79

разбирач

преди 5 години

Ако не мога да натроша няколко ореха и да похапна, докато паса овцете - не ми го хвалете!

78

Мазньо

преди 5 години

До Анонимен Пич виде се на държавна работа и цоцай! Само така, но не всички сме от Луксозенец и не караме Ауди на бивш мериджей от "Кауфланд".Пак ни клатите с цените, ама и ние че изокаме некой ден!Как е Трънчо?

77

аз

преди 5 години

До ai-fon-manкой получава по 200-300 лв на месец? Дори хрантутници в бюрото по труда не получават толкова малко. Ти познаваш ли млад човек който работи за тези пари или дори за 2х за тези пари?Относно телефон, ферари или яхта, или дори жигула, винаги ще има хора които няма да могат да си го купят. Просто това не е телефон или продукт за сиромаси, кой го ползва и как го слага по масите си е типично БГ селяния, няма нищо общо с продукта.А това че е същия като стария няма общо с твоя коментар:)

76

Анонимен

преди 5 години

На мен не ми трябва Смарт Телефон аз съм с най-обикновен .. Цял ден работя в Домашен офис имам 8-ядрен Декстоп компютър за 3000лв., клавиатура за 200лв. с Windows и Linux , на него мога да правя всичко.. И принтер и скенер .. телефоните Aple и Андроид са за негодници и за шизофреници , ***..С тези телефони , мои клиенти ми се оплакват , че младите не могат да работят с клавиатура на компютър.. Наскоро клиент ми каза , че изгонил работничка с висше образование , за това.

75

Стамат

преди 5 години

Отивам до Пакистан да си продам единия бъбрек и после да си купя новия гейфон.Догодина,като излезе нов модел ще си продам и другия!!!!!

74

янките бее

преди 5 години

Мерцедес е марката на соросоядите. Лада Калина за прогресивните!

73

вечни са

преди 5 години

Айфонът се ползва повече от 4-5 години. Мой познат е с първата четворка от 2010!

72

ai-fon-man

преди 5 години

купихте ли вече ? купувайте ! ако случайно познавате някой който не си е купил, моля ви кажете му къде е най близкият магазин с ябълка отпред. след няколко седмици ще го получат. много е красив, казвам ви хора! ако си го купите сега, ще се свържа с вашият шеф за да го похваля че ви дава добра заплата. но ако все пак получавате 200, 300 лв на месец както 50% от българите, спокойно има кредити!не е важно да има храна в хладилника когато имаш Iphone XS MAX нали ? ич да не ви е !

71

Анонимен

преди 5 години

Aple е марката на соросоядите.

70

бай-Митьо

преди 5 години

До BurzumТе тока забравят да си платят,камо ли заема..."На гол тумбак-чифте пищови".

69

Анонимен

преди 5 години

Вие си бяхте прости, не до дялани и глуповат и овце много преди iPhone, да се появи по рафтове те в магазините.

68

бай-Митьо

преди 5 години

Който има бол пари,нека дава. Като малки деца сте,искате все скъпи играчки,ами играйте си,като в детската градина.

67

cky2kbg

преди 5 години

До ЖороХубаво са го реализирали ама дали е качествено ? И епъл не, че не са можели ами просто е нямало нужда

66

Анонимен

преди 5 години

До 65... Да не допусне а имаш клауза в договора, която казва "Ползвай служебния iPhone или..."

65

cky2kbg

преди 5 години

До АнонименX модела няма да го правят и продават

64

Анонимен

преди 5 години

И аз ползвам айфон, Няма избор, служебен е. Eгaти ***.

63

Анонимен

преди 5 години

Айфонът е скъп, но си заслужава защото спокойно може да се ползва 4-5 години. Здрав корпус без грам скърцане и солидна изработка, ъпдейти до последния iOS дори и за 5-годишни стари модели, само батерията накрая ще ти държи по-малко, но пак ще изкарва поне ден. През 2011 взех 4S, карах до 2015, тогава взех 6S и до днес съм нямал никакви проблеми, може би ще ъпгрейдна до X през следващата година.

62

ai-fon-man

преди 5 години

аз поправям такива телефони. купувайте !дисплеите са им много здрави. не се чупят. тествал съм с чук. може и вие да тествате ! купувайте !толкова хубави телефони не съм виждал в цял свят. другият месец самсунг ще пуснат сгъваем на половин цена но той не е красив и изящен като ябълката.ahhh .. My PRECIOUS!!!!купувайте !

61

Анонимен

преди 5 години

От 5 години ползвам само и единствено Айфон и засега не смятам да променям това. Да скъпи са, но това е може би най-добрият продукт, който съм ползвал в живота си. И не мисля да го сменям всяка година ей така за гъзария, защото имиджа им няма нищо общо с решението ми да си ги купувам.Миналата година, след 4 години безпроблемна служба смених старият 5s с 8. И отново забравих, че имам телефон, някакси се слива с теб и ти служи като продължение на тялото.

60

Burzum

преди 5 години

Ако сте изплатили предишния ,сега е момента за заем!