39

Манго 7.5

преди 5 години

Добър избор е новата серия на Nokia, смартфони.Те пестят нета, бързи са не греят, изглеждат луксозни и са на цена от 250 лв. нови.Две години имаш приличен смартфон, без да мислиш за нищо.3.1 е луксозен, 2.1 издръжлив 4000мА батерия.Процесорите им за среден клас се справят учудващо добре.Дисплея е ясен и не особено ярък като на Samsung, които са царе на смартфоните след излизането на Galaxy 6S.Дори нагризаните промениха моделната гама, заради загуба на пазарен дял.

38

Анонимен

преди 5 години

Както и долара айфона и в Африка си е айфон останалото е ганьовска про,стотия и тьпотия

37

Анонимен

преди 5 години

На тази фирма й предстои това което се случи с ролс ройс и бентли. Правиш ексклузивен продукт, уникален по характеристики уж, но ужасно скъп. В един момент публиката се усеща че им поне 10 др марки които предлагат същото или почти съшото но не се рекламират но на тройно по ниска цена. Днес ролс ройс е на бмв а бентли фау ве.... И не са еталон за нищо освен за цена и ненадеждност

36

Епъл фен До 33

преди 5 години

Хаха, яко. Видяла жабата че подковават коня и тя дигнала краче. Ако познаваше някой истински богат човек как изглежда, щеше да се смееш на пишлегарите изглеждащи "богати" на кредит. Изглеждат като пауни със забучен Айфон у ... вместо пера, на фона на истински богаташ. Истинските богати хора са богати и на други неща, не само на стоки и лъскавина.

35

Анонимен

преди 5 години

А бе хор... Какъв ви е проблема в това, кой какъв телефон си взима и за какво го ползва?

34

Манго 7.5

преди 5 години

Тая грeшка на природата се купува само на старо. Дисплеен модел. Стават 5S i SE.Като за единия бих дал 100 лв., а за другия 250.Толкова струват.В момента джъгам цел месец с телефон с най-добрия Windows 7.5 за 80лв.В плана ми има интернет 300 Мб.Отново е от най-евтините на Теленор, покритието обаче е трагично. Ама върши работа и интернета ми стига.

33

Анонимен

преди 5 години

До 33Като комшията? 6 годишен мерцедес за 40000 лева си взе нашия. Бил много мощен и спортен. 2500 лева са му данъците. Врати от махагон и полилеи... в панелката. Знам, защото всяка сутрин се срещаме в закусвалня та пред блока. Ама вече не иска да а ходи. Дай по 8 лева за лате от стсрбъкс да даваме. Пред 2 месеца го съкрати ха от работа... И сега моли за пари на заем. Богаташ от сметка на сметка, не е богаташ.

32

Аз

преди 5 години

до 32За да започнат парите да идват при теб трябва да приличаш и да се държиш като богат човек. Със скъперническо мислене си оставаш беден.

31

Смок

преди 5 години

Не е важно да изглеждаш богат, а да бъдеш богат. Затова не си купувайте излишни неща, само за да се показвате пред хората. Купувайте си неща които ще са ви полезни за самите вас.

30

Анонимен

преди 5 години

Комплексарите бягат към блиския МОЛ ;)Дано другата година изкарат поне 20 нови модели :)По 2000 лева, ще пада голям ЛиЗинГ !

29

Епъл фен до 26

преди 5 години

Май се досетих. Не ти разбирам понеже пишеш от предишния Айфон. Време е за новия. По бърз е по сочен откъм екран. Повече ще виждаш. Вредата е че си губите времето с тия телефони 90% от времето. Останалото е да кажем някакво облекчение, като банкиране, ориентиране по карти, бърза информация, комуникация. Но не може да се със загубените 90%

28

Епъл фен до 26

преди 5 години

Нищо не ти разбрах! Казвал ли съм нещо за някаква вреда?

27

Анонимен

преди 5 години

Само глупав човек не би си взел айфон.Самсунгите струват пак толкова, но се скапват за година и половина.

26

Анонимен

преди 5 години

До 24И как точно телефона с копчета, или този със сензорен дисплей вредят или допринасят? Ко реве толкоз?

25

Анонимен

преди 5 години

До 17Т.е. - изобщо не им се струва недостижимо.

24

Епъл фен до cky2k...

преди 5 години

Вземем посочената от теб сума в лв. т.е. мога да си позволя и с половин заплата това чудо. Но нямам време дори и да го зареждам и да го милвам. Ползвам обикновен телефон с копчета, зареждан веднъж седмично. Другото ми отнема много време - настройки, заплесийки, щуротийки. За мен са важни други неща като качество на живот, здраве, спокойствие, сигурност, комфорт, семейство. Дано като поотраснете се осъзнаете!

23

Анонимен

преди 5 години

До 17Казвам ти, че балканите са им последната грижа и, и ако си хванал нещо от маркетинга, то си е страничен ефект. Аз нямам точно 7 месеца трудов стаж в България и ми е ясно, з какво иде реч. Но отиди в Норвегия... На никой не му пука с какъв телефон си. Всеки е с последните модел, защото искат бързо телефони с добра камера. Ако ще енякилко хиляди крони отгоре... Ми ок, все тая.

22

i'm

преди 5 години

Голямо плюене, голямо нещо... Телефоните им винаги са били скъпи, но работещи. Вече 8 години използвам iPhone и никога не съм имал проблем нито с "желязото", нито със софта. И нещо много важно поне лично за мен...Телефоните им не ме занимават със себе си! Няма Андроид, който да изкара дълго без класическите досади с тази ОС.

21

Анонимен

преди 5 години

Един приятел вика Три бона да ги направят че ми писна всеки трети да е с такъв.

20

..

преди 5 години

само глупави хора биха си взели такъв телефон... жал ми е за тях