99

Анонимен

преди 5 години

ПххххПичове, като не искате, не си купувайте и толкова. То бива бива омраза, какво правели другите, ама чак па толкова ...

98

ШибиРиби

преди 5 години

Сега на плажа ще се нагледам на пръдли с телефони за по два три бона и джапанки за левче

97

cky2kbg

преди 5 години

До Епъл фен до cky2k...В интерес на истината явно съм доста по възрастен от тебе. Ползвам телефона за всичко без социални мрежи. Просто офисът ми е в телефона - мейл, обработка на документи, банкиране ... н

96

student

преди 5 години

До rootя кажи къде ги дават тези пари да дойда и аз. писна ми мама и тате да дават по 200 лв на месец ! разбирам от : HTML, CSS, CMS, JAVA, SSL, SLR, PHP, NodeJS, Angular, AWS, IoT.. уча и за CAN messages. И - в евро или лева.. предпочитам евро нали но може да си открия и левова сметка. за сега все ми ги дават на ръка парите или по пощата. но като идват с ладата и все ги мисля дали са стигнали не са ли че тя на 40 годинимерси !

95

mdaaa..

преди 5 години

хайде да напиша и аз един коментар за да попълним базата данни на този сайт :) имам Iphone X, ще си купя и XS защото имам пари. проблем ? а няма ли пари, няма кокаин!а кой е по хубав и добър.. не ми дреме на сайдера!шефа каза да въртим парите и аз го правя. иначе няма пари. а както казах следователно няма и кокаин !а ако няма и кокаин.. к*ите не идват. и аз кво - оставам на чек* ? е питам аз - това добре ли е ?лек ден :)

94

Аз

преди 5 години

Купих си януари месец тази година - Iphone 7 + , повече НИКОГА този хамерикански ***.Не може НИЩО, което всеки самсунг или друг телефон може - не може да си сменя мелодията на звънене - всъщност можело, ама трябвало на компа и по някакъв много сложен начин, не ми се слушаше даже ...Не се споделя със смарт ТВ, нито youtube тръгва, нито НИЩО.Снимам клип на детето си от тържество в детската градина и ЙОК не иска да го възпроизведе на ТВ - тои още и още, страшен *** !!!

93

Анонимен

преди 5 години

до човека с комп за 3 бона:Колега как е, тубата не сече нали?

92

Ясъмкон

преди 5 години

Въпреки че чакам новия Oneplus 6T ще ви кажа следното. Защо като изкараха новото бугати чирон не блеехте за цената толкова? Щото едната гума струва повече от колата ви. Който може да си го позволи да си го купи който не може да не злобее. Да имаш нов телефон не е нищо специално.

91

Анонимен

преди 5 години

Пре пре солена цена имат .. хаха .. да гроздето е кисело..

90

Анонимен

преди 5 години

До ai-fon-man 63Аз мисля с голяма брадва да тествам дисплея дали ще се нацепи.

89

Анонимен

преди 5 години

Най-много лайкове на негативните коментари. Браво, харесвате ми комплексарчета! Злобеете ли? Злобейте си, на никого не му дреме! ;)

88

Яко

преди 5 години

Супер яко. Тия си остават номер едно и това е!

87

Анонимен

преди 5 години

Когато iPhone ми позволи да споделям е по различно освен снимки, звукозаписи и видео от камерата, ще си помисля. До тогава... Да го духат.

86

Анонимен

преди 5 години

Няма да забравя как 4 богати пачи се бяха наредил и, и си бяха постна ли снимка, как 4те държаха тогавашния iPhone. Още не бяха официално в България и струва ха по 2500 лева заради митата. Капките се бяха наред ли, бяха направили дук фейса, ако го помните и снимката а казва : който го може, го може.Когато показван тази снимка (още я има на една страница) в чужбина ХОРАТА СЕ ПУСКАТ ДА СЕ. СМЕЯТ И ПОДИГРАВАТ.

85

Кръстьо Костов

преди 5 години

До i'mАз ползвам Нокия N73 повече от 10 години и мога да кажа същото. Всичко зависи от класата на телефона ...

84

Анонимен

преди 5 години

До 74... Моля ти се. 3.5 инча екран, YouTube едвам зарежда, а ако сайтовете имат анимации, забрави. Да не казвам, че вече и действам не работи.

83

КУзел

преди 5 години

До до аз 81..така де.."Ден да мине-самун да загине". :) Барай си топките и тва е ! :))))))

82

Анонимен

преди 5 години

И още нещо з 77А преди телефоните, всеки набиране по 90 думи на минута, нали? Твоя приятел, ако толкова му е трябвало да му пишат на клавиатура, да беше казал на момичето, да седне през уйкендите и да започне да пише по-бързо... Ама нали е селскостопански ***, изгонил горското образовано момиче за нещо, което може да се коригира за 5 дена.

81

Анонимен

преди 5 години

До 77 Току що нарече 2.5 милиарда души шизофриници... Сигурен ли си, ти си добре.И какво, ако имаш 8 ядрен десктоп у вас? Сигурно не излизаш често...

80

до аз

преди 5 години

коментарът ми беше по-скоро с ироничен характер за простотията като цяло. тази сума я написах random..не знам от всичко защо се хвана точно в нея :) явно и ти си нямаш работа като мен сега че четеш безсмислените коментари.. напълни се държавата с ИТ специалисти...в цол центрове.компютър за 3000 лв имал :) моя е за 6.. въпросът е как го ползваш.карай да върви.. и дa мине деня че ми писна от сутринта.