493

Зозо

преди 9 месеца

Герб е проказа за общественото тяло

492

Анонимен

преди 9 месеца

До Не е

Вярно е. Нашите приятели от САЩ ни го устроиха, защото не ги вълнува колко ще умрат от глад. Има сериозни изследвания по темата, правили са го навсякъде по сета. Никога няма да си простя, че не го разбирах тогава.

491

Анонимен

преди 9 месеца

Наистина е възможно. Иво Христов и компания са умни и социални хора, а президентът е единственият досега, подлежащ на усъвършенстване, не само на кариерно развитие.

490

Зозо

преди 9 месеца

Поклонихте ли се вече пред портрета на путкинь?

489

Анонимен

преди 9 месеца

493- Сорос фалира банките

488

The real Зозо

преди 9 месеца

Хохохохоохо, парцаливи, гладни комуняги са писали от мое име!? ще ядад Бойковия до кът са живи!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

487

Анонимен

преди 9 месеца

Върви от добре към по-добре!След тези благи новини,в парламента ще текат дебати тип "шат на патката главата" и "тез червени домати..",а ПТП-тата ще се решават от партийни секретари на място, благодарение на президентския татко....

486

Не е

преди 9 месеца

До П.Петров

Всичко,което споменаваш е заслуга на Сорос,а не на Жан Виденов.Гледахме го този филм и в украйна и каде ли не.

485

Анонимен

преди 9 месеца

Ако има ненормалници, които вярват на тези клоуни фУраж Радефф и Слави парцала.....тая държава отива на боклука.

484

АНИ ЛИНГУС

преди 9 месеца

И аз ще съм в парламента значи.

483

Анонимен

преди 9 месеца

Според мен славиту ще е по-добре политиг от всичките до ся.

482

67665

преди 9 месеца

До АГЕНТ САВА ДОГАН

Да, защото като един от най-интелигентните народи българският народ се оттегля от тази пошла арена, в каквато се превърна нашата мила родина. Няма да им раждаме робчета, които да внасят данъци и осигуровки и в замяна да не получават дори диагноза, а за всяко изследване да си плащат. А в същото време *** да гребат фондовете. Поклон на мъдрия и достоен български народ, който си отива, за да не подлага потоците си на унижения, обиди и експлоатация!

481

Анонимен

преди 9 месеца

Ха-ха-ха Славчо - политик...
Този виц изобщо не е смешен...
До дъното ли стигнахме...? Един Палячо да стане политик...

480

62111

преди 9 месеца

Партии и поитици има. Избиратели вече няма!

479

Анонимен

преди 9 месеца

Втори Бареков не ни трябва, а партия на Радев ще просъществува колкото и партията на Първанов.

478

АГЕНТ САВА ДОГАН

преди 9 месеца

Според Германското Външно Разузнаване - БНД, Бундес еди кво си...България през 2065 година ще има население само от 5 МИЛИОНА ЧОВЕКА !!....И от тях - 3 милиона ще са ромите, един милион и 300 000 ще са турци, по.ма.ци, и други мюсолмани, и само 700 000 Славяни или БългароСлавяни !

477

решетников

преди 9 месеца

има ли още глупаци да гласуват за тези двамата продажни ментета

476

П.Петров

преди 9 месеца

До единствения шанс
БСП не може да е алтернатива на ГЕРБ, защото БСП, ГЕРБ и ДПС са едно нещо - БКП-ДС и техните оточета, политическо представителство на червената олигархия
До грабеж
По данни на БНБ на 17.02.1997 официалният курс е 1733 BGL за DEM, а месечната инфлация е над 400%(близо 500%). под управлението на Виденов и БСП.
На 30.06.1997 е 992,66 лева за марка, а на 1.07.1997 благодарение да договорът на Костов с МВФ е фиксиран на 1000 лв за DEM. КОМУСТИТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ ПРЕДАТЕЛИ И ЛЪЖЦИ!

475

Анонимен

преди 9 месеца

Писах вече че трагедията на българия не са бг политиците.те са еманация на манталитета и интелектуалното равнище на народаси.ето там е заровено кучето.вижте само физиономиите на новите и старите спасители на българия.представите си мисленно дали хора с такива фасади биха могли да са ръководители на холандия белгия или дори италия.след като си отговорите се погледнете и вие в огледалото

474

Анонимен

преди 9 месеца

Радостното е че всички разбраха какъв мошеник е Дългия измамник.