479

Зозо

преди 5 години

Герб е проказа за общественото тяло

478

Анонимен

преди 5 години

До Не еВярно е. Нашите приятели от САЩ ни го устроиха, защото не ги вълнува колко ще умрат от глад. Има сериозни изследвания по темата, правили са го навсякъде по сета. Никога няма да си простя, че не го разбирах тогава.

477

Анонимен

преди 5 години

Наистина е възможно. Иво Христов и компания са умни и социални хора, а президентът е единственият досега, подлежащ на усъвършенстване, не само на кариерно развитие.

476

Зозо

преди 5 години

Поклонихте ли се вече пред портрета на путкинь?

475

Анонимен

преди 5 години

493- Сорос фалира банките

474

The real Зозо

преди 5 години

Хохохохоохо, парцаливи, гладни *** са писали от мое име!? ще ядад Бойковия до кът са живи!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

473

Анонимен

преди 5 години

Върви от добре към по-добре!След тези благи новини,в парламента ще текат дебати тип "шат на патката главата" и "тез червени домати..",а ПТП-тата ще се решават от партийни секретари на място, благодарение на президентския татко....

472

Не е

преди 5 години

До П.ПетровВсичко,което споменаваш е заслуга на Сорос,а не на Жан Виденов.Гледахме го този филм и в украйна и каде ли не.

471

Анонимен

преди 5 години

Ако има ненормалници, които вярват на тези клоуни фУраж Радефф и Слави парцала.....тая държава отива на ***.

470

АНИ ЛИНГУС

преди 5 години

И аз ще съм в парламента значи.

469

Анонимен

преди 5 години

Според мен славиту ще е по-добре политиг от всичките до ся.

468

67665

преди 5 години

До АГЕНТ САВА ДОГАНДа, защото като един от най-интелигентните народи българският народ се оттегля от тази пошла арена, в каквато се превърна нашата мила родина. Няма да им раждаме робчета, които да внасят данъци и осигуровки и в замяна да не получават дори диагноза, а за всяко изследване да си плащат. А в същото време *** да гребат фондовете. Поклон на мъдрия и достоен български народ, който си отива, за да не подлага потоците си на унижения, обиди и експлоатация!

467

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-ха Славчо - политик...Този виц изобщо не е смешен...До дъното ли стигнахме...? Един *** да стане политик...

466

62111

преди 5 години

Партии и поитици има. Избиратели вече няма!

465

Анонимен

преди 5 години

Втори Бареков не ни трябва, а партия на Радев ще просъществува колкото и партията на Първанов.

464

АГЕНТ САВА ДОГАН

преди 5 години

Според Германското Външно Разузнаване - БНД, Бундес еди кво си...България през 2065 година ще има население само от 5 МИЛИОНА ЧОВЕКА !!....И от тях - 3 милиона ще са ромите, един милион и 300 000 ще са турци, по.***.ци, и други мюсолмани, и само 700 000 Славяни или БългароСлавяни !

463

решетников

преди 5 години

има ли още *** да гласуват за тези двамата продажни ментета

462

П.Петров

преди 5 години

До единствения шансБСП не може да е алтернатива на ГЕРБ, защото БСП, ГЕРБ и ДПС са едно нещо - БКП-ДС и техните оточета, политическо представителство на червената олигархияДо грабежПо данни на БНБ на 17.02.1997 официалният курс е 1733 BGL за DEM, а месечната инфлация е над 400%(близо 500%). под управлението на Виденов и БСП.На 30.06.1997 е 992,66 лева за марка, а на 1.07.1997 благодарение да договорът на Костов с МВФ е фиксиран на 1000 лв за DEM. КОМУСТИТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ ПРЕДАТЕЛИ И ЛЪЖЦИ!

461

Анонимен

преди 5 години

Писах вече че трагедията на българия не са бг политиците.те са еманация на манталитета и интелектуалното равнище на народаси.ето там е заровено кучето.вижте само физиономиите на новите и старите спасители на българия.представите си мисленно дали хора с такива фасади биха могли да са ръководители на холандия белгия или дори италия.след като си отговорите се погледнете и вие в огледалото

460

Анонимен

преди 5 години

Радостното е че всички разбраха какъв мошеник е Дългия измамник.