142

Анонимен

преди 5 години

Българи в Мюнхен: По-зле сме от животните!

141

Анонимен

преди 5 години

То затова българската минитърка ходи на крака в Русия да проси и да се моли за бедни руски туристи, щото ако не са бедните руски туристи много българи щяха да гладуват, аме и те спряха да идват вече, предпочитат Турция, а *** ще брои стотинките.

140

хааха

преди 5 години

къде викаш е това в русия с 1000 $. Тия вицове ходи в Карлуково ги разправяй, айде чупка!

139

Анонимен

преди 5 години

руската *** марш от България! Негодници! не ви е срам да въртите публично *** на Путин! Ми те проститутките поне го правят тайно!

138

Анонимен

преди 5 години

Заплата на учител в Русия е 70 хил рубли - 1000 долара. Българите могат дамо да мечтаят за такива заплати, а при това в Русия много от стоките първа необходимост са по евтини, да не говорим за отоплени, бензин, газ, тока е скъп, но се ползва минимално, газта е много по-евтина.

137

Анонимен

преди 5 години

като гледам снимката авиочастите може би са елементи от количките на стюардите))):

136

ядосан

преди 5 години

То бива простоти, *** руските ми идват в повечко - тоя *** 137 всеки ден я копва тая опорка, че таджиките в русия живеели по - добре от нас! Абе ***, ние сме с по - висок стандарт от русия и го знаем бе, върви и ти в риусия, пръждосвай се!

135

Чиновник

преди 5 години

До МонтьорИ при мен накрая всичко направиха перфектно, но преди това имаше доста драми и увъртания. Явно имаха доста поръчки и нямаха ресурс да идват втори път, за да си оправят бъркотиите, но това си е техен проблем, че нямат достатъчно хора. Много се дразня, когато някой не си върши работата както трябва и както е уговорено и платено предварително.

134

Всеки народ

преди 5 години

Всеки народ заслужава съдбата си, само ние живеем по-добре отколкото заслужаваме заради лидери като Тодор Живков и генерал-лейтенант Бойко Борисов, които умеят да балансират!

133

Анонимен

преди 5 години

Е като болшинството от народа е с умствен капацитет като тези в бигбрадъра каква икономика да развиваме!А!?

132

Анонимен

преди 5 години

Таджиките и узбеките гастарбайтери в Русия живеят по-добра от българските черноработници в Германия и на Запад.

131

Анонимен

преди 5 години

А ти що не ходиш в САЩ бе, да миеш тоалетни, а? Или трябва виза за САЩ, а? САЩ и ЕС имат договор за безвизов режим, но за членката на ЕС не го спазват и хpaчат най-нагло в лицето на българите - ха ха хаааа, а та си влизат в България свободно като че ли им е бащиния. Членка на втора скорост, продукти второ качество - всичко е второ качество, страна от Третия свят, депо за черноработници и пазар за западни стоки.

130

Монтьор

преди 5 години

Аз преди 7 месеца смених всички врати и дограмата и хората си свършиха работата много бързо, перфектно, всичко почистиха - прах, отпадъци, като че ли нищо не е било, за бакшиш и дума не е ставало, и договор подписахме с гаранция 5 години ако стане нещо безплатно ще го оправят.

129

Чиновник

преди 5 години

Преди 4-5 месеца сменях врати в къщи и пристигнаха някакви абсолютни мъpлячи, които по крайно некадърен начин изкъртиха старите и монтираха половината от новите накриво. Не им разписах нищо и не им дадох бакшиш, който те очевидно очакваха. Последваха рекламации, разправии, ремонта се забави с ТРИ месеца. Та сега, тия въпросните мъpлячи сигурно яко пcyват, че не са им вдигнали заплатите с 10%. 90% от вас така си вършите работата. А за калпава работа пари НЕ СЕ ПОЛАГАТ!

128

Анонимен

преди 5 години

ЕС = мизерия! Вече 30 години затъване в блатото. Бедни като африканци, западняците да идват в България да произвеждат евтино и да плащат мизерни заплати за да трупат печалби, а нашенеца брои стотинките да плати парното.

127

Хахах, ааааа.

преди 5 години

БАН развива технологии за ударноСранье... На световно ниво!

126

Анонимен

преди 5 години

Що за антиевропейско изказване от фюрера на Граждани за ЕВРОПЕЙСКО развитие ? -,,ставаме по-независими от Европа" ...! -

125

Хахах, ааааа.

преди 5 години

Руския соц-ке.Не.ф наричанБългария няма работници.. ИМА САМО МЕНТЕТА И ПОЛИТИЦИКОЙ ШЕ ИНВЕСТИРА У ГОВОРИЛНЯ?

124

Анонимен

преди 5 години

Виновни да българите защото са некадърни и мързеливи.

123

Анонимен

преди 5 години

Изнасяме дървени трупи - внасяме мебелиИзнасяме първокачествена пшеница - купуваме вносни тестени изделия от западните хипермаркети но не с българска пшеница, нашата те си я ядат, за нас проудктите са от фуражни смески и химия. Не змам какви технологии са нужни за мебели и за хранително вкусова промишленост че не си ги правим сами а ни ги внасят или чужденци ги проузвеждат в България и плащат жълти стотинки на работниците.