53

Анонимен

преди 5 години

"... в последните часове циркулира слухът, че Илия Стоилов, който е обвинен за ръководител на ОПГ е ИЗБЯГАЛ ЗАД ГРАНИЦА"---... циркулира и слухът, че Братя Галеви са се ЗАВЪРНАЛИ от ЗАД ГРАНИЦА. :)По случая се води проверка ... :)

52

Анонимен

преди 5 години

Икономиката е в подем и *** отново искат да цоцат

51

1

преди 5 години

депутатския брат е в Барселона,работи като иконом,в къщата на мис бикини,който не вярва от герб,да пита началника си.

50

Анонимен

преди 5 години

Отново червен бандит а вчера другарката Лечева пак ръсеще мозък вместо да си гледа съпруга който е "болен"пак по причина мафиотски изпълнения от каквито са и парите на другарката.Другарите няма ли да поискат пак нечия оставка,след запоя в село Баня в СПА комплекса Катарино,ама хубаво е било там а,я какви хора и гюбеци са друсали начело с Корнела-главният секретар на ЦК НА БКП!!!Съдебната система както и медиите,както и сивата икономика са в ръцете на ЧЕРВЕНИТЕ!"Честито"и на Доган за ТЕЦ-а!!

49

ДО 49

преди 5 години

ПРЕДЛОЖЕНИЯТ ЗА ТРАНСПОРТЕН МИНИСТЪР Е ЯКО СИКАДЖИИСКО МОМЧЕНЦЕ..ХИЕНА ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ--КАКТО ВСИЧКИ ***..МАФИОТИ..ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е ПРАВИТЕЛСТВО НА МАФИОТИ И ТЪРГАШИ...

48

Анонимен

преди 5 години

Червените милионери в действие- ЗАЩИТАВАТ СИ СПОНСОРИТЕ СЪС ЗЪБИ И НОКТИ- ГОЛЯМ СЕИР СА.

47

Анонимен

преди 5 години

То много вече слухове циркулират като първият бе за момичето от Перник-Мирослава,а е намериха къде след като споменала на сестра си,че е отвлечена не от някои си,а от някакви в униформи и до там е излязла след излизането й от спортната зала,която ще да е като Армеец понеже такъв спорт тренирала,практикувала щото вече имала ранг по колан,е и какво стева със слуховете дето циркулират,изясняват ли се от нивата щом се пускат по нивата,че и от това най-горното ужким,а целите са слух като за глух.

46

МММ....

преди 5 години

БЯХ С ДОБРИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ КЪМ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НО ДНЕС КАТО ГО ЧУХ ЗА КАКВО Е ОТИШЪЛ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НЕМОЖЕХ ДА ПОВЯРВАМ ДОКЪДЕ СЕ Е УНИЖИЛ ЦВЕТАНОВ ДА МУ КАЗВА КАКВО ДА ПРАВИ - СЪЖАЖАЛЯВАМ Г-Н ЦАЦАРОВ НО НЕЗНАМ ДАЛИ НЯКОЙ ВЕЧЕ ЩЕ ВИ ВЯРВА - ОТ КОГО СЕ СТРАХУВАТЕ??? Е ТО Е ЯСНО НО ЗАЩО??? - НЕ НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ ЕДИН ГЛ.ПРОКУРОР ЩЕ БЪДЕ КОМАНДВАН ОТ ЦВ.ЦВ.

45

Анонимен

преди 5 години

народния представител от БСП Георги Стоилова тоя бастyн какво прави в парламента? Брат му криминален престъпник, а тоя *** депутатски кюфтета.

44

Mi6osp

преди 5 години

Тук няма правосъдие. Отишъл е направо в Страсбург.

43

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33Кажи къде е повишението на пенсиите и заплатите,което обещахте?в куфарчето на другаря Илиев и пътува към австрийска банка. Вие си носете портретите на Стали и Тато и се изпикaйте в яз.Копринка.

42

Анонимен

преди 5 години

ЗАЩО ПРЯКОРЪТ, С КОЙТО Е ИЗВЕСТЕН Г-Н МАНОИЛ МАНЕВ В СТАРА ЗАГОРА Е "КУХИЯ"?

41

Аз

преди 5 години

Бягайте и се спасявайте от тази територия !

40

Анонимен

преди 5 години

До Комунистите ограбихаПродължавай да,си повтаряш тая мантра, дано някой да ти повярва

39

Анонимен

преди 5 години

Някой да е очаквал друго?

38

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.