122

Гювеч

преди 5 години

Отдавна известен факт е, че българина не обича да работи, за да си изкарва парите. Предпочита да е на такава длъжност, на която да може да краде в големи размери и да се оплаква, че заплатата му била малка.

121

Анонимен

преди 5 години

А защо нямате технологии, кой ви пречи да си ги развиете? Ако не можете защо се оплаквата че сте бедни? Или може да си ги купите, вземете заем за технологии и патенти, а не да взимате 40 милиарда да плащате пенсии и заплати на държавни чиновници.

120

Кви роби, бре...

преди 5 години

Ти като не си учил на времето сегаМинистър ли искаш да те главиме

119

Анонимен

преди 5 години

70те само три страни в света произвеждаха main frame компютри - САЩ, Япония и България.

118

Хахах, ааааа.

преди 5 години

Кви български заводи искаш,, бе, ***, като имаш само технологияЗа глинени грънци и ошав от дренки

117

Реалист

преди 5 години

И сега какво- да пляскаме с ръце и да викаме ура за гробарите ли? Ако народът знае, колко сме зле за живеене, ще напусне страната веднага! Лъжат ни, и ние вярваме, препитаваме от ден за ден, и се радваме на дребното, защото до вчера (по-точно1989 год),не познавахме въобще заобикалящият ни свят, заради желязната завеса! Тези, които разбраха, че няма бъдеще за тях в БГ- просто я напуснаха. А ние, какво чакаме???

116

мнение

преди 5 години

Господин Борисов, при теб и твоето вече десетгодишно управление всичко е менте, лъжа, кражба и манипулация. Хайде да видим докога и как ще се развие този завод. И понеже, ти, господин Борисов си слуга и ***, в България идва робовладелци като при роби, а не идват инвеститори като при равноправни партньори. Всичко пир ГЕРБ е въздух под налягане, не е само асфалта, всичко е лъжа и манипулация. Всеки гербаджия е готов да продаве и майка си за пет стотинки.

115

Анонимен

преди 5 години

Повечето хора са ужасни глупави и некадърност и, следователно е правилно и добро, да ги контролиране...

114

Анонимен

преди 5 години

Бойко, защо не правиме български заводи бе бате, жив и здрав да си? Вече 30 години само чужди страни чат-пат откриват заводи в България, защо не си правиме български заводи, а те да си правят немски, френски, холаднски заводи при тях си, какво толкова им харесва в България?

113

Анонимен

преди 5 години

Какво правеше България до 89-та година:- МЗ `Струма` Перник - врати за космически кораби.- Институт по хигиена БАН - храни за Космоса.- ИЗ `Прециз Монтана` -микроправключватели, които германската фирма `Балуф` предоставяше на САЩ, а те ги монтираха на атомни подводници и космическите совалки.

112

Анонимен

преди 5 години

Когато искаш да правиш секс със една жена, искаш тя да е напълно гола.Когато искаш да инвестираш в една държава, искаш тя да е напълно разорена.

111

Хаха

преди 5 години

Щели да вдигната заплатите! Влади Горанов предупредил, че не на всички. Естествено, само на вашите... Такъв субективизъм, такъв страх в администрацията, която не работи, за да не греши...

110

До 96

преди 5 години

Колко души вземат такива заплати, едва ли повече от 10% А останалите? В научните институти вземат по 500-600 лв, в много учреждения техниката е остаряла и пречи на работата, чухме някои неща и при стачките на полицаите, ами те за прехраната ли да мислят или да си вършат работата?!

109

Анонимен

преди 5 години

Чужди заводи които се строят в България само заради евтината работна ръка, а печалбата се изнаса, всичко се изнася и се пише на БВП на страната на собсвеника. В българския БВП се пише само това което работниците похарчат от заплатите, и то не всичко, а това което е за български стоки и услуги, не за вносни.

108

анонимен

преди 5 години

Откривате заводи само в големите градове! Провинцията тъне в мизерия и без перспектива!

107

Гост

преди 5 години

Най-тежките последици след герб са заради вулгарния каруцарски език (като на Деса), фалша и демагогията, ниското качество на кадрите (списъците са дълги). Народът затъва, беден, гол, опростява, нехае за образование, за култура хич, агресията е навсякъде... Тази държава трябва да съществува и след герб, не е ли така?

106

Анонимен

преди 5 години

а за полупроводници кога бе Тиквине ??

105

гост

преди 5 години

Българите умират,а номенклатурата си реже лентички!

104

Коментар

преди 5 години

Фалшификацията е в ход. Авторството е патентовано - само герберско. Днес слушам и Красимир Велчев - поздравява братята евреи, та и на иврит, та мир, та толерантност, ама нали съм го чувала как говори за турците... Как ми говорите така, дали ви вярвам?!

103

Анонимен

преди 5 години

С това чудо на природата от банкя не е никак чудно че се чудим за бъдещето на българия