262

Диди

преди 5 години

Търся по мрежата. Нинова днес да не е на СПА?Какво става, не виждам да е поискала оставка.

261

просто човек

преди 5 години

Който не работи - не трябва да яде.Българска народна приказка.Социалистите се задушават от омраза.България е на трудолюбивите българи. Социалистите нямат място сред нас.

260

Минката

преди 5 години

Колко квадрата е паркинга към завода...за колите имам предвид.

259

Анонимен

преди 5 години

Какъв завод, тикво? 200 души не стигат и за един малък цех.Живееш в комунизма , селянче ;)С днешната автоматизацие един голям завод е със 100 души персонал!

258

Анонимен

преди 5 години

Само при Боко се откриват работни места, но на комунистите не им харесва това...

257

Анонимен

преди 5 години

Тиквата направи хиляди безработни, а сега открива 200 работни места...тикво..тикво...

256

Анонимен

преди 5 години

До 266 - Това може да го напише само един *** българите били мързеливи и с претенции, ами да не би Италянци, Испанци, Гърци и т.н. европейци да са работливи и да нямат претенции айде вземи малко да се разходиш из европа преди да пишеш глупости, и защо трябва всички да знаем да казваме добър ден на англииски това критерий ли е за интелекта на човек.

255

Анонимен

преди 5 години

Простотия

254

trafalgar

преди 5 години

Явно тук другарите и троловете си представят старите соц. заводи..ами другари сега технологиите са се развили, на вас това не ви е ясно, точно с 200 човека са достатъчни за началото на дейността. Преди 10 год.нямаше работа. Сега работа има, но българите са хем мързеливи, хем с претенции, хем неоразовани, едно добър ден не може да каже на английски,но тука драска глупости!

253

Ментора бай Иван

преди 5 години

Хич го няма това момче Бойко!Язък му за поста!

252

така е

преди 5 години

Бате Бойко, като не можете да управлявате, поне подарете Северна България на румънците! Не се мъчете с цяла държава!

251

Пенчо

преди 5 години

Какъв завод, тикво? 200 души не стигат и за един малък цех.

250

Анонимен

преди 5 години

не знам що за завод е това - на 5 декара площ. Болшинството от бензиностанциите на големите вериги са на площ от 10 декара, ан на Марешки в софия - поне на 15 декара. По скоре е някъкво гаражно цехче, отколкото завод, комбинат или каквото и да е друго там с гръмко име. Пък и 200 човека на пет декара - как ще ги разположат и къде ще вместят машините им? Голява гъчкана ще ел

249

Бг.реалност

преди 5 години

Жалък престъпник гаврещ се с бг.данъкоплатец!

248

Край

преди 5 години

Не се спря. Първо овчари да сме ставали, картофи да садим, а сега и в заводи да работим. Като Чарли Чаплин в Модерни времена.Българите такова нещо не искаме. Направили сме над 50 университета за да можем да си раздадем дипломи на всички. Тука сме най-умните хора на света - работа не щем.

247

Анонимен

преди 5 години

с пожарникар - полицай към светли бъднини вървим !

246

РАЗВЕЙ–ПРАХ

преди 5 години

Този не може да се умори да лъже, защото непрекъснато открива обекти и се разторварва от лъжи! И не му е работа да реже ленти, но друго не може. Та лъгане и рязане на ленти от РАЗВЕЙПРАХ!

245

Анонимен

преди 5 години

така се прай БВП - със 255евро заплати !!!

244

Анонимен

преди 5 години

Не се ли умори да лъже. Аз се уморих да го слушам. Най- бедната и най- болна държава сме в Европа, всичко останало са празни приказки.

243

Анонимен

преди 5 години

"като клекне на евреите и отвори консулство в йерусалим срещу виза за щатите."Виза за САЩ ще видим през крив макарон. Ще ни кажат "Абе ще ви дадем, ама след 15 години", а в същото време институтите им по стратегически изследвания в САЩ ще са вече отдавна планирали нова война някъде по периферията ни или протести и размирици, благодарение на което след 15 години ще казват "даването на визи за българи точно в момента е рисково и не можем да направим това".